0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızımın döşegini söküp yıkadım evim küçük kurutucak yerim yok hatta yere serdim kurutuyorum döşek kullanışlı olmadı yastığım  da çok hatta koyacak yerim bile yok ama yinede sorayim dedim acaba ne yapsam bu yünü iki yastık çıkacak kadr yün var fikir verin kızlar??

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kış geliyor küçük bi yorgan yap kızına 
tarafından
aklıma o gelmemişti canım:)) peki az gelmez mi yorgan için?
tarafından
Yok canım döşek olmuşsa yorganda olur çünkü ona göre daha ince olacağı için . Bebek yorganı küçük oluyor zaten
tarafından
e tmm o zaman olursa kaynana devreye girsin burda :))) o güzel yapar valla sağol canım kararsız kalmıştım çok
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Sodamatikle mi yıkadın canım döşek yıkandıktan sonra kabarık bicimsiz olabilir ama zamanla kullandıkça yun yapışır birbirine düzelir yani
(3,141 puan) tarafından
Canım eşim çok terliyor dış kılıfı yikansada yun ter kokuyor malesef bu arada benim oğlumun beşiğe serdigim yorgani var ister istemez altını açınca çişini yapıyor bende daha geçen legende yıkadım 3 güne kurumuştu  yorgan yaparsan yıkama kullanma kolay olur kışında biraz dışarda biraz akşam petekte kurutursun
tarafından
evim sobalı ama bakalım kaynanam yaparsa yorgan olur yapmasa da kaldırırım bakalım belki kızım tamamen öğrenirse öyle yaparım
(3,141 puan) tarafından
Kolay gelsin canım
tarafından
sen yorgani yap oyle kaldir canim dursun seneye kullanirsin
tarafından
sağol canım inşallah bakalım kurusun iyice kaynanami cagircam  :))
0 oy
tarafından
bebegine yer minderi yap oynamasi icin ince bisey yada bas bir cuvala icinede sabun at bir sabun kaldir gun gelir illaki lazim olur ben simdi ogluma yastik yapacak yün bulamiyorum inan sen onu yünü bana gonder canim şaka tabiki sakla canim gerekli oluyor
tarafından
:)) yer minderleri var canım e ben ona sabun koyup kapatsam yatak dolabımin üstünde bi yerlik boşluk var oraya koysam olur mu rutubet çekmesin sonra koku yapar
tarafından
Koy kuzum rutubet varsa zaten digerler yastiklarin falanda olurdu bu zamana kadar sabun koy bocek falan olmaz merak etme anam usulü formül bu :()
tarafından
rutubet çekiyor benim ev kör nokta :) günes görmüyor kaynanama sordum oda kızım kaçırdığı için yastık en.mantıkli dedi yasrik cok olduğu için kaldırayım o zaman inşallah koku olmaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 225 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kizim1 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 613 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu