0 oy
1,441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Bıktım her gun hatta gunde 3 5 kez kavga ediyoruz boş seylere. Bosanmak cok zor hele cocuk varsa goze alamadim alamıyorum ama bir yandan da cocugum bu huzursuzlukta büyüyeceğine bitsin diyorum. Cocuga da aman aman bakıp vakit gecirdigi yok zaten cocuk resmen herkeste duruyor bir tek onda ağlıyor.  Bugun ki kavgamızı soyleyeyim bugun ilk kez sacimi boyadim dogum sonrasi.boya almaya gidelim dedim bir de evde bayagi eksik vardi. Bu arada dun tam tatli yapmistim geldj 5 6 cesit kurabiye ve pogaca istiyorum dedi. Ben de tatli taptim kalsin yarina dedim malzemede eksikti. Bugun cikip aldik geldik sacimi boyayip banyo yaptim. Yemek basitti hemen firina attim salata ayran yaptim cocugumla vakit gecirdim firinda ekmek yoktu evde ekmek yaptim beyefendiye ben kepek ekmek yememe ragmen. Uyandi iftara 10 dakika kala hani kurabiye dedi yapamadim ya tatli da var yarina kalsin dedim ben kaktımsenin boyani almaya gittim karsiligini alamiyorum dedi. Ben de evin temizligine say ya da yaptigim utulerine ya da yemeklere dedim ayrica ekonomik ve israf açısından da evde tatlı var ne gerek var yapsam bu dokulecek dedim. Uff tamam tamam diyo ya valla bıktım saçma sapan tartismalardan biz bagiriyoruz bebegim 10 aylik korkuyor cocuguma boyle daha yazik galiba

27 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Olaya tek taraflı bakmak istemiyorum adam da haklı malzeme yok diyip alıyorsanız tadımlık da olsa yapman gerekiyor ki canı istemiş oruç ağız günah yani sende de suç var çocuk oyalar gibi oyalamılsın
(1,757 puan) tarafından
Ben seir e katılıyorum keşke tadimlikta olsa yapsaydiniz :) erkek milleti bu benim eşimde böyle ama arada huzursuzluk çıkmasın diye biraz alttan almak lazım canım
(2,264 puan) tarafından
Kizlar kalktım yaptım sizin yprumlardan sonra :)
(1,757 puan) tarafından
Araya soğukluk koyma canım en ufak şeylerle kavga etmeyin evliliginize zarar gelmesin
tarafından
Iyi yaptin canim hak veriyorum illa seni uzen  sinirlendiren seyler vardir ama bazen alttan alcan  evlilik baska bi sekilde yurumuyor bazen o tabiki:)  allah agzinizin tadini bozmasin
(2,264 puan) tarafından
Amin kızlar Rabbim hepimizin evine bolca huzur versin insallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canı çekmiş eksik malzeme için markete götürmüş sırf yapman için e keşke yapsaydın canım. Yani kurabiye istedi diye yaptığım ütüye say demekte olmaz bence 
(2,264 puan) tarafından
Istedigi şey 2 saat surer gunduz sacimi boyadim falan vakit kalmadi aksam da cocugumu uyutup ders çalışıyorum hani evde tatli olmasa tamam diyecem de tatli da var. Ayrica once o dedi kalkip boya aldim sana karsiligini alamiyorum diye
tarafından
Anladım canım ama işte herkesin olaya bakış açısı farklı bence. Çünkü mesela benim eşim de asla benden şunu yap canım istedi demez keşke dese hemen yaparım. Ama yok ne yapsam yiyo ama özellikle isteği bişey olmuyo. Kendi tarafımdan baktım olaya ondan keşke yapsaydın dedim. Yarın kurabiye yaparsın gönlü olur
(2,264 puan) tarafından
Onun gönlü olur da ben kirildim bir kere aldigi bir sac boyasini başıma kakti
tarafından
Sende kırıldığını belli edersin oda mutlaka senin gönlünü alır. Hiç kavga etme sessiz ve kırgın dur
(2,264 puan) tarafından
Tamam canım sağol
+1 oy
(1,267 puan) tarafından
Cani kurabiye çekmiş belli ki bizimki de istediği bişey yapılmazsa huysuzlanir bazen hele açsa 
(2,264 puan) tarafından
Ay valla cekilmez oluyor
+1 oy
(940 puan) tarafından

Yazık canim o bebeğe 10 aylık ya kızımla aynı ayda sen onun hizmetçisi misin 

Az yede hizmetçi tut de

Ama çocukça kavgalar yapıyorsunuz yazık o bebeğe bağırmayın o bagirdifinda sen sus hiçbirşey kaybetmezsin 

Bak mesela ben arabanın altında kalırım lafın altında kalmayan bir insanim kaynanam kaynanam eşim kendi annem babam farketmez susmam ama çocuğum olduktan sonra daha sakinim ve çoğunlukla eşim k9nusur konuşur ben susarım sonra gelir özür diler 
(2,264 puan) tarafından
Ki ben esimi taniyorum yarin bir gun calisinca da yapacak bunu
tarafından
Valla canım ben kotu bısy soylemedım sadece hızmetcılık olayını savundugum ıcn yazıyorum ama es de senın evde senın . Bısey demıyorum zaten ama mantıgınız yanlıs geldı bana . Neyse en ıyısını sız blırsınız. Hayırlı aksamlar
(940 puan) tarafından
Canım bende eş eğer ufak bir şeye bile bağırıp bebeğini korkutuyorsa vallahi ben ona su vermem yoksa eşe herhalde hürmet edilir ben se ediyorum eve gelmesini dört gözle bekliyorum allaha emanet ediyorum onda sıkıntı yok ama işte ben sana bunu yaptım demesi beni irrite etti
tarafından
Cocugu korkutması onun yanında bagırmasını zaten savunmadım canım ben . Ben sadece bana yanlıs geldıgı ıcn hızmetcısımısın dedıgınızı knusuyorum . Sızde haklısınız herkezn kendı dusuncesı bısy diyemem  .
(940 puan) tarafından
Bk ben bunu esime okutayim aynısını söyler aynen herkesin kendi ailesi
+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Sende saçını 1gun geç boyasaydin bacim:ermm: yok yere kavga olmuş bide bosanmaktan bahsediyorsunuz. Gerçekten evlilik bu kadar çocuk oyuncağı olmamli yaa

(2,264 puan) tarafından
Bugun boyayayım yarin kurabiyr yapayim diyr dusunmedim ki. Ben bir yandan ders calisiyorum sacimi boyadim ettim sonra cocugum cok huysuzlanınc vicdan yaptim gidip onunla oynadim sonra yemek vakti ekmek acmakla ugrastim baktim yoruldum dun de ders calisamamistim dedim ki bugun ders calisayim yarin kurabiye yaparim. Zamanimi da kaliteli kullanmaya çalışıyorum  inan 10 dakikam kiymetlk su an. Ama esim sabahan aksama yatiyor bu süreçte.  Ayrica mevzu bu degil her gun gunde 3 5 kez boyle sacma seylere kavga ediyoruz
+1 oy
(7,930 puan) tarafından
Eşini boşanmayı düşündürücek kadar kırıyorsa eşine söyle tutmasın o orucu canım.Öyle orucum diye hır gür yapıyorsa o ibadet olmaz .Hem ev işi yapıp hem de çocuğa bakıyorsun çok istiyorsa kurabiyeyi dışardan alıversin .Evleneli 2bucuk yıl oldu hiç kurabiye yapmadım ama yapmasını biliyorum .Unuydu şekeriydi fırının yaktığı elektrikti derken dışardan almak daha karlı .Kurabiye bence doyurucu bişey de değil gereksiz yere seni kırmış.
(2,264 puan) tarafından
Oruc tutmasa da boyle zaten.. dun gece burdaki linclerden sonra kalkip yaptim tam 3 saat surdu. Oyle bir cesit de istemiyor tam pastanr isi. Gerçekten gidip alsaydi keske. Ustelik kpssye hazirlaniyorum 3 ayım kaldi :(
+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Bugün olmaz yarın olur eşinin anlayışlı olması lazım

(2,264 puan) tarafından
Aynen oyle biz de her istediğimizi ayni gun yemiyor yapmiyoruz.
0 oy
tarafından
Aynn bosanmak en mantıklısı 
tarafından
Çok guzel tavsiye veriyorsun
tarafından
Aile icini bilmiyorum elimden bundan fazlası gelmiyor
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canm bu kadar basit seylerden bosanmayin bnce aile terapistine gitmeyi denediniz mi birbirinize bagirmadan konusabilmeyi falan kendi aranizda konustunuz mu
(2,264 puan) tarafından
Konusmadan anlamiyor konusalim deyince bir sorun yoj ki diyor
0 oy
tarafından
Keşke yapsaydın oruç ayındayız canı çekmiş malzeme almak için markete bile götürmüş seni adam Bi tabaklık veya tadımlık yapsaydın. Sende de suç var adamı boşuna suçlama burda bacım
(2,264 puan) tarafından
Canim istedigi sey 2 saat surer gunduz vakit kalmadi aksam oglum uyuyunca da ders calisiyorum evde tatli da var yarina kalsin dedim ne abartti boyle anlamadim
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Sen evi okuyarak bi sirkeli suyla sil bence 
(2,264 puan) tarafından
tamam canim Sagol
0 oy
tarafından
Oruçlu canı çekmiş demekki adamın 
tarafından
Amin  balım herşeyi gormemek lazm herşeyi gorursek duyarsak uzn yıllı uzun ömürlü evlilikler olmaz ben haytin cemberini deldim 2ci evliligmi yaptm oglumla bekar biryle evlndim oglumu kabul etti ve evlilik hayti yasamadgi icn herseyi görürdü duyardı herseyi ama çocuk otursun bu niye oturdu derdi mesela ailesinin yaninda hizmetci gbiydim eve 7 10ksi arası gelirdiler karnimda 2ci bebegim vardı ben sancim varken yemk hazırlayıp cay demledim insanlara hiç kimseye soylemedim esimi bile ben o sanciyi  1hafta cektim zamn gectikce esime evlilign onun istedği onun dusndgu gbi gitmedgni gitmeyecgni hep anlattim gösterdim sabirla ve benim eşim 40 ben 29 yasndayim suanda 8 yillik evliyiz dhada anlatamadgim seylerde var cok uzn olur anlatirsam dayaginida yedim onu ogrenesiye kadar smdi benden iznsiz cami acamiyo aksam cok sicak dedi izin aldı cami acmak icn dusun gerisi yani ben 8yildr ondan bir cok şey öğrendim oda benden
(2,264 puan) tarafından
Evet sabir hoşgörü onemli canim masallah insallah biz de rayına oturturuz
tarafından
İnşallahisi Maşallahisi yok otursun Sen kadınsın kadının elinin değdiği her yer güzel oluyor erkek bile Ya bak ben sana kendimden örnek veriyorum anlatıyorum Hiç duydun mu bugüne kadar bir postumda kocamı anlatayım anlatmıyorum Çünkü eşimin hakkına girmeye hakkım yok öbür dünyada Allah bunu görüyor bana diyecek ki Rabb'im sen niye eşini böyle anlattin Hani nasıl diyeyim sana ya Allah ne diyor başkasının diyor yanlışını diyor ortersen diyor Yani görmezsen duymazsan diyor Ben de öbür dünyada ahirette kulumun diyor yanlışını örterim görmem diyor Yani aslında burada tabii ki de canımız yanıyor bazen eşimize kızıyoruz anlatıyoruz ama Ben şahsen tanımadığım insanların eşime Küfür etmesini hakaret etmesini beddua etmesini şahsen istemem bak Çünkü o adam Akşam olunca Afedersin benim koynuma giriyor yani Mümkün mertebe ben anlatmam anlatma yani en iyisi onlar bak yarın bir gün Mesela atıyorum ters düşersin biriyle Kalkar sana İşte sen kocanı anlatıyordun der Çünkü insanların çoğu böyledir kendi yaptıkları hatayı görmezler başkalarının hataları ile memnun olurlar ben o yüzden buraya yaşadığım hiçbir şey anlatmıyorum doğru düzgün arkadaş çevremi anlatıyorum Çünkü her kardaşlar herkes biliyor Ama ailemle kesinlikle Kimseye anlatmam Anlatmamayida düşünmuyorum zaten Çünkü benim anlattığım güvendiğim paylaştığım halam annem babaannem ben bu 3 kişiye her şeyimi anlatıyorum onlarda  Bana yol gösteriyorlar
(2,264 puan) tarafından
Haklisin canim sağol
tarafından
Rica ederm balım
0 oy
tarafından

Hiç olmasa kocan eksik gediği alıyo ve sana sevdiği şeyleri yap diyo bana onu bile demiyo adam ot gibi yaşıyo bildiğin oyüzden bence bunlar ceviz kabuğunu dolduracak şeyler değil hemen boşancam deyip çıkmayın işin içinden 

(2,264 puan) tarafından
Her gun kavga cekilmiyor ama canim
tarafından
Tatlım anladım da hani çocuğun yanında yapmayın böyle ben gerekmedikçe muhaptap dahi olmuyorum misal bugün gitmiş yardım kartından almış bezi cebinde para olduğu halde adamın hayatı yalan birde biz 13 yıla yakın zamandır evliyiz yani düşün
(2,264 puan) tarafından
Evliligimizin tek guzel yani cocuklarimiz desene..
tarafından
Maalesef gülüm oyüzden onu boşvermek zorundasın bunu kabullen yani onunla münakaşa ederek kendini yıpratırsın ancak
(2,264 puan) tarafından
Haklısın canım Allah ıslah etsin eşlerimizi
0 oy
(689 puan) tarafından
Esimle aramizda bu konusma gecse ne esim ne ben kavga konusu saymayiz sakaya vururuz abartacak bosey yok bence
(2,264 puan) tarafından
Ama saka gibi konusulmsdi
0 oy
(125 puan) tarafından
Buradaki bazı kadınlara dicek bişey bulamıyorum artık herşeye bir kulp buluyorlar yok boşanacam yok bilmem ne. Yahu hiç değilse birini yapsaydın adam demez mi sana işin ne tabi yapacaksın diye. Malzeme aldırırken iyi hoş yok ama dur almasaydı da boşanmak isterdin sen be senin gibiler. Ders çalışıyorum demişsin kocana yuvana sorumluluklarını yerine getir sonra dersine çalış. 
(2,264 puan) tarafından
Ayy inanmıyorum yazık sana ne demek işin ne ya benim isim bu degil. O ise gidiyor ben de ev islerini hallediyorum ama hele de cocuk varken tum isler bana ailt olmamali kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin onlarin aksamlari hafta sonlari vs tatil varken biz nefes almadan koşturuyoruz
 Benim su an  ki sorumluluğum kocama kurabiye yapmak ya da hizmet etmek degil kusura bakma hayattaki ilk sorumluluğum annelik cocuguma bakmak ikincisi ise ders calismak
(125 puan) tarafından
2.siders çalışmak mı yuh ya niye evlendin o zaman evlenmeden dersini çalışsaydın ya cidden bu platformda bazı beyinler error veriyor
(2,264 puan) tarafından
Ya arkadasim cocugum icin gelecegimiz icin tabiki de calismak bu sene icin boyle atanabilmem icin boyle esim de bunu bile bile evlendi yoksa nasıl atanacam. Cocugumun gelecegi icin maddi durumumuz icin grrekliı bir sey. Bir kadin hayata es olmak icin gelmez kendini bu kadar kucumseme
0 oy
(7,237 puan) tarafından
Kusura bakma canım da suç sende de var 1 çeşit olsa yapsaydın bu kadar geldi elimden diyebilirdin oruç ağızla adamın canı çekmiş demek ki az yaparsın iki de yenir dün eşim son zamanlarda istedi tatlı yaptım birşey olmadı 
(7,237 puan) tarafından
Sen üstünden o yükü at da
(2,264 puan) tarafından
Yaptim canim dun gece girdim mutfağa3 saat boyunca yaptim 6 tepsi falan gözü doysun
(7,237 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla sizin aranız zaten hep bi düzensiz sürekli bi tartışma halindesiniz kaynanam bana her zaman o sinirlendiğin de sen yok ol sen sinirlendiğin de o yok olsun yani konuşmayın cevap vermeyin daha çok birbirinizi kırarsınız dönülmez yola gidilir son pişmanlık fayda etmez der demek istediğim sizde bu yok bizde dr her zaman olmuyo elbette olduğu zaman da kırgınlık soğuma olmuyo
(2,264 puan) tarafından
Evet malesef cok didisiyoruz.
(7,237 puan) tarafından
Geçim elbette zor ama biraz da idare etmek gerek herşeyine sus demiyorum ama ufak tefek şeylere de birşey denmemeli
0 oy
tarafından
Bacım yerinde olsam çocuğun hatrına duymazdan gelirim sadece tatlı var diye yapmadım der susarım. Konuşsun dursun. Bebeğin ne yaşıyor kimbilir o anda. Allah hidayet versin. 
(2,264 puan) tarafından
Konuştum canim bir daha bagirirsan  hic iyi olmaz dedim
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Ben olsam saçımı boyamaz yapardım. Adamlar hem çalışıp hem oruç tutuyorlar maske altında sıcakta 2 çeşit olsada yapsaydın keşke.  Yemeğinde basitmiş madem. Geçen bende yaptım tatlı yenmedi koydum dondurucuya boş şeyler yüzünden üzmeyin kendinizi

(2,264 puan) tarafından
Valla benim adam 15 saat orucun 10unda uyuyor canim 1 saat cikip alış-veriş  yaptik o kadar.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  malzeme eksik  diye  aldırtmişın  adam da beklemiş  yani keşke  yapsaydın  bir  çeşit   Canım  
(2,264 puan) tarafından
Canim 1 cesit degil istedigi 10 cesit birdaki yprumlardan sonra  yaptim 3 saatimi aldi.  Dun hic ders çalışamadım keske yaomasaydim yani
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Birkac çeşit yapamıyorsan da en azından bir çeşit yapsaydın ya. Adamın canı çekmiş malzeme yok diye gidip almış. Beklemiş yapicaksin diye. 

Hemen herseyde ben şunları yaptım falan diye de yüzüne vurmak da hoş degil.
(2,264 puan) tarafından
1 cesiti kabul etmez yine tartışırdi. Yüzüne vuran ben degilim ilk olarak boya aldim diyen o. O söylerse ben de soylerim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 848 göst.
0 oy
4 cevap 397 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 823 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 711 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu