0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evliliğimizin 2inci yılına giriyoz mayısın 7 sinde çocuğum bir yaşına girdi bile vay be ne çabuk geçiyor zaman .kızlar geçen evlilik yıl dönümünde sıradan geçti öyle masa hazırladım yemek yedik bu sefer napsam ki acaba fikir alsam sizden yapmama gerek varmı birşey yapmasam mi onu hatırlasın yoksa gerçi unutmadı ama bilemedim ya fikir verin 

8 Cevaplar

0 oy
(23,032 puan) tarafından
Allah daim etsin benimde 9 mayıs hahaahaa 6 yıl olmuş bişi yapmıcam o yapsın 
tarafından
Bile bile mı yiyor cnm? Benım esım masallah teravihi kılıyor hergun 1 cuz okuyup hatime giriyor namazlarını olse kacırmaz, sureklı kitap okur. Ben geride kaldım bebek olunca beraber namaz kılıyorduk kıldırıyordu esım.
tarafından
En küçük benim ozaman rekor bende:)
(23,032 puan) tarafından
Bile bile yiyo dilimde tüy bitti tut demekten
tarafından
Kendisı dusunecek canm sen ne kadar desen bos, Allah hidayet versin
(23,032 puan) tarafından
Üzülüyorum kız valla
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Gene masa hazırla güzelce giyin imkanin varsa hediye al 
tarafından
Valla eşim maaşını bana veriyo da kısıtlı harcama yapmam lazım dişimi yaptırcam kenara parada atcam
0 oy
tarafından

31 mayıs 8.yılımız:) esım karacadan tencere siparıs vermıs yıl donumu hediyesi olarak :)

tarafından
Olsun oda hediye sonuçta cnm :) düşünmüş almış ne guzel
tarafından
Aynen cnm dusunmesı yeter copte olsa kabulm
0 oy
(3,834 puan) tarafından

hic birsey yapmadim iki senedir bu senede yapamam o modda değilim cok isterse kendi yapsin :D

tarafından
He aman bende yapmim o Zmn kimse yapacak modda değil :)
(3,834 puan) tarafından
sen bize uyma :D
tarafından
Hediye alalim birbirimize demişti
(3,834 puan) tarafından
valla bence imkan varsa böyle özel günlerin hediyeli olması daha güzel. ben hediye severim mesela küçükte olsa birsey illa beklerim
0 oy
(601 puan) tarafından
bizimde 14 mayis tatlim tam 10 sene bitiyor 
0 oy
(208 puan) tarafından
Neden hep bız yapalım dıyorsnz bırakın bşr kere onlar düşünsün bır zahmet 
0 oy
(1,676 puan) tarafından

Bizim evlilik yil donumu ayrica onun d.gunuydu d

Gunu oldgu icin kayinvalidemler de geldi pasta faln yedik iste ben ona hediye de aldim 2 tane hem d. Gunu hem yildonumu diye o bombos oyle geldi yani eger umursamayacaksa ve sen ugrastiginla kalacaksan cok zoruna gidiyor insanin ve ilk yildonumumuzdu bilmiyorum esin nasil onemser mi ona gore hazirla kendini canm ben cok uzuldum gecen yil
0 oy
(678 puan) tarafından
Ben 11 yıllık evliyim ilk yıl kutlamıştık sadece ben önem vermiyorum pek:) eşimin doğumgününde hediye almıştım oğlumla oda bana yildonumumuzde  bu yıl parfüm almış çok istediğim bi parfüm vardı almış yani her yıla gerek yok böyle daha heycanlı oluyo bence :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.
18 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 492 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
7 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler