+1 oy
873 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sabahtan beri bende bakmaya çalışıyorum yeni girebildim bilgi amaçlıdır kapsam dışına çıktı yazanlara para yatıyor ayın 5inden sonra ödemeler başlıyormuş

9 Cevaplar

0 oy
(4,655 puan) tarafından
Evet canim öyleymiş o
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabahtan beri giriyorum kontrol ediyorum yok maalesef..yatmamış bize sürwç devam ediyor halen
(14 puan) tarafından
PTT kurum ödemelerine bak canım çıktıysa orda yazıyor
tarafından
Yok cnm edevlette tüm yardım linklerine baktım görünmüyor
(14 puan) tarafından
O zaman çıkmamış olabilir canım
0 oy
(16 puan) tarafından
Benim de  halen kapsam dışına çıktı yazıyor  halen ve miktar görünmüyor durumda idi ama

PTT kurum ödemelerine baktım şimdi yayınlamışlar belliki 1100 tl ayın 5 inde ödeme diyor ptt den alın diyor..

Yani verilecek olanlara bu kısma ödeme düşmüştür..

Direk e devlet den girip aramaya ptt kurum ödemeleri yazıp tıklayın orda alıp almayacagınız çıkar... 
tarafından
Baktım dediğiniz yerden ayın 5ınde alabilirsiniz odemeyı diyor peki yarın açıkmıymıl ptt
(16 puan) tarafından
Postane ler açık mış Google den baktım ama 5 inde ödeme diyor 6 sında gitmek en mantıklı olan
tarafından
Hm anladım teşekkür ederim
0 oy
(174 puan) tarafından
Benım kapsam dısına cıktı yazıyor kurum odemelerınde gorunmuyor. Alabılır mıyım anlamadım
(14 puan) tarafından
PTT kurum ödemelerinde çıkıyorsa alınıyor canım
0 oy
tarafından
Ptt kirum odemelerinde gozukuyor evet ama insaar nasil gidicek ptt ye ne anlami kaldi tam kapanmanin keske ibana yatirsalardi herkese 
(14 puan) tarafından
Doğru Bazı kişilere konutta ödeme yazıyormuş
0 oy
(2 puan) tarafından
kapsam dışına çıktı yazıyordu az önce ödemeniz hazır bilgisi eklendi bilginize arkadaşlar
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Bnm daha halen süreç devam ediyor kaç güne sonuçlanır acaba
(4,655 puan) tarafından
Sonuçlandı bana yattı kuzum sosyal yardım bilgilerinden bak merkez ödemesi var mi
0 oy
tarafından
Önceki yaptığım başvuru devam ediyor diyo bidaha başvuru yapamadım ne saçmalık 
(4,655 puan) tarafından
Aslında sen yapamamışsın canim ben yaptim cıktı 20 dakika önce ptt mesaj attı eve gelcek
tarafından
NAsıl yaptın kuzum. Çıkanlara veriyolar mi
(4,655 puan) tarafından
Evet canim bana cıktı www.turkiye.gov.tr adresinden e devleti tanımladım geri tuşuna bastım yeni basvuru cıktı başvuruyu yaptim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,484 göst.
26 Nisan 2020 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 715 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hclkylmz (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,754 göst.
10 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mavis55 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,737 soru

24,020,366 cevap

328,196 kullanıcı

...