0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Heryer zayıflıyor basen göbek gitmiyor hangi hareketleri yapabilrim

4 Cevaplar

0 oy
(479 puan) tarafından
Ben 3 ay boyunca korse kullandım sende korse giy yoksa sarkma olur gitmez bende şimdi okdr göbek  yok tabi çok yersem çıkıyor iyşkdşe korse kullanmışım sana da tavsiye ederim 
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Ne kadar oldu dogum yapali?
(69 puan) tarafından
Soruyu soran ben değilim ama uzun aradan sonra korse.kullanimi etki eder mi ki ne korse hakkında ne de kullanımı hakkında hiçbir bilgim yok. 1 yaşında kızım benimde göbeğim vr etkisi olur mu ki kullansam
(6,190 puan) tarafından
Korseyle gobegiiin kilonun yakindan uzaktan hicbir alakasi yok.Ben korse kullanmadim hicbir sekilde ne sarkma yasadim ne bir sey.1sene sonrasinda basliyor zaten kilo verme yani hizlaniyor.Genetik ve bunye meselesi bu kilo olayi.spor ve diyet yapmayip,korseyi takip yemege devam ederseniz hicbir sey olmuyor
(69 puan) tarafından
Bende kullanmadım sadcee sarmami  söylemişlerdi sardım sarkma yok ama göbek var biraz tabiki yeme içmeyedikkat edip  ve spor yapınca etkisini görüyorum ama korse acaba sıkı tuttuğu için etkisi mi oluyor diye düşündüm çok denk geldi böyle sormadan 3demedim
(6,190 puan) tarafından
Hayir korsenin gobege bir faydasi yok yemek ve spor gerekiyor
0 oy
tarafından
4 buçuk ay oldu hâlâ eski kıyafetlerime giremiyorum emzirme işini azaltana kadar zor gibi görünüyor 20 kilo aldım yarısi gitti yarisi duruyor 
0 oy
(867 puan) tarafından
6 aylık oldu oğlum göbek baya var dün diyet başlayım dedim çocuk emdikçe basim döndü bozdum artik memeyi birakinca:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asra (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 370 göst.
0 oy
4 cevap 423 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
23 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lovebayb (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,792 soru

24,103,298 cevap

332,548 kullanıcı

...