0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
iyi akşamlar arkadaşlar 

Oglum 1 buçuk yasinda dun biraz dolaşmıştık hava sicakti sorna eve geldik birden bire altı cok kötü pisik olmus zeytinyagi krem filan surdum gece ateslendi sonra kusmaya basladi sabah doktora gotrdm  serun takti rotavirus bikac virus testi daha yaptı cok sukur negatif cikmis 

Doktor tabi daha binlerce virus var buyuk ihtimalle onlara bagli bi bagirsak enfeksiyonu gecryo dedi ates dusurucu ilac verdi pisigi icin iki tane krem verdi karistrlp surulcekmis ama hic durmuyo  cok kotu ağlıyo oglum 

Benim de o ağladıkça cnm cok aciyo ne yapabilirim sizce isali var  var yakio bez tutmadim ama 

Buyuk bi ihtmalle herro baybbnn kavanoz mamasindan yedrmstm ondan oldu galiba devamlida danone yerdi sizde dikkat edin arkdslr iyi akşamlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muz yedir cnm iyi gelir.gecmis olsun.bende ateş le uğraşıyorum iki gündür kızımda.
tarafından
Verdim cnm çıkario agzndan yemiyo maleseff
tarafından
Püre haline getirip ver cnm.
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir
0 oy
tarafından
Zeytinyağı sürme dedı bize aile hekimi asitli olduğu için yayar pişiği dedi ancak kızdırıp soğutup  öyle sürebilirsin 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar o kavanoz mamalar o kadar zararlı ki ve evde yapımı da bir o kadar kolay 5 10 dakikanı alır sadece canım muzlu yap ver 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Bıraz bezsız bırak bence yatarken koy etraf kirlenecek ama olsun patates hasla muz yedirmeye calıs cok su ıcır gecmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 322 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pasaninannesi44 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,946 cevap

336,428 kullanıcı

...