0 oy
538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annem özel günlerde kullanırsın diye evime yeni aldığım herşeyi kaldırıyor. İlk evliligimde bir hafta sonra evime gelmişti bütün dantelleri toplamış .bulaşık Makinesi aldım diye porselen yemek takımı almıştım eve gelince onları kaldırmış. Şimdi ikinci evliliğim doğum için yanıma geldi diyor ki bu dantelleri kaldır özel gününde kullanırsın. Benim yuvam yıkıldı.tekrar eşimle hayata tutundum acaba bu özel günler ne zaman yaaa

17 Cevaplar

+1 oy
(17,424 puan) tarafından
Yasadığim hergun özel anne , ben baskasi icin degil kendim için yasiyorum de. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annen bile olsa evine karıştırmayacaksin
0 oy
(163,576 puan) tarafından
ahahaha klasik anne yaa
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Bu kadar müdahale etmesin ya 
0 oy
(836 puan) tarafından
Valla benim kaynanamda öyle canım yeni şeylerimi hep özel günlere kullanırsın diye kaldırıyor sinir oluyorum valla
0 oy
tarafından
Bize her gün özel anne de 
tarafından
Dedim ki benim dünyam yıkıldı ben yeni başladım hayata daha özel ne günüm olacak anlamıyor ya birgün cinnet geçircem aldığı herşeyi çöpe atacağım ama kadın benim aldığına da karisiyor
tarafından
Tamam de geç o evine gidince yine eskisi gibi yap o zaman canım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
En özel gün benim başkası için yasamadigim sadece kendime değer verdiğim gündür dinleme anneni ben nerde oturuyirsam misafirim de orda otursun ben hangi tabaktan yiyorsam misafirim de o tabaktan yesin başkası için yaşanırsa kendim olmam 
tarafından
Bir sürü para harcadı o dantellere hiçbir amacı yok kullanışlı değil birşey değil ben istemedim hiç yapma buna vereceğin parayla eşya alalım dedim dinlemedi yüz bulsa kızlarına da yaptıracak bende diyorum onların çeyizi eğitimi ben dantele pikeye vereceğim parayı kitaba veririm benim kızlarımın ceyizi kendini geliştirmek dedim artık laf etmiyor.cocugada işlemiş bir ara kızim kustuydu sen bana çeyiz yapmıyorsun diye
(7,436 puan) tarafından
Nefret ediyorum o dantelelrden ya incik cincik heryerde döküntü ben kafam karışıkliga gelmiyor annemde hep kendi işledi yaptı yapma dediğim halde yaptı hepsini geri verdim sonra torunlarına ver diye bide onların temizliği var ya tam iş yükü.allahim çocuk aklı işte :-)
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Moda geciyor hayat degisiyor yasadigin her gun özel bi gündür .bugun aldigin bi bardak 2 ay sonra demode oluyor kulln gitsin onlar eskidendi sakla samani gelir zamani diye .senin canin sagolsun kirilsin yirtilsin mutlulugun daha önemli bence :)
0 oy
(12,196 puan) tarafından
Annen de olsa hayatına bu kdar müdahale ettirmemelisin
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Senşn eşyandan annene neymiş Allah Allah 
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Ay saçmalık canımın istedigini kullanırım ne özel günü ya misafir odam bile yok benim 
0 oy
tarafından
Benim evimde kullanmadigom tek bir esya yok ben misafirden daha az degerli degilimki. Hemde esyalarim yabana atilacak sekilde degil hepsi pahali guzel ama kullaniyorum. Napacam kitli tutup salonu yada cikarmayip yemek tabagini. Kim benden veya ailemden daha ozelki
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Boşver sürekli gelmiyorsa o gelince kaldır gönlü olsun gidince serersin ya da ben kullanıyorum ben onları de kaldırma
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Vallahi ben evde özel guzel ne varsa kendim ve çocuklarım için kullanıyorum,benim de ikinci evliliğim eşimin evinde acilmamis kullanılmamış tabak,kaşık seti vs vardı açtım kullandım hepsini valla 
0 oy
(78 puan) tarafından

Anın tadını çıkar ,aman o dursun bu dursun zamanı gelince yaparım ederim deme. İnsanız biz herşey bizim için.  Neler umup neler buluyoruz hayat bu. Her günü özel yaşa:angel:

0 oy
(2,718 puan) tarafından
Pardon binkac sn sonra olmuycemizi n bilyoz  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
+1 oy
10 cevap 612 göst.

Kategoriler

1,477,851 soru