0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerek psikolojik gerek bedensel kendimi. Çok yorgun bitkin hissediyorum acaba bunalıma mı giriyorum çok mutsuzum hiç bişey yokken. Mutsuzum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimse yok mu :(((
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Bende öyleyim canım toptan depresyona girdik galiba:D
tarafından
Galiba çok kötüyüm birden bire oldu bugün akşam üzeri
(3,102 puan) tarafından
Canım sıkıntıya girmissindir kendine bı oku yanında eşin falan varsa suya okusun sende iç o suyu rahatlarsin inşallah bazen bende öyle sıkıntıya giriyorum birden içim falan sıkılıyor sanki kötü bişey olcakmis gibi hissediyorum okuyunca rahatlıyorum baya bi
tarafından
Tm cnm sağol
tarafından
Üzerinde nazar olabilir kimse birden bire bunalıma girmez
0 oy
(926 puan) tarafından
Valla bendede var yorgunluk uyuyamıyorum bölük bölük sürekli uykulu geziyorum baş ağrısıyla hamilelikten galiba ama benim ayımdakiler fosur fosur uyuyor 
tarafından
Dikkat et kendine balım
(926 puan) tarafından
Sağol canım benim sende sıkma canını kalk toparlan bırakma kendini müzik aç dinle neşen yerine  gelsin iyi geliyor
0 oy
tarafından
Aynen banada oluyor bazen
tarafından
Bugün çok kötüyüm
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bnde asiri yorgun halsizim ya dinlenemeye cok 

İhtiyacm var
tarafından
Ne olacak bu halimiz
(2,718 puan) tarafından
Ah bilsem bnde bugun bi arkadasa aynisini dedim nolcaz biz boyle arkadsmda ayn ve aksama kadar iki cocuk is guc bitmiyo canm cikyo
tarafından
Öyle valla
0 oy
tarafından
Evde dura dura ne olacak 
tarafından
Ondan galiba çok darlandım
0 oy
tarafından
Kalk bi ya allah de namazını kil temizliğini yap ne bunalımı millet delirdi diyecek sonra Allah büyük kendine gel
tarafından
Hastayım kılamıyorum şu an

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 172 göst.
25 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,947 cevap

336,429 kullanıcı

...