0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dudaklari cok kuru kaliyor bugun bir haftalik olduk su verme dedi ebemiz ama veren varmi hic vermedim emiyor gayet guzel sutum de indi

7 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Anne sutunun %88ibsu zaten 6.aya kadar su verilmez dudaginin kurumasi da normal fazla su alimi zehirlenmeye yolacar
tarafından
Anladim cnm tesekkurler
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eğer bebeğin Sadece anne sütü alıyorsa sakın verme ama bir yandan anne sütü bir yandan mama alıyorsa verebilirsin Ben 6 ay boyunca vermedim ek gıdaya geçtiğimiz zaman suya başladım üçüne de öyle yaptım

tarafından
Yok kuzum sadece anne sutu
tarafından
Ozaman su verilmez cano sakın verme zehirlenebilir 3 çocuk yetiştiriyorum biliyorum
tarafından
Cook tesekkurler agzi cok pamukcuk olmus ona ne yapabilirim
tarafından
Karbonat varya 1 çay kaşığı karbonatı yarım Çay bardağı temiz suyun içine ekle iyice karıştır eline ağız silme bezleri varya onu ıslat ucunu içini sil iyice korkma bişeycik olmuyo en iyi ve rn etkili yöntem bu birde mukostatin var pamukcuk için ondan da aldır eşine ağzına damlatacaksın  yanlız bunu yarın sağlık ocağını mutlaka ara sor mukostatini
tarafından
Tmm canim mutlaka deniycem
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Sütun de onun ihtiyacını karşılayacak kadar su da var bence verme. Henüz erken gibi 
tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Su Anne sütünde geçiyor zaten suya ihtiyacı olmaz ama mama alan bebeklere kesinlikle su verilmesi gerek çünkü katı bişey 
tarafından
Yok kuzu sadece anne sutu aliyor
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ben doğduğu günden beri veriyorum 56 günlük pamukçuk olmaz 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Suda mikrop olur bişey olur mama vermiyorsan verme 6 aya kadar vermedik bi eksiklikte olmadı yani senin sütün yeter
tarafından
Agzi cok pamukcuk olmus cnm ya bnde susuzlultan midedim
(1,121 puan) tarafından
Gögsünü karbonatlı suyla yıka emzirmeden senden ötürü pamukçuk olmuş
0 oy
(601 puan) tarafından
6 aya kadar verilmiyor canm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 376 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy