0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Gittimiz market büyük ve uygun glior oyzdn oraya gidip gliorz hani giderken yürüyorduk gelirken elimiz ağir olduğu için taksiyle dönüyorduk 

Taksiyle 10 15dk snrm en fazla 

Maaş Çarşamba günü yatacak alışveriş yapmay gitsek ceza alirmyz yaa:(

3 Cevaplar

0 oy
(3,141 puan) tarafından
Gerçekten işi olan yer cezayı diye düşünüyorum, dışarı çocuk,insan dolu,maske takmayan insanlar,nerde ceza yokk,Tv'de herşey göstermelik düşünüyorum artık 
tarafından
Bende iki gündür sinir oluyorum çalışanlara yasak var ama bizim mahallede gençler son ses müzikle araba turları düzenliyor çocuklar gençler herkes sokakta yasak nerede anlamadım bunca esnafın borç içinde kivrananlarin suçu ne
(3,141 puan) tarafından
Bende sinir oluyorum,fırına gittim heryer dolu yasak nerde anlamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yurume mesafesindeki marketlere gidebilirsiniz canim polis yolda taksiyi cevirir gecerli bahaneniz olmazsa ceza yersiniz taksici de oyle
(1,603 puan) tarafından
Benim eşim taksici hiç ceza yemedi ama müşteriler yiyormuş
tarafından
Biz hastaneden donuste taksiye binmistik taksici ozellikle sordu hastaneden geliyosunuz degil mi sıkıntıya girmeyelim diye ben kendi icin de soruyo sanmistim
(1,603 puan) tarafından
Hım bilmiyorum ama eşim hiç yemedi
0 oy
(2,241 puan) tarafından
taksiyle 15 dakika suren yer baya baya uzak canim tabi yazarlar ceza . ha yakininizda market yoksa mecbursunuz ama market varsa ceza yersiniz . sorduklarinda etraffinizda marketin olmamasi lazim
(3,757 puan) tarafından
Belki okdr bile sürmez bacım blmiorm ki tahmin konusuda iyi dglmdir mesafede

Var market ama orası baya büyük bir market herşeyi bulabliorz ve uygun

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 540 göst.
8 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,003 soru

24,191,503 cevap

336,906 kullanıcı

...