+1 oy
290 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar kızlar :angel: Kızıms kahvaltı ettiriyordum sizinle de paylaşıyım fikir olsun dedim. Patates tostu tarifi Kendimize sık sık yaparım ama kızıma yedirmemiştim. O da sevdi.

1 küçük patatesi rendenin küçük tarafıyla rendeliyorum içine biraz kaşar peyniri 1 yumurta tuz karabiber pul biber atıyorum. İsteğe göre içine sucuk falanda koyabilirsiniz. Tost makinesinde 5 10 dk içinde pişiyor tereyağ sürüyorum alt üstüne yapışmasın diye yağlı kağıtta koyabilirsiniz. Afiyet olsun şimdiden :angel:

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Afiyet olsun bebişine:
(1,169 puan) tarafından
Sağolasın canım
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Çok sağol canım ya valla Hızır gibi yetiştin kızıma ne yapsam diye düşünüyordum onu yapayım bugünde ilk defa deniycek inşallah sever
(1,169 puan) tarafından
Sevindim canım inşallah beğenir minik :)
(3,102 puan) tarafından
İnşallah canım senin bebisede afiyet olsun:)♥️
0 oy
tarafından
Bend denemek istiyordum ama elimde şuan yağlı kağıt yok
(1,615 puan) tarafından
Kız onsuz da oluyormuş :D
(1,169 puan) tarafından
Şart değil canım hiç yapışmadı tost makineme ama granit plaka. Teflon plakaya yapışır mı bilmiyorum
tarafından
Teşekkürler kızlar onsuzda denerim bakalım güzel olucak eminim
tarafından
Teflona da yapışmıyor canım ben patatesleri yuvarlak kesip pişiriyorum sorun yasamadım hiç . Bir çay kaşığı yağ da gezdirebilirsin cnm
tarafından
Teşekkürler cnm deniycem
0 oy
(1,615 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende şimdi yapıcam yağlı kağıdın üzerine katıp yağ sürmeme gerek varmı canım kızarınca mı yağ sürüyoruz

Tekrardan düzenliyorum..
Yaa valla Allah razı olsun iyiki paylaşmışsın 11 aylık oğlum ile 3 yaşındaki kızıma yaptım bayıldılar yaaa ☺️ çok sağol ellerine sağlık canım ❤️❤️❤️
(1,615 puan) tarafından
Olsun canım bak yorumu mu düzenledim ☺️
(1,169 puan) tarafından
Yaa çok sevindim valla ohh bal şeker olsun yarasın miniklere :))
(1,615 puan) tarafından
Senin miniğine de yarasın canım valla her sabah ne yedircem napcam diye düşünüyordum her gün her gün aynı şey yenmiyor biz bile yemekten sıkılıyoruz bana da çeşit oldu çocuklar için çok sevindim valla ay bir güzel yediler yaa ☺️☺️ oğluma zaten birşey yedirmek bana zulüm dür hiç birşey yemiyor zorla yediriyordum
(1,169 puan) tarafından
Haklısın kuzum çocuklar bişeyi beğenip yediğinde çok mutlu oluyoruz bende öyleyim valla :))
(1,615 puan) tarafından
Valla sanki bütün dünya benim olmuş gibi oluyor ☺️☺️
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ohh mis eline saglik
(1,169 puan) tarafından
Sağolasın kuzum
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Patates köftesi bizde çk yaparız buna rondodan geçirilmiş göğüs etide koyabilrisin güzel olur annesi
(1,169 puan) tarafından
Patates köftesini kızartarak yapıyorum daha çok bende patates mücveri diye de geçiyor. Tavuk göğsüyle biraz öğle menüsüne kaçıyor sanki onu da yaparım sağol canım
0 oy
(145 puan) tarafından
Efsane bir tarif hemen deneyeceğim :)
(1,169 puan) tarafından
Dene canım afiyet olsun şimdiden :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu