0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından
https://vm.tiktok.com/ZSJDAPBMe/

Bu adamın söylediği sözler güzel oluyor:), beni anlatan videolrnj da seviyorum

2 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Şimdi açamam ama sonra izlerim artık
(3,757 puan) tarafından
Tamam canım kısa birşey zaten
-Reklam-
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Kuzuummm nasılsın 
(3,757 puan) tarafından
Pastacımsn cidden kız :) ben de çok isterdim pastacı olmak
(1,689 puan) tarafından
Kesinlikle çok daha mükemmel oluyor canım dene mutlaka bak.. Yorumunu bekliyorum :) pandispanyayı 1 gün önceden yap kuzum.. Hem daha lezzetli olur hem de çok yorulmazsın.. İç kremayı da 1 gün önceden yapabilirsin.. İçine muz doğra damla çikolata serp mükemmel oluyor :) ❤️❤️
(1,689 puan) tarafından
Valla pastacıyım ya :) :) kuzum ben her Allah ın günü eğitim alıyorum :) :) :) pastane kurabiyesinden tut kadayıfına, baklavasından tut Arnavut böreğine kadar eğitim aldım :) :)
(3,757 puan) tarafından
Ne güzel yaaaa valla imrendim ❤️ maşallah sana hırs yok zmnnda kırıldı hevesim fln bende çok isterdim kendimi geliştirmek bu konuda yoksa

Baya uzun tarifler ama merak ettim tatlrnida:))
(1,689 puan) tarafından
Kız bunları bilsem ne olacak yiyemiyorum :) :) :) :) kuzum ben lisede yiyecek içecek bölümü okudum.. Sonra hiç işim olmadı mutfakla.. He yine pastalar börekler çörekler yapıyordum ama bu şekilde pastalar çok bilmiyordum dışını krem şanti ile sıvıyordum falan.. Sonra benim kafama dank etti 30umdan sonra :) :) :) dedim ben pastacı olmalıyım :) :) :) öyle işte eğitim almaya başladım.. Her Allah ın günü eğitim kovalıyorum cidden.. TV programlarına çıkan şeflerden eğitimler aldım almaya da devam ediyorum.. Bazıları ücretli bazıları ücretsiz.. İnstagram kullanıyor musun kuzum bak hevesin merakın varsa böyle şeylere sana birkaç sayfa önereyim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 195 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 98 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,698 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 262 göst.