0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
Selamın aleyküm arkadaşlar ben ve gorumcemin arasında 1 hafta var Allah'ın izniyle 2 aya doğum yapacaz ama o buraya gelecek burda doğumu yapacak birkaç ay burda kalacak bende evet evim ayrı ama kaynanam ile yanyanayiz bende sesiz ortamları severim daha rahat ederim sessiz ortamda kaynama sen git görümceme annem gelir bana bakar diyorum yok kızim da gelsin içm rahat olsun diyor ailedeki herkes ona kendi evinde doğum yapsın diyor ama kabul etmiyor ya bide şöyle bir durum var eltimle de konuşmuyorum çünkü Allah biliyor o nasıl bir insan onunla ne kadar mesafe koysam arama o kadar iyi görümcem kaynanama demiş ben doğuma gidince işte benim eltim onla gidecekmiş eltim görümcem hepsi çocuklarını eşimin yanına bırakacakmis ya eşim baba oluyor kendi çocuğuyla mi ilgilensin yoksa sizin çocuğunuzla mi bence görümcem masraftan kaçıyor eşi zorla buraya yolluyor ben daha çocuğuma bir çorap almadım onun düşündükleri bu bana akıl verin napmaliyim yada siz olsaydınız ne yapardınız

6 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Anlamadım ama kızın anasinin evi oda anası oda kızı isteyen istediği yere gelir kalır ses sevmiyorum diye böyle düşünmen yanlış git kal vs bu seni niye ilgilendiriyor ki kapat kapını otur evinde yoksa sende annene git ben şahsen bu kadar kafaya takmaz dim banane benim evim ayrı kapım ayrı  
(32 puan) tarafından
Evim uzak değil ama sadece bir salon o kadar mutfağım falan da tadilatta daha yapılmadi
(12,763 puan) tarafından
O zaman  annene git cnm orda doğum yap annen yardım etsin o süre zarfinda evini yaptırsın bırak gorumcene karışma bile bütçesi düşünüyor lar ise  boşver yoksa evde dur kocan baksın sana kim ne yaparsa yapsın
(32 puan) tarafından
Eşim izin vermiyor babam gile gidim ben sana bakarım diyor evimiz yakın eltimle de konuşmuyorum görümcem yüzünden o da gelecek buraya
(12,763 puan) tarafından
Gelirse gelsin boşver sen mesafeni koy muhattap olma eşinde madem göndermiyor otursun baksın sana
(32 puan) tarafından
Evet annemde gelecek zaten yanıma çok şükür ki annem var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esin bakmasın ben karimin yanında olucam herkes kendi basının çaresine baksın desin 
(32 puan) tarafından
Eşim diyor bana anneme diyecem glmesin kendi evinde doğum yapsın ben izin vermedim dedim boşver deme
tarafından
düzenlendi
Ozaman sen hastanede tek  doğum yaparsın esin evde eltinin görümcenin çocuklarına baksın bisey diyemedim
(32 puan) tarafından
Nasıl yani
(32 puan) tarafından
Ya gerçekten çok karışık bir durum içindeyim
tarafından
Esine bisey diyemiyorsan bizim dicek biseyimiz yok ki . Esinle söyle ozaman madem annesine diyemiyorsa kendi basının çaresine bakacaksın canım aranızda ki durumu en iyi sen biliyorsun
0 oy
tarafından
Ben şuan bilet alıp baba evine giderdim doğurana kadar gelemezdim 
(32 puan) tarafından
Baba evim yakın bana bilet almaya gerek yok ama eşim izin vermiyor ben sana bakarım diyor babam gile gitmeme izin vermiyor
tarafından
Sen bana o kalabalıkta curculada bakamazsın de vii ben de sevmiyorum sesi bide kalabalık 2 doğum yapmış kadın zaten yorgun hasta olacaklar bide kalabalık hiç çekilmez gıı
(32 puan) tarafından
İşte bende onun için diyorum çok zor bir durum
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Anlamadigim hastanede senin yaninda kimin duracagi çocuklar eşinin basina kalacaksa 
(32 puan) tarafından
Hayır eşim gelecek yanıma gorumcem diyorki olurda ben senden sonra doğum yaparsam çocuklar eşime kalacak
0 oy
tarafından
Bir an önce mutfağını falan yaptırmaya bak evini düzelt ve evinde otur annende gelecekmis zaten gelsin sana baksın ben doğum yaptıktan sonra annem kocamda olduktan sonra kaynanamın evi beni ilgilendirmez ister kızıyla oturur ister diğer geliniyle banane 
(32 puan) tarafından
Ya bak şöyle eşim çalışmıyor kayinpderim de çalışmıyor sadece bir odada kalıyorum eski bir yeri de mutfak yaptilar bana ama daha yapılmamış çünkü durumumuz yok bebek masrafı da o kadar kolay değil beşik kıyafet falan hepsi para tamam evim yapılsaydi düzene girseydim çocuğumun alışverişini tamamlasaydim asla sesimi etmezdim beni ilgilendirmez
tarafından
Ne bileyim zor yani sen onlardan bekliyorsun o zaman senin bebek masraflarını karşılayacaklar bi de görümcen çıkmasın diyorsun işte o da onların kızı yapacak bir şey yok her kız doğumdan sonra annesi baksın ister onun ince düşünmesi lazım masrafları çok bebekte gelecek bende yük olmayayım diye ama binde bir insan bunu düşünür evet bebekler kismetiyle geliyor da yinede evlilikte düzen oturtmadan çok zor biraz beklemek gerek kimseden bisey beklemeden çocuğunu dünyaya getirmek en güzeli Allah yardımcınız olsun inşallah bol kısmetli bi bebek olur esin iş bulur
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bak bacım nasıl burada kaynana görümce gömüyorsak haklı oldugunda da haklı Demeliyiz.orası görümcenin anne babasının evi ve bir kızın annesinin yanında dogum yapmak en dogal hakkı. Birde soyle dusunmek lazım belki görümceni kocası cok seviyor koyamadı anasından uzak dogurmasına. Lütfen adı kaynana görümce diye yalayıp yapıştırmayın. Sessizliği sevebilirsin evine kabul etmezsin eyvallah en dogal hakkın ama baskasının evine De karısamazsın. Bakma sen cocukları bırakcan filan demelerine kim adama cocuk bırakcakta gidecek. 
(32 puan) tarafından
Ama evim daha yapılmadi ki ben kötü briseu demiyorum eşim çalışmıyor kayinpderim çalışmıyor daha çocuğuma bir çorap bile almadım çünkü durumumuz yok bu zoruma gidiyor yani eğer çocuğumun alışverişini tamamlayacak kadar durumumuz olsaydı banane gelirse gelsin beni ilgilendirmez
(12,026 puan) tarafından
O gene görümcenin kaynananın problemi degil ki canım onu Kocan yapacak iş yok deyip oturmayacak ben üniv mezunuyum Kocam 2 universite mezunu ben temizliğe gittim bebek ihtiyacları için kocamda taksicilik yapıyor napcaksın
(32 puan) tarafından
Ne güzel burası şehir gibi değil köy ortamı iş imkanı yok sizin dediğiniz gibi

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 953 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.
0 oy
16 cevap 873 göst.
0 oy
12 cevap 697 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,088 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,784 soru

24,174,054 cevap

336,022 kullanıcı

...