0 oy
188 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Allah'ım hayat ne kadar pahalı şükür aldık yine derdimiz görüldü ama devletin parası devlete gitti geçen sene çektiğim kredinin 2 ödemesi vardı malum durumlardan ödeyemedim zaten parayi karta yaptırmışlar direk ordan 2 faturayı cekmiş banka 2 doğal gaz faturası vardı kesilcek diye kağıt geldi onun 1 tanesini ödedim su elektrik elde çok az birşey kaldı bizde onunla kirayı ödiycektik sözde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayat çok zor geçinmek çok zor 

4 Cevaplar

+2 oy
(14,061 puan) tarafından
Kaşıkla veriyorlar kepçeyle alıyorlar lafı buraya cuk diye oturdu
tarafından
Vallah öyle kuzum şükür derdimiz görüldü ama para geldiği gibi bitti.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef bana çıkmamış 
tarafından
Sigorta mi var canım neye göre seçiyorlar hiç anlamadım benim ailemin durumu iyi ev araba ama anneme çıkmış
tarafından
Ne sigortası eşim çalışmıyor bil yaklaşık 4 5 aydır
0 oy
tarafından
Yine ihtiyaca gitmiş canım fatura parası yine mecbur bulunacaktı artık onu kiraya verirsiniz 

Birde bir şey sorucam para yatmış ya sana tc nin sonu kaç senin 
tarafından
Öyle tabi canım işimize çok yaradı vallah

Benim 2 canım
tarafından
Benimde e devlette ödeme hazır gözüküyor ama hesabıma vs yatan bir para olmadı senin sonucunda ne yazıyordu
tarafından
Hâlâ ödeme hazır diyor canım ibanin kayıtlı mi yarın da yatmazsa PTT git ordan al
tarafından
Ödemeniz hazır yazıyor sadece canım evet başvuru yaparken iban kaydetmiştim bu günde yatmazsa artık postaneye gideceğim teşekkür ederim canım benim
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Bende kirayı elektriği öderiz diyordum ama çıkmamış 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 799 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 707 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,961 cevap