0 oy
492 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
Kızlar konusuyoruz dedıkı 2 kızı var ıkısındede kolanya şeker alıcam dedı bende şakasına gülerek söyledim bana yokmu dedım fırladı sana ne şekeri kolanyası alıcam dedım eşim çalışmadan gelince hem bana hemde ona şeker getirdi kendininkini kızına verdı benimkinde verdı şekerınde değilim ama biraz üzüldüm yanı böyle bir çıkış beklemiyordum ben her şeyimi verirken o bana böyle yapıyor

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uf hepsi aynı canım ya kendi kızları gibi görselerdi böyle olmazdı 
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Sende verme canim hic birseyini kaynanalar neden boyle anlamam hic benimki yok haliyle ustume titrer vallaha 
0 oy
tarafından
Butur kaynanalar kendi kaynanalrindan ilgi gormedikleri icn gelinlerinde uyguluyorlar geneli böyle kuşaktan kuşağa devam ediyo bu durm
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Sana şeker verdi mi vermedi mi 
(469 puan) tarafından
Yok canım ne şekeri alıcam sanada dıye çıkış yaptı şekerınde degılım gercekten ama üzüldüm bu kadar beklemıyordum
(469 puan) tarafından
Yok canım dedmya benimde elimden aldı kızına verdı
0 oy
(558 puan) tarafından
Benm kayın valide de öyle o benden ne isterse veririm ama ondan bir şey istediğimde kivranir geçen tatlı yapacaktım bir bardak şeker istedim yok dedi bitmiş tam dedim ama öbür gittim şansa mutfağa su içmeye baktım büyük kızı toz şekeri çıkarıyor serbet yapacakmış şok oldum hemen çıktım mutfaktan eve gittim benmki de değişik vala
0 oy
tarafından
Aman ne üzülüyorsun takılma böyle böyle değerlerini kaybediyorlar
0 oy
tarafından
Klasik kaynana valla
0 oy
tarafından
O zaman sende yapmicaksin esine söyle almasin kaynanamin kizi yok bunu boyle yapiyor desem  esim asla almaz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 783 göst.
12 Ağustos 2020 Moda kategorisinde Gunesselin9 (549 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 583 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Realisthanim (3,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
+1 oy
1 cevap 67 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Masal.ak (101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,938 soru

24,132,001 cevap

334,085 kullanıcı

...