0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (208 puan) tarafından
Kızım 1 yaşına girecek doğduğundan beri aşırı  saç dökülmem var gerçi hep vardı ama. Clear kullanıyorum  ama iyice bozdu kendini daha beter dökülmeye başladı avucavuc heryerden topluyorum .  Şampuan krem vs önerisi olan var mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence cildiyeye git egzama falan olabilir derinde dökülüyor sa
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Önce doktora gitmelisin bı dahiliyeye git kan testi yaptır bakalım hormonlara kansızlığa vitamin demir eksikliğine bakılsın bunlarda varsa bı sorun ne yapsan fayda etmez
(152 puan) tarafından
Öyle deme kız bak benim kan değerim hgb en yüksek 7 ferretin 2.3 d vitamini yerlerde zaten ama ben kına ve az önceki şampuanla çözüm buldum bana çok fayda etti ben de çok kosturdum dökülme yüzünden hiç bir şekilde Dr yazdığı ilaç yada ürün fayda etmedi bilmiyorum ama bende bu şekilde oldu
En son subat ayinda sıfıra vurmuştum ben ikinci olarak şimdi  maşallahı var ne açılma ne dökülme
(İkinciye vurma sebebim küçük yeğenim kuaforculuk oynicam derken makası koklemisti)
(1,041 puan) tarafından
Hahaha kız son yazdığınla güldürdün beni Allah seni öyle kuzum fayda edenlerde var tabi ama kimine fayda etmiyo önce ona çözüm bulunsa daha iyi hem sadece saça zararı yok birsuru şeye. Zararı oluyo eksikliklerin kınanın faydası da coktur gercekten
(152 puan) tarafından
Değer düşüklüğü elbette bilmediğimiz seyelre bile çıkartio ortaya
0 oy
(152 puan) tarafından

Sana biraz tuhaf gelebilir ama benimde öyle idi avuç avuç dökülüyordu iki kere kazıttım bildiğin kel aynak oldum (usturayla kazıttım) ardından bir şampuan buldum onu kullanmaya başladım ve üç ayda bir kına yaktım dokulmem acayip azaldı 

Cildiye çok gittim bi sürü vitamin şampuan kullandım ama banamisn demedi 

Şampuanın resmi bu 

image

0 oy
tarafından
Doğum sonrası saç dökülmesinden restorex şampuan sayesinde kurtuldum bi dene istersen canım
0 oy
tarafından
Bende şöyle kenarda bekliyeyim. Benim de aşırı dökülüyor kafamda saç kalmayacak resmen. Restorex şampuan kullandım hamileyken saç dökülmemi azalttı ama doğumdan sonra aşırı olmaya başladı. Büyükler bana hep diyorlar bebek annesini tanıdıkça saçları dökülür annenin
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Ceviz kabuklarını on dakika suda kaynatıp süzüp saça uygulanıyormuş. Ben de onu deneyeceğim bir. Saç dökülmesine iyi geliyormuş
0 oy
tarafından
Perfectil vitamin 2. Kutuya başlandığında etkisini görüyormuşsun çok memnun olan var 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
17 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
+1 oy
9 cevap 277 göst.

Kategoriler