+1 oy
544 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 9 aydır evliyim görücü usulü evlendim şuan da gebeyim kaynanamlarda yemek yiyoruz aserme ile ilgili psikilojimi bozdular hamileliğimden beri hep korkuyla yaşayıp ağlıyorum keşke bitse geçse diyorum fakir biriydik biz aslında şuan yaşım 19 çeyizimi onlar kesti mesela giyimimi asagiliyorlar herşeyde bana aciyorlar yemek yapmayı da bilmem okuyordum çünkü mecburen kaynanamlarda yemek yiyoruz bekar görümcem var hep yemeğe konuşuyor yemek yiyorum diye mesela ben hamileyim fazla yemek yiyorum fazla yemek yesem bakıyor konuşuyor yemek konusunda bugün de yemek konusunda öyle bir olay oldu ben gebeyim ben şimdi ağlıyorum iyi değilim o kadar zoruma gitti ki daha neler neler var bir bilseniz bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum aglamaktan ama elimde değil şuan 34 haftalık gebeyim depresyondaydim hiç iyi değilim şimdi hiç ben bıktım şimdi pencere karnıma da çarptı ben ne yapacam hiç bilmiyorum dayanamıyorum artik 

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kardeşim de 10 gündür doğum yaptı normal doğum bana diyorlar kardeşin bile normal doğum yaptı sende normal doğum yap diyorum bebeğim ters seni kaynanan çeksin diyorlar gel yürüyelim diyorlar onlar yüzünden merdiven çıkıp iniyorum kardeşin bile o kadar çok zayıf normal doğum yaptı sen yapamaz misin diyorlar elimde mi kızlar ben şimdi isyan ediyorum herseyee o kadar moralim bozukki bebeğime mesela birşeyler Alaçam karisiyorlar eşim evlendigimizden beri calisamadi malesef yurt dışında çalışıyor çünkü doğum yaptıktan sonra çalışmaya gidecek işte bulamadı virüsten dolayi para falan yok yani evde şuan karnım şişti uzun hamile giyimi olmadığı için kısa şeyler giyiyorum zengin bir tane görümcem var giyimleri var hamilelik bana 1 tane bile vermemiş yok sen yemek yapmayı bilmiyorsun doğum yapmış kardeşim de fakir birisiyle evli hep kardeşimi küçük düşüruyorlar fakir birisiyle evlenmiş ya ben hiç iyi değilim hiç şimdi hava almak için pencereyi açarken göbeğim hızlı pencereye çarptı ben kendimi atacam artık yaşamak istemiyorum ailem de bana konuşuyor herkes bana konuşuyor biktim
(5,482 puan) tarafından
Bacım sporun nesi kötü Allah aşkına, sezaryen olacaksın tamam da, poponu devirip oturursan kızlarrrrr ben kilo veremiyorum postları açarsın. Kimseden medet umma, dışarı çıktığımız mı var sanki, varsın hamile elbisen de eksik kalsın. Kardeşine laf ederlerse sen de ben zengin aileyle evlendim de ne oldu 1 yemeni bile alan yok diye susarlar o zaman
-Reklam-
+1 oy
(940 puan) tarafından
Okuyorsun neden evlendin once işini alıp öyle evl3nseydin bak o zaman o kaynanan sana kurban olurdu 
tarafından
Ailem verdi
+1 oy
(1,267 puan) tarafından
Ay ne kadar günah ya hamile kadının yediğine karışmak hayret bişey 
(163,446 puan) tarafından
puanin 999 mus arti verdim 1000 oldun hayirli olsun ☺
(1,267 puan) tarafından
Ayyy çok sevindim anacim sağol ,❤️
+1 oy
(1,666 puan) tarafından
Sıkıntılarin geçer umarım...Okuyormuşsun keşke kızlarım.erken evlenmese işte böyle sorunlar çıkıyor sonra...
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kiz ac interneti bak tarife bire bir yap oyle oyle elin alışır gitme onlara yemeğe falan 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Kendi evinde ye canim, sorarlarsada evimde laf edenim yok en azindan de yapistir cevabi
0 oy
tarafından
O haftalarda depresyonda olman normal 
0 oy
tarafından
Kız ben evelenene kadar hiç mutfağa girmedim aç internetti bak annemi ararım sende ara tarif etsin biri olmassa ikincisi mutlaka olacaktır ben bile beklemiyordum kendimden bende 9 aylık evliyim hamur bile ***** oluyor ama açmaya başladım istersen yapabilirsin bende gebeyim
0 oy
tarafından
Evimde kuru ekmek yerim yinede o masaya oturmam bekara karı boşaması kolay gelir yarın bir gün oda evlenecek du bakalım onun başına ne gelecek ilahi adalete güvenim sonsuz benim 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Kuzum bende 19 da evlendim evlendikten 5 gün sonra hamile kalmışım ve yeni bir iki ay olmuştu 19 a gireli ben de okula gidiyordum eve geldiğimde hep yemek önümde olurdu diye tek bir yemek yapmasını bile bilmezdim ama deneye deneye yapacaksin sen girişmezsen hiç yapamazsin ki daha 3-4 aylık evliyken kaynım geldi kaldı gitti eşine annesine hani bu gelin yemek yapmasını bilmiyodu herkesten güzel yapıyo deyip bütün yemeklerimi ovmustu şuan da bile hala şaşırırlar 22 yaşındayım 21 aylık oğlum var 30 haftalık hamileyim emin ol hemen hemen yapmadığım yemek yok mantısindan içli koftesine kadar milletin lafını yemektense üç dört sefer yanık yemek yiyin olmamış yiyin ama eninde sonunda çok güzel yaparsın emin ol internet çağındayiz araştır dene bak çok keyif alırsın yaptıkça 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Canım hamilelik haliyle ne deseler batar normal. Ama sen de bahanelerin arkasına sığınma, ben de senin gibi üniversitesi okudum, eşim aşçı ondan güzel yemek yaparım. Bilmiyorum diyosa internet var a dan z ye sana her şeyi anlatıyor şöyle yap bunu koy diye. Kimseye laf verme, yapamıyosan işlerine koş sende safrayı kur tıpla bulaşıkları hallet. 39+3 de kaynanamgil geldi eltimle hiç mutfağa girmediler bile, her şeyi ben yaptım, sonraki gün doğumum oldu yürekleri hiç acımadı, 1 tas çorba göndermediler. Muhtaç olma, muhtaç olursan el kızı diye ezerler. 
0 oy
(250 puan) tarafından
Yemek yapmayı kimse anasının karnında öğrenmedi canım İnternete yazınca neler çıkıyor neler soğana salcaya ne koysan yemek oluyor gitme onlara da evinde sogan ekmek yesen laf edenin olmaz onlarida tepene niye çıkardın ki kendine ve bebeğine yazik ediyorsun hiç değer mi onlar için bi düşün en keyifli zamanlarını kendine zehir etme saygı saygı saygı saygı yoksa hicbirsey olmaz kendine saygı duyurmayi öğreteceksin sınırını çizeceksin olan olmuş bu saatten sonra önüne bak ona göre davran derim 
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Allah aşkına yemek yapmayı bilmeyip gidip niye orda yapıyosun insan yapmasa bile çevresinde göre göre biraz bilgisi olur aç İnterneti yap ordan ne ona boyun büküyon
tarafından
Eşim çalışmıyor erzak yok
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Valla sonradan kafanı duvara vurursun canım niye çektim bunları diye.. hamile olan nazlancak olan hormonlari tavan olan stresli olan sensin ne yapsan mübah git evine çekme kimseyi ya .. çocuk olunca daha kötü olursun bu kadar takarsan.. şimdi yaptın yaptın nazını 
0 oy
(2,599 puan) tarafından
Canim bende evlendigimde hic bilmezdim yemek yapmayi ama internetten baka baka ogrendim simdi tum yemekleri yaparim gozum kapali sende oyle yap kal evinde zaten son haftalarin dinlen evinde 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kendi  evinde  yap  canım  kimse  anasının  karnından ogrenmiyor yemek  yapmayi  aç YouTube  dan  yap  birebir 

Bu konuşmalara  eşin  ne diyor  peki  canım  
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Elinde internet gibi büyük nimet varken neden ağız büküyorsun ki ben olsam bir zeytin bile yemem o evden . 10 yaşında değilsin yavrum buyumussun artık bak anne olacaksın artık bir seylerin ucundan tutma zamanın gelmiş 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Senin yerinde olsam evimde otururum sadece ekmek yerim yine de orda yemem. 
0 oy
tarafından
Sakin ol lutfen bebegini korumak senin gorevin kim ne derse desin ya agzinin layini ver yada umursama aglama. Pencere carpti ne demek dikkat et bebegine koru onu o sana muhtac 
0 oy
(714 puan) tarafından
Bilmemek tıp değil ogrenmemek ayıp sende öğren bende yıllarca çalıştım ama her türlü yemeği de yapıyorum çok şükür cakismak yada okumak yemek yapmaya engel değil ki adı üstünde hamilesin kendini yorgun hissetmen de sürekli birşeyler yemek istemen de çok normal ben can taşıyorum de hiç te ezdirme kendine eşine de şöyle rahatsizligini

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 389 göst.
0 oy
23 cevap 1,062 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler