+2 oy
7,016 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,647 puan) tarafından
Daha yeni takibe başladim da 3 4 tane kitabı varmış. Ben sadece roman i "Süt lekesi" ni okumuştum. Diğer kitaplarında ilişkiler üzerine yazıları varmış. Ve çapalama ve tuzlu su diye çokça bahsi geçilen yollar var. Bir sürü kişide eşim pesimde dolasiyor tekrar aşık oldu tarzı yorumlar yapmış:) hem bilgi veriyim dedim araştırıp uygulamak isteyen olur diye. Hemde bilen uygulayan var mı merak ettim :)

6 Cevaplar

+1 oy
(3,074 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bi ara aşk doktoru diye kendini tanitan biri vardi..bu da onun kadin versiyonu galba:))
(9,647 puan) tarafından
Bencede :D :D
-Reklam-
+1 oy
(2,074 puan) tarafından
Bu kadin zuhal topaldaydi evlilik programında. O yüzden bi on yargım oluştu :D ama cok duyuyorum bu aralar ismini
(9,647 puan) tarafından
Bilgim yok kuzu :D tesadüfen kitabını okudum bi bakıyım hatun nasıl birimiz dedim sexy bisi çıktı:D iki gündür bakıyorum instgramdan :D ama hep tuzlu su çapalama diyip duruyolar nedir ne değildir anlamadım :D
(2,074 puan) tarafından
Çapalama beni de bulms zamanında. Biri anlatti biraz üstün körü bende şok oldum. Merak ediyorum bende su kitaplari bitirip alicam galiba
(9,647 puan) tarafından
Kızların çeyizinde olması gereken kitaplar falan diyolar "D erkeği pervane etme yöntemleri falan varmış :D
+1 oy
(156 puan) tarafından
Bende takip ediyorum cnm ama kitabını almak için kart lazm kapıda ödeme yok o yüzden alamadım ama capalamayi ve tuzlu suyu denedim tesadüfmu bilmiyorm esim gece dışarı çıktı Bnde msj attım ısrarla sana tatlı alım ne istiyorsun söyle dedi normalde hayatta demez ama şimdi Gine aynı oldu 
(9,647 puan) tarafından
Çapalama yi da çok söylüyorlar :D
(156 puan) tarafından
Valla kitaptla birlikte yapmak lazım diyo Bnde yok işte
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Şu Instagram'da sürekli çekilişlere sponsor olup takipçi kazanan kadın mı, ben hiç samimi bulmuyorum
(9,647 puan) tarafından
Bilgim yok kuzu :D tesadüfen kitabını okudum nasıl biri diye merak edip baktım öyle farkettim ben
0 oy
(54,225 puan) tarafından
hiç bilmiyorum fatom ❣️
(9,647 puan) tarafından
Naber canim :)
(54,225 puan) tarafından
iyi kuzum senden naber
0 oy
tarafından
Psikolog degil mi cnm o kadın 
(9,647 puan) tarafından
Öyleymiş:)