0 oy
593 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar sizin bebekleriniz de sacma sapan seylerle oynuyor mu ;) mesela benim oglum suan çamaşır selesinin icine girmis zikirmatik ve kapı ziliyle oynuyor bir saattir :D ve kendini bildi bileli en sevdigi sey kulaklık ve sarj aletiyle oynamak kablolara karsi ozel bi ilgisi var  :D

10 Cevaplar

0 oy
(2,557 puan) tarafından
Kova burcuysa demekki :D bizimkide ebebekte pamuk varya pamuk kullaniyorm hala onunla oynanayi seviyo posetiyle flan oyuncaktan dha cok seviyo kablolari söylemiyorum bile .d
tarafından
Benim oglan kova da degil ama :D
(2,557 puan) tarafından
Yukseleni kova demekki :D
tarafından
Bilemicem artık canim   :D
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından

Busru oyuncak aldim hic birisiyle oynamiyo. Islak mendil paketi. Girgir. Tencere tabak kasik bunlarla oynuyo:ermm: bosuna masraf yapmisiz:))

(401 puan) tarafından
Aynen oyuncak var birsuru ama bayiliyo ıslak mendil paketine elinden alınca agliyo direk
tarafından
Kesinlikle oyle bende bir iki cingirak almistim daha bise almiyorum buyuyunce alirim bosa masraf  :)
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Aynen kablo ve kulaklık bide limon sıkıcağı ile cezveyle oynar en alt cekmecemde onlar var hep onlari alır mutfaktan :dd
tarafından
Cekmecelere soylemiyorum bile gercekten butun kitaplarimi döküyor   :)
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Sürekli oynadığı oyuncaklarla sıkılıydur diye sürekli oyuncak alıyorum bizim kız poşetle yada süzgeçle oynamaya bayılıyo bide heyecanlı heycanlı oynuyor ıslak mendilyle felan 
tarafından
Evet posetle de oynuyor bizimki ben oyuncak falan almiyorum artik
0 oy
tarafından
Evet malesef bizimki de 4 yaşinda evde tabak çanak kalmadı leğene su koymuş tüm kaplari getirmiş yıkıyo şimdide kendi yatağında ki yasdik ve pikeyi getirip evin ortasına serdi icinede girdi cizgi flim seyrediyo çamaşır selesinide evin ortasına koydu icine tüm oyuncuları doldurdu diğer sepetide camasir selesinin yerine koydu çamaşır mandalarrıni birbirine ulayarak oyun yapıyo kendine mutfak tepsisini getirmiş onun kenarlarına tutturuyo kendine ip yapıyo çamaşır asıyo çok ilginç fikirleri var bende bakıyorum öyle biyandanda peşini topluyorum oyuncakla alakası bile yo 
tarafından
Demekki büyüdükçe gecmiyomus :)
0 oy
(794 puan) tarafından
Canım bnm oğlum eski çaydanlık vardı dört beş tane kullanmadığımız ayaklarını birer tane içine sokardi bitinide kafasına koyardı öyle işte 
tarafından
Ya cok komik görünür   :)
(794 puan) tarafından
Ewt canım kızımız napacak dur bklm
0 oy
tarafından

Oyuncak harici her seyle oynuyor :D

tarafından
Heh iste tam tespit  :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından

6 yaşındaki oğlum cezvelerle oynuyor :D 5 aylik oğlum ıslak.mendil bez poşeti ile oynuyor :D

tarafından
Demekki büyük küçük hepsi ayni  :)
(3,141 puan) tarafından
Kesinlikle hepsi aynı kafada benim büyük oğlunun da kanlı ve iplere baya ilgisi var lamba yapıyor daglara:D
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Kuzenimin oğlu da kablolara bayılıyordu. Süt sağma makinesini kullanmayı bırakınca kablosunu oğluna verdi. Su anda en sevdiği oyuncak o kablo:)
tarafından
Evet Bizde oglana ozel kulaklik aldik bizimkileri bozmasın diye  :)
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Islak mendil paketi su şişeleri kumandalar dergiler oyuncaklarin yuzune bakmiyor:D

tarafından
Hepsi ayniymis  :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 296 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 213 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Likay& (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 2,528 göst.
24 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gerginmigergin (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 851 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,470 soru

24,696,919 cevap

368,688 kullanıcı

...