+1 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Tam on aylık iken kaç kilo ve cm idi. 

Doğum.kilo ve boyu kaç idi.

Kac haftalık doğmustu  birde cinsiyet neydi?

10 aylıkken ne gibi şeyler yapabilyodu

6 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Oglum 38. Haftada 2900 dogdu şuan 1 yaşında 10 aylıkken kilosu 10 kiloydu boyu da 75 cm'dı şuan 11 buçuk kilo 80 cm bu ay yan dişleri ciktigi için istahi azaldı o yüzden fazla kilo alamadı bide 8 buçuk aylıkken sütten kesmek zorunda kaldım yani yaklaşık 3 buçuk aydır anne sütü almiyo
(9,610 puan) tarafından
Canim cok zorlayinca inat edip hic yemiyolar bende çok yedirmeye çalıştım baya uğraştım aylar sonra yedi artim sabretmek lazım ne zaman isterse o zaman yesin çünkü ne kadar zorla yedirilirse o kadar yemekten vazgeçer
tarafından
Çok doğru
Şimdi sence artık hiç bisey hazrlMim mi
(9,610 puan) tarafından
Yok sen yine hazırla ama yedirmek için zorlama ben yaptığım hiç biseyi yemiyodu ama belki yer umuduyla hergün bıkmadan yapiyodum Allah affetsin çöp oluyodu ama yapiyodum ama cok yapmiyodum mesele çorba yaptıysam 1 kaselik yapiyodum sadece yesin diye zorlamiyodum bi kaç kaşık veriyorum baktım yemiyo kenara kaldırıp sonra tekrar tekrar deniyodum 1 günde toplasan 5 10 kaşık bile çorba iciremiyodum ama öyle öyle alıştı..mesela bi meyvenin hepsini yedirmeye çalışma bi elmanın çeyreğini küp küp dogra koy önüne yesin kendisi en azından hemen yemese de gidip geldikçe yer..
Patates pirinç kırmızı mercimek havuçlu çorba yap cok severek içer bi küçük patatesi küp küp dogra bulabilirsen havuç al onu küp küp dogra haşla sonra pirinçli mercimeği koy kaynasın sonra da hepsini birleştir içinde ki patatesle havuzları azcık ez blendrdan geçirme Pütürlü yesin çiğnemeye alışsın bu çorbayı cok sever istersen düdüklü tencerede de yapabilirsin bütün malzemeleri düdüklü tencereye al onda yap daha çabuk olur
tarafından
Ya deniyim  çok teşekkür ederim Allah yavrunu sana bağışlaasın
(9,610 puan) tarafından
Rica ederim canım benim..Amin Rabbim senin evladini da sana bağışlasın insallah ❤
-Reklam-
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Kizim doğduğunda 2850 gram 48 cm doğdu

Suan tam 10 aylık 8500 gram geldi 62cm de boy sadece anne sütü alıyor ek gıdaya öyle ahim şahım baslamadim bolbol anne sütü veriyorum 
tarafından
Ya dr sanada boyu ufak dedi mi bana dedi de
Anne sürü yetmio
Maalsef..ve ek.gida yedremyom  dr zorla aldr  dio ama yemio anne sütu etkisini yitirdi ek.gida sart dio;(
(1,054 puan) tarafından
Ek gıda vermezsen sonra yemez sana tavsiyem
tarafından
Bende ara verecektim;(((
(14,196 puan) tarafından
10 aylıkken baya yemesi gerekiyor canım bilgin olsun istersen arttır ek gıdayı
0 oy
(668 puan) tarafından
9 bucuk aylik. 

3440 dogdu, 52 cm dogdu

Su an 9 bucuk kilo ve 72 cm. Ek gida da süt de aliyor
tarafından
Teşekkür ederim  yorum icib
(1,054 puan) tarafından
72 santim kısamı ya benim kizm da 9 buçuk aylik olcak 72 santim herkez küçük diyo
(668 puan) tarafından
Valla gören bebegin zayif kisa diyor. Babaannesine benziyor diyorum.
 Saglikli olsun yeter.  Bazi seyler genetik. Besliyorum yediriyorum oynuyorum. Kisaysa kisa ne yapalim. Elimden geleni yapiyorum. Bi de nöbet geciriyordu kizim. Saglikli olsun yeter, aldirma kimseye
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Napcan kız Nazende bunları 

Benim kız da 10 aylık boy kilo ölçmedik ama emekliyor bir dk durmuyor yerinde oyuncaklarıyla oynuyor konuşmaya çalışıyor benle dövüşüyor kızınca yürüme alıştırma sı yapıyor kitapları var onların resimlerine bakıyor okuyormuş gibi sesler çıkarıyor çekmece dolap karıştırıyor falan 
tarafından
Bende kitap yio
(3,818 puan) tarafından
Benimki de çok yedi yeni yeni bakıyor :))
tarafından
Bide oecete yio
(3,818 puan) tarafından
Bıraksam benimki de yer kız normal bunlar telaş yapma
0 oy
(3,701 puan) tarafından
39 da 3 buçuk kilo doğdu kızım şimdi 10 aylık yeni girdiğinde 10.300kusurdu 
tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
(940 puan) tarafından

Kizim 10 ay 9 günlük olacak yarın menenjit aşısı vurduracam yarın artık soylerim 

Doğum kilosu 3780 boyu 51 di 

40+1 de doğdu 

Canım emekliyor ayağa kalkıp bur yere tutunup yürüyor basını yere koyup bacağının arasından bakıyor el çırpıyor el sallıyor başımı sallayınca o da sallıyor taklit yapıyor bir dakka civarı ayakta duruyor daha adım atmadı 

Al ver yapıyor başka da aklıma birşey gelmiyor 

Kız bebek anne sütü ve ek gıda aliyor 
tarafından
Ya cok sagol cevabin için,  bn özel aşıları  hep unutyom  aslında çok önemli
(940 puan) tarafından
Yarın yaptıracam biraz gerginim bexsero ilk doz inş birşey olmaz yan etki felan
tarafından
Inşallah çok rahat geçer
(940 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy