+1 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Farkli bir soru sormustum kullanmayan cok kisi gordum burdada kullanip kullanmadiginizi ogrenmek istedim benimki 11 aylik ince biz yastik kullaniyoruz kullanmiyorsaniz neden kullanmiyorsunuz 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,941 puan) tarafından

Kız  aynı  soruyu   1 saat  önce  sordun  ya daha ne bilmek istiyorsun:)

tarafından
Yok canim aslinda farkli soruydu o
-Reklam-
0 oy
(17,168 puan) tarafından
Ben 1.5 yaşindan beri ince bir yastik kullanıyorum. 
0 oy
(926 puan) tarafından
Ben civilden almıştım cok ince bir yastık hastanede yatarken hemşireler battaniyesini katlayıp koyuyordu çok ince birşey olması gerekirmiş omurgasına zarar vermicek şekilde öyle demişlerdi bende oyle yaptım ama kızım şu an 20 aylık durmuyor yastıkta yani deli yatıyor 
0 oy
tarafından
Kullanmıyorum canım zararlı omuriliklerj eğri oluyor ve ani ölüm riskini tetikliyor boğulma konusunda 
0 oy
tarafından
Daha 8 aylık yastık kullanmıyor ama hiç alıştırmamayı düşünüyorum daha sağlıklıymış
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kız yastiksiz olmaz Allah korusun boğazına bı kusmuk bı tükürük gelse Allah muhafaza o çocuk kötü olur ben yastiksiz yatirmam hic
(13,439 puan) tarafından
Yastikta duruyomu :D benimki 8aylik tavaf ediyo sabaha kadar
(45,023 puan) tarafından
Evet duruyo yastığı seviyo uykuda boynu yastıkta gitse bile yine uykuda buluyo kafasını koyar 16 aylık benimkide oturma odasında bile yerde uzancaksa yastiksiz uzanmaz:))
(13,439 puan) tarafından
Uyurken çok hareket etmiyo o zaman. Kiz benim oglan cift kisilik yataga sigmiyo :D
(45,023 puan) tarafından
Hahah deli yatiyo demek benimkide döner felan ama o kadar degil
0 oy
(163,438 puan) tarafından
ben hic kullanmadim 2 yasina kadar onerilmiyo zaten bebisim
0 oy
tarafından
Kullanmıyorum ben canım düz zemin daha sağlıklı 
0 oy
(747 puan) tarafından
Mama beslenen cocukta 2 yasina kadar kullanmadim  cunku gece uyurken mama bigazina gelir bogulur daha yeni yeni basladim iste hic kullanmadim pproblemde yasamadim rahat buyuttum iki kizimda ayni yaptin
0 oy
(3,818 puan) tarafından

image

bilimsel açıklaması bu şekilde ve ben kullanmamın nedeni düz zeminde rahat uyuyor bide çok hareketli yastıkta uyumaz 
tarafından
Canim benim yaatigim boyle degil yok gibi birsey benimkki bende katiliyorum  4 ay boyunca hic kullanmadim bende. Simdikide cok ince
(3,818 puan) tarafından
İnceseyle kullan kuzum yüksek yastık kullanmayın derler benimki yastıkta yatmaz dört dönüyor yatarken
tarafından
Coook ince yok gibi birsey
(3,818 puan) tarafından
Sorun olmaz zaten büyümüş senin kuzu da

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 94 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gonul. yaram (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 419 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 335 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Herseyimsinnn (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
15 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,289 soru

24,096,669 cevap

332,117 kullanıcı

...