0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Valla inatla kafaya vurur gibi cliolr yaa daha iki gün üst üstte geldilerdi dank dank 

Şimdide geldiler eve kadar nasıl çalışıyor varya çıkıp tüm sinirimi bosaltmmk için direniorm çünkü agizima gelen gider eğer diklenirse 

Yaa anlamiorm ne düşüncesiz öküz yaaa ccgm da olabilirdi dank dank kafaya vurur gibi çalıyor hala eşim de yok tekim para da yok zaten hayır yani bu saaatte hala inatla yürü git ve be işine dimi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,074 puan) tarafından

Sevda kiz adamın işi o zaten :D

(3,757 puan) tarafından
İşine başlatıyor ama kız daha geçen geldiler neden yine gliolr bide öyle böyle vurmuyor yaa
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından

Canım ben 9 ay Türkiyede yaşadım..İlk defa davul sesin işittiğimde çok korkmuşdum:Dyataktan fırlamıştım hatta..

(3,757 puan) tarafından
Yaa öyle böyle vurmuyor inatlaaaa yaaaa delenecm az kaldı:)
(447 puan) tarafından
Para içinmi vuruyorlar öyle???))))
Ayyy bizde Bi bayram var Novruz bayramı..hahaha aynı öyle biri zurna biri davul evlerin önünde dans ediyorlardı )))para verene kadar gitmiyorlardı
(3,757 puan) tarafından
Hepte parasız zamana geliyor :)

Daha maaşı almadı eşim

Valla davul ve zurnayi hiç sevmem
Ama ccgm da olabilirdi korkablrdi ki ben gribim bu halimle kapıyı açsam ne olck adama ya blstrrsm gribi bide hakkıyla uğraş
Şu virüs de yaptığı seysacma biraz

Yada ondan bulassa
(447 puan) tarafından
Boş ver canım..anlamazki kimse.
0 oy
tarafından
Para almadn gitmyolarki 2 gğn önce geldkr evde tektm kapıyı açmdm korkudan kapıyı çaldı çaldı çalfı en donu gideceği yok dedm bunun. Açtm kapıyı davulcuym ben dedi para için geldm yok dedm eşimde evde yok olursa veririm dün saat 9da gelmş kapıyı çalıyor eşim baktı davulcu verdi parasnı gitti parasnı almadn gitmiyolar bunlr
(3,757 puan) tarafından
Yaa para olsa verecem ama yok eşim daha maaşı almadı cnm
Ama insanı sinir ediolr sabırla durdm yoksa ortalığı karıştırrdm bana ters dönerse

Ben gribim bu halimle kapıyı açsam ne olck ya bulaşırsa gribmyada ondan bana virüs bulaşsa ne olcm
tarafından
Anlamıyolar ki cnm kıt kafslılar para için direniyorlar
(3,757 puan) tarafından
Valla ben bu halimle yan komşumu bile cgrmkdn vazgeçtim küçük ccklri var iki tane yazık geçer fln diye
0 oy
(163,481 puan) tarafından
Aaaaa ama kanki az sakin bee o da ramazanin en guzeli bi video izledim dun davulcu galksana giiiyyyzzzz siye bagiriyo cok guzeldi bee
(3,757 puan) tarafından
Valla o tatlida bunlar değil kanka

Dank dank daha geçen iki gün üst üste geldiler inlettiler zaten

Ben gribim bu halimle kapıyı açsam ne olck ona bulaştrsm hakkı var bide

Yada ondan bana virüs bulaşsa ne olcm
(28,205 puan) tarafından
Kanka dün biziim burdada aynısı gbi dedi gülmekten öldüm tiktok çekiyolardı sjshshs
(163,481 puan) tarafından
Sende haklisin

Aysom cidden komik yaa
0 oy
tarafından

Ben buraya davulcunun geldiğini bile bilmiyodum. Görsen en son site onum tarla yani zeytin fıstık ağaçları var. Bugün kapı çaldı tam 4 5 dakka olmuş iftar olalı yemek yiyom kızım ağlıyo biryandan açtım kapıyı davulcu para istiyo eşim evde yok diyip yolladım  elinde desteyle para vardı o gözüme takıldı :D

(3,757 puan) tarafından
Alana kadar gitmiolr ondandır o :)
tarafından
Yolladım eşim evde değil dedim yarın kesin gelir ama açmam güvenlik ne diye içeri aldıysa görsen bide yöresel gibi giymiş allahım:)) bizimi kiracan diyo yok yanımda para dedim. Oysaki eşim bugün 110 tl bırakmıştı:) valla veremem onlara kendime harcayacam :))
(3,757 puan) tarafından
10 20tl yi de beğenir mi blmem daha fazlasını veremem
tarafından
Yok kız elindeki destede hep 50 tl vardı
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Yemin olsun ramazan başlamış başlayalı hiç gelmeyen davulcu dün bitane vardı aman tanrım korkudan uyandım ne oluo die en az bir saat kapının önünde çaldı az kaldı dicektim ywtwrrrrrrr
(3,757 puan) tarafından
Bir daha evimin kapisina gelirse ben azarlycgm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 388 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.

Kategoriler

1,475,329 soru

24,152,649 cevap

334,985 kullanıcı

...