0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Görumcemde yağim var sparis etmiştm onu almam lazim gitsek ceza yazarlarmi 20 dk falan aramiz arabayla

12 Cevaplar

+1 oy
(1,345 puan) tarafından
Yazarlar tabiki yasak var yasak 
tarafından
Allah allah keyfimi gidiyorum baba atlycagniza menu isteyenlere atlayin
(1,345 puan) tarafından
Allah allah hayret birşey aen sormuşsun bende cevap verdim ceza yazarlar yasak var dedim ne cevap vermeliydik sanki bilmiyorsun yasak olduğunu sormasaydın o zaman. Ben menü soranlara da ayrı bir özel muamele yapıyorum merak etme sen sıkma canını.
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Yakalanirsaniz  büyük ihtimal yazarlar  doğruyu  söylediğinizi  bilmedikleri için 
tarafından
Anladm ben gitmesem eşim gitse
(5,941 puan) tarafından
Ne farkederki canım
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Evet yazarlar
tarafından
Saol kuzum bayramdan sonraya kaln o zmn
(12,022 puan) tarafından
Bencede canım bir yag için 3500 er TL yemeye drgmez 7 Bin TL ye yağ tankeri alırsınız
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Yazarlar cnm dikat et
tarafından
Tamam cnm
0 oy
tarafından
Markete gidiyoz diye çıkın yol ustuyse alıp geçin 
tarafından
Yok aslinda işlek bi cadde
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Sen korkuyon benim komşu her hafta kaçak Göcek gidiyo daha dün köyüne gitti geldi inanirmisin 1 yıldır böle hayret ediyorum nasıl bunlara polis denk gelmedi bı ceza almadılar virüs olmadılar eski yaşantılarına aynı  devam ediyorlar asla tinlamiyolar bizde kukuman kuşu gibi evdeyiz...
tarafından
Hic hakkim helal değil ciğerim yana yana diyorum arabayla 15 dk annemler göremiyorum bebegim büyüğü hic göremediler o kadar hasta babam gidemiyorum diyorum bazen bi bizmi salağız
tarafından
Evet dün karsi komsum iftara gtti ust katin misafiri bitmez sikayet etsem gelmezler biz aptaliz demekki hakkkimizi sorsun rabbim
tarafından
Amin canim devletide bitirdi bunlar o kadar asi hastaneler yardimlar en azından 1 ay sabretmeye boyle olmayacak
(1,666 puan) tarafından
Ben onlara hakkım varsa helal etmiyorum,bebeğim 6 aylık oldu bi dogumundagordulet.. hastalar gidemiyorum bakamıyorum..agliyorum ve bakıyorum ki düşüncesiz insanlar geziyor zevkine hasta da olmuyorlar.. bu koronoya inanmıyorum diyenler bi acil servislere gitsinlerhayret ediyorum nasıl hastalık kapmıyorlar
tarafından
Ben çıkmadığım halde kaptım marketteki yiyeceklerden sanirim ama iste ne bilim inşaAllah tez vakitte biter
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Tereyağı ise buzluğa atacak başka çare yok ceza yersiniz
tarafından
Tmm canm
0 oy
tarafından
Esin tek gitse bisey bahane etse olabilir
tarafından
Blmyorum korktum zaten durumumuz yok
0 oy
tarafından
Yazarlar canım
tarafından
Tmm en iyisi bayram sonu gtmek
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Başka yağ al canım idarelik acil bir durum değil sonuçta bu sebeple dışarı çıkılmaz 
tarafından
Haklsn canm zeytinyagi idi cok kabz oluyorum belki etki eder diye
0 oy
tarafından
Komşum 5 dakikalık yolda ceza yedi. Kimide köyüne gidiyor ceza yemiyor şansa kalmış demek.
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ay valla burda çatır çatır yazıyorlar 

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 833 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu