0 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki tane yakın arkadaşım var araları kötü biri diğeriyle görüşmemi istemiyor ne zaman buluşsam trip atıyor dün buluştum diye bana şu an tripli bu duruma iyice gıcık oldum ama arkadaşımı seviyorum hayatımdan çıkarmak harici ne yapmalıyım ?

14 Cevaplar

+1 oy
(6,190 puan) tarafından
Arkadasina senin kimle gorusup,konustugum kisilere sen karar veremezsin de ona ne?
tarafından
diyorum zaten de işe yaramıyor
(6,190 puan) tarafından
İse yaramiyorsa direk onu hayatindan  cikar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İyi de arkadaşına neymiş yani o kusse  sen de küsmek zorunda değilsin
+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Arkadaşın kaç yaşında ilkokul seviyesi gibi bunu 3.sınıf da yapardık :D
tarafından
gerçekten diyor ki seni başkasından kıskanıyorum
(4,234 puan) tarafından
Başka arkadaşı yok mu çevresinde belki tek sensen ondandır yavaş yavaş elini ayağını çek üstünden yaptığı hatanın farkına varsın böyle insanlar adamı yoruyo yaa kendilerinden bıktırıyolar
tarafından
canım inan yıllardır böyle iki arkadaşımıda seviyorum
(4,234 puan) tarafından
İşin çok zor valla o zaman ikisinde de vazgeç bacım sevmek zorunda değil tabi ki arkadaşını ama saygı göstermek zorunda
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Güzelce de herkezin kndi hayatı de iyiyken iyiydi kötü olunca Bn kotu olamam de bana zararı yok de ozamn belli eder kendini sende ona göre davranırsın 
0 oy
tarafından

Sanki lise çağındaki bebeler gibiymiş arkadaşın 

0 oy
tarafından
Cok sacma .Benim arkadasim patronla kavga etmisti ve isten cikarilmisti "sen de cikacam de , onlari tehdit et" dedi bana ."Seni cikarmak istemezler "demisti.Ben de cikamam dedim .Onun lafiyla niye hareket edeyim .Ben cikacam diyecegim güya , benim cikmami istemedikleri icin onu ise geri alacaklar güya  .Bazen anlayamiyorum insanlari .
tarafından
ben de anlayamıyorum
0 oy
(89 puan) tarafından
Sen konusmuyosun diye benimde konuşmama karisamazsn diyip tavrımı koyardım 
tarafından
söylüyorum değişen bir şey yok
(89 puan) tarafından
Ozaman sende o arkadaşınla arana  mesefa koy belki hatasını anlar çok saçma bir düşünce yapısı var
0 oy
(740 puan) tarafından
Seni seven arkadaşın  senin ilişkilerine  saygı duyar.  Bence ona  onu da arkadaşını  da sevdiğimi söyler her bu yüzden  seninle konuşmayacaksa konuşmasın. 
tarafından
bence de sağ ol
0 oy
tarafından

İkisini hayatından çıkar kurtul mis :)

tarafından
seviyorum kız
tarafından
Kız çocuk çocuk gibi hareketler yapıyorlar seni ilgilendirmez de kimse senin kiminle arkadaşlık edeceğine karışamaz
tarafından
çok moralim bozuldu gerçekten
0 oy
tarafından
Ben olsam bunu isteyen arkadaşımla görüşmem diğeriyle görüşürüm. Demek ki görüşmeni istemediği arkadaşın haklıymış :)
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Oluyor öyle kızlar en çok kendileri sevilsin ister hiç dinleme
0 oy
tarafından
O hataya Sakın Düşme ikisiylede irtibatını kez Benden sana söylemesi Çünkü ben bir ile konuştum ve öbür Onun aklını çeldi ne yaptı ne etti Onun yanına yanaştı şimdi ikisi iyi oldu ben kötü oldum
0 oy
(153 puan) tarafından
Hayatindan birinin cikmasi gerekiyorsa oda bunu soyleyen arkadasin bu ne sen onun malımısın böyle kisiler insani eksiye ceker ve yıpratır.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 257 göst.
26 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
19 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
27 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,081 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Lena (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,621 soru

24,113,467 cevap

333,093 kullanıcı

...