0 oy
751 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından

Doğruluk payı varmı acaba

image

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklilar millet akillanmaz
(152 puan) tarafından
Akillanmayanlar için evet öyle ama şimdi şöyle birşey de e bize (hamile olanlara) doğru dürüst ilaç bile yqzamiyorlar peki bu asi bizlere dokunmaz mi?
Hani tamm evden cikmiyuz etmiyiz vs ama nedense bi an aklıma o geldi parolu bile mecbur kalmadıkça vermiyorlar ama ne bilim  insan korkmuyor değil hani zaten canımız burnunuzda ne olacak ne gidecek diye
(2,074 puan) tarafından
Hamilelere zaten yok aşı. Ama bu virüs geçici bsey değil hepimiz tecrübe ettk dimi. 1 senedir bizimle. Muhtemeln bi.kac sene daha bizimle kalicak. Hamilelik dedgn 9 ay.
tarafından
Hamilelere aşı yok zaten..emzirenler de isterse olabiliyor
(152 puan) tarafından
Ama işte olmayanlar ceza yiyecekmis sorun burda  hani özellik belirtmemisler
tarafından
Hamilelere nasıl yok arkadaşlar her gün bas bas bağırıyor haberler 3 ayı dolduran hamileler aşı olmalı yetkililer yapmalı diye. Doktor hanım vardı son aylarda aşı oldu ve çocuğu antikorlu doğdu ilk antikorlu bebek olarak tarihe geçti
tarafından
İyi de cnm bu açıklama yetkiliden değil ki..böyle bir uygulama olacak diye kimse açıklama yapmadı ki..o yüzden inanmam zaten.aşı karşıtı çok dediğim gibi olsa bile kriterleri olur öyle herkese yapılmaz
tarafından
Evet yetkiliden değil ama zaten olsa bile şu an yapılması mantıksız bi uygulama yapılırsa bile herkes aşıladuktan sonra olur onda da sırası gelip yaptırmayan kısıtlamayla karşılaşır bence
(152 puan) tarafından
Ama e nabizdan bakılınca riskli grupta değilsiniz diyor ve ben bide kronik hipertansiyon hastasıyım
tarafından
Zamanla geliyo sıra canım babam da tansiyon hastası ona da teni geldi mesaj
(152 puan) tarafından
Elbet öyledir benim annem %95 engelli ama ondan önce babama gelmişti oda oylelikle oldu yoksa daha ona sıra gelmemişti (kalp şeker tansiyon ve görme engelli) sonumuz hayır olsun ne diyelim
tarafından
Amin canım amin çok zor bi dönemden geçiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karşıt olan çok onları ikna edene kadar zmana kaybı oluyor..isteyene yapsalar hızlanır aslında 
(152 puan) tarafından
Haklısın o kadar bekleyen varken sıra gelmemiş olanlarda var
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama normal çocuk aşıları bile zorunlu değil 
(152 puan) tarafından
,iyice kafam karıştı benim bilmiyorum nasıl bir şey bu
0 oy
tarafından
Aslında olması gereken bu bence
(152 puan) tarafından
Bilmiyorum tabi bu senin düşüncen ama şuan olması gereken öncelikli binlerce insan var daha
Hani onları neden goz ardı ediyorlar ki o zaman
Tam kapanma var sözde ama çoğu üretim yapan (teksil olsun kimyasal olsun vb) faaliyette çalışanlar peki nasıl korunacak o zamn olmak istemeyenlerdeb önce onlara olmak isteyenlere yapsalar ya
Yanlış bı sekilde anlatmamisimdir umarim
tarafından
Tamam da zaten bu düşünceyi şu an uygulamaya geçiremezler ki aşılama on çoğu bitecek ondan sonra başlar kısıtlama diğer ülkelere bakarsan da öyle zaten kendi vatandaşını aşıladuktan sonra aşısız giriş çıkış istemiyorlar. Kalabalık bi ülkeyiz zamanla aşılama ilerliyor şu anda da devam ediyo zaten bu paylaştığın şey büyük ihtimalle aşı bütün gruplara geldikten sonra yapılabilir şu an yapılması mantıksız
(152 puan) tarafından
Aslında bir nevi bunu anlatmak istedim şu durumda bu şekilde saçma bişi ortada zaten aşı yok bekleyen bir sürü insan var
tarafından
Aynen olmaz şu an kuzum ama ilerde olması çok iyi olur
0 oy
(5,921 puan) tarafından
Kimse kimseye zorla birşey yaptırmaz bence o kadarda batırmasınlar kendilerini
(152 puan) tarafından
Benim aklımda tek bir soru hastaneye gittiğimiz zaman gebe olduğumuz için en ufak bir ilacı birbirine danışarak verirken gebe olanlara nasıl vurulavak
(5,921 puan) tarafından
Kuzum işte zorunlu olamaz ve + emziren annelerde aynı şekilde
(152 puan) tarafından
Sonumuz hayır olur inşaallah
(5,921 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Sonrada aşıda zorlama yok derler. Daha neler çıkaracaklar olmak istemeyenler için. 
(152 puan) tarafından
Olmak yada olmamak aslında tek basit bir soru madem bu yapılacak neden halen sıra var ki
(1,301 puan) tarafından
Aynen olmak isteyenleri aşılasınlar önce. Özellikle çalışanları.
(152 puan) tarafından
Çok saçma bişi bence bu fabrikalarda yasag rağmen onca çalışanlar var ilk onları asilayin ailelerini asilayin kronik rahatsızlığı olanları yada ne bilim risk altında kim varsa onları asilayin geri kalan bin kişi iki bin kişi her ne kadarsa o zamn sürün şartı ortaya
0 oy
(905 puan) tarafından
Özgürlüğümüz elimizden gidiyor sonuna kadar direneceğim aşı OLMAYACAĞIM istemiyorum şuan beni isteyen linçlesin umrumda değil fikir özgürlüğümaz var bizim anayasa maddesinde insan vücuduna zorla birşey zerk ettirilemez diyor gerisi size kalmış isteyen olsun istemeyen olmasın bu kadar 
(152 puan) tarafından
O senin düşüncen tabik i kimsenin laf söylemeye hakkı yok  ama bana saçma geldi nedense boyle bişi
(1,301 puan) tarafından
Zaten aşı olmak zorunludur demeyecekler hiç bir zaman. Ama aşı olmadan metrobüse bile binmeyi engelleyeckler. Bu şekilde zorunlu hale getirecekler sanki bana öyle geliyor. Eşim çalışıyor mesela otelde. Adam kalkıp aşı olmayanları çalıştırmıyacağız dese napıcaz ki eminim ki diyecekleri günde gelecek
tarafından
Neden olmak istemiyorsunuz
(905 puan) tarafından
İnstagramda Yeminli anne , bora.yavuzer , uyanisyolcusu sayfalarına bakmanı öneriyorum bulamazlardı yine instagramda #plandemi etiketine gir yeterli herşey ortaya dökülür çok uzun konu  burada yazmakla yetmez
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Koruyuculugu düşük, üzerimizde denenen, yan etkileri oldukça fazla, üstelik bulasi engellemeyen bir aşı bu. Ayrıca bir hasta tedaviyi bile reddetme hakki varken, kendi istedikçe bedenine hiçbir müdahale yapılamazken ne olduğu belirsiz bir aşıyı zorla vurduracaklar. Ne yaparlar ki avmye almazlar, şehirler arası seyahate kısıtlama getirirler, zaten bir yere gidebildiğimiz yok. Hayirlisi bakalim 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Bazı iş yerleri asi olmayan personeli calistirmiyor
(152 puan) tarafından
Doğrudur ama ne bilim hem sırayla diyorlar hemde böyle
(9,233 puan) tarafından
Sırayla desinler valla benim.eskinpatron açılma olduğunda aşıyı odeyecekmis. Ya olacaksınız ya kivulacaksiniz demiş.
0 oy
(26,589 puan) tarafından
Ben böyle adaletin... Olmak istemiyorum diye evemi hapsedecek beni gerizekalılar ya
0 oy
(3,834 puan) tarafından
keşke istemeyenler olmasa da zaman kaybı olmasa. ama malesef bu bir salgın ve bağışıklık kazanılamiyor bi kere covid olsan da ikinciye olmayacağının garantisi yok. yeni bi salgın kimse hazır değil bağışıklığı zayıf olanlar genç yaşlı ölüyor asi bu bağışıklığı da sağlayacak. neyin karşıtlığı anlamıyorum. asi olunca ne olacak bize ne yapılacak diye düşünülüyor bilmiyorum. 
(152 puan) tarafından
Akıllarda deli soru aşı olanlar ya yine covid olursa
(3,834 puan) tarafından
olanlar var diye gördüm haberlerde. ama en azından aşının koruyuculugu bi tik fazla olur büyük olasilik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde erbaydilan (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zrrn.pycn! (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 326 göst.
7 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 700 göst.
27 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,035 soru

24,119,483 cevap

333,392 kullanıcı

...