0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından
 Kizlar Bugun ultrasonla yumurtaninn catladini sari cismi  gorduk dr ilisikde olun mutlaka degerlendirin dedi biz degerlendirdik amma ben iliskiden sonra ayaga kalkdm yikanmak zorunda kaldim oyle yanmam olduki az kalsin agliycakdim yilardir bebek istiyorum tam yumurta takibine buyume tedavisine baslamisken boyle sonuc almayi beklerken ben disimi sikib uzanamadim direk lavaboya gittim yikandim acaba onlada hamile kala bilirmiyim cok kotuyum(((  keske popomun altina yastk koyub uzana bilseydim

9 Cevaplar

+1 oy
(8,321 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yavru yastık mastik bunlar uydurmasyon şeyler zaten.  O hücreler öyle hızlı ki saniye ile yarışıyorlar yumurtaya ulaşmak için . O yüzden hemen kalksan da kalkmasan da nasibi var ise gideceği yere ulaşır . Rabbim kucağını doldursun inşallah 
(1,754 puan) tarafından
Aminnn hacosum ne guzel anlatdinnn allahim sevindirsin beni tez zamanda yarebim insallah ulasir yaa insallah su an bebek calismalari baslamisidir orda))
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsallah giden gitmiştir kuzu stres yapma♥️
(1,754 puan) tarafından
Senindemi olmuyo canim seni ilk kez goruyom burada aminn ikimizide tez vakitde sevindirsjn
tarafından
İki dusugum oldu 6 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu histeroskopi oldum rahimde şekil bozukluğu olduğu icin sonra hamile kaldım 7aylikken kanama ile gittm sezeryan ile doğum yaptım bebeğim 6 gün yaşadı sonra ciğerleri gelişmediği icin iki kez kanama yaptı ikinci kanamada vefat etti. Bir yil önce . Sezeryan olduğum icin bir yıl dolmasını bekliyordum . Bir yıl doldu bu ay denedik ♥️Bakalım nolcak

Bayadir varım da denk gelmedik sanırım
(1,754 puan) tarafından
Insallah bu ay seviniriz beraber allahin iznile❤
tarafından
Ben seni biliyom nermin sen azeriydin sanırım . Önceki hesabım varken konuşmuştuk senle
tarafından
İnsallah canım ♥️
0 oy
tarafından
Hiç korkma, nasipte varsa öyle bile olur :)
(1,754 puan) tarafından
Rabbim o nasibi bana kismet etsin tez zamanda
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Giden yolunu bulmuştur canım sen strese sokma kendini
(1,754 puan) tarafından
Insallah oyledir canim
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Stres yapma canım her şey olacağına varır ama ilişkiden sonra uzan ayağa kalkma 
(1,754 puan) tarafından
Keske  uzana bilseydim oyle yanmam olduki uzanamadim yaaa(((( direk tuvalete gittim yikandm
(1,757 puan) tarafından
Amann canım takma kafana Rabbim inşallah kısmet eder sende kucağına bir minik alırsın :)
0 oy
tarafından
Beklemek yatmak hikaye bacım eşim sözde geri çekiliyordu hamile kaldım nasıl oldu biz de bilmiyoruz Rabbim verecekse eğer verir kendini üzme inşallah en yakın zamanda hamileyim postunu görürüz 
(1,754 puan) tarafından
Insallah canim insallahhhhh oyle yurekden istiyorumkkii  cok beklddim bugunu allah razi olsun❤
tarafından
İnşallah bitanem Rabbim en yakın zamanda verilen inşallah ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Vakti gelince oluyor bebek 
0 oy
(379 puan) tarafından
Canım benim 3 yıl  yastık Di ayakri dikmekti herşey ı yaptım yarım saat hiç kalkmadan yattım olmicak artık dedim doktor randevusu aldım hiç bişey yapmadan hiç dikkat bile etmeden kendiliğinden den oldu kendini suçlama da üzmede herşey Allahtan olucagi varsa olur 
0 oy
(247 puan) tarafından
Neroşum rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inşaAllah olucagı varsa oluyo zaten bol dua et herzaman hayırlısını iste :) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,183 göst.
1 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Gizem (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
28 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 823 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde tazeanneeee (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,660 soru

24,172,410 cevap

335,914 kullanıcı

...