0 oy
1,469 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kızlar ben 1 yıldır bıraktım gene kıriz geldi hadi bakalım kimler içiyor kimler içmiyor o zıkkımı

37 Cevaplar

0 oy
(1,884 puan) tarafından

Ben 15 yıldır içiyrum çok dendim ama yok olmadı içim çürüdü artık :blush:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende içiyorum 7 yıldır. Emziriyorum bırakmadım ama günde 5 taneyi geçmiyorum 
0 oy
tarafından
Hayatimizi zehirlemeye gerek yokk sende birakkk 
0 oy
tarafından
Bende iciyorum hamileyken biraktim sadece bir kac kere ictim ictim cok moralim bozuk oldugynda dogunca ne olacak bilmiyorum 
0 oy
tarafından
İçmiyorum hiç içmem sanırım rabbim icenlerede yardım etsin brakmak nasip etsin
0 oy
(3,135 puan) tarafından
İçmiyorum canım içmemde allah bizden uzak tutsun eşimde bir bırakabilse süper olur ama...
0 oy
tarafından
Bn tiryaki degilim ama esim icerken 3 5 gumde bir kere cekerim
0 oy
(342 puan) tarafından
Ben ilk hamileligimde 5.haftada biraktim kusmaktan..dogumdan 4 5 ay sonra yine ictim pek emzirmiyordum..2.hamileligim yine ayniii kusmaktan biraktim ve suan bebegim 3 aylik sütümüde icmez ve bazen kokusu gelince keske suan bende icsem diyorum yemekten sonra canimmm cok cekiyor veya arkadaslarla oturdugun zamannnnn helee
0 oy
(180 puan) tarafından
Valla canim ne yalan soyliyim 8 yıldır içiyorum bebegime hamile kaldığımı ögrendigim an icmedim biraktim bebegim icin simdi içiyorum ama yine kuzum 7 aylik oluyo doğumdan sonra basladim tabi bebegim süt icmedi mama içti süt içmiş olsaydi bende sigarayı icmezdim ama yapcak bsy yok seviyorum icmeyi ayrı bi zevk sanırım 
0 oy
tarafından

Malesef iciyorum ve birakamiyorum iradem cok zayif gelecek hafta sigara birakma polikiligine gidecem 38 yasindayim 20 yildir kullaniyorum ne yaptiysam birakamadim insallah bende birakabilirim biktim artik :( bu yasta dogum yaptim ve oglumun en guzel gunlerini gormek istiyorum dua edinde birakayim kizlar 

0 oy
tarafından

Ben hamile oldugumu öğrenmeden önce yani 13 hafta önceye kadar 5 yıldır iciyodum tabi esim bilmiyodu içtiğimi bilse agzımı yüzümü dagitirdi heralde hamile oldugumu öğrendiğim an bıraktım iğrendim şimdi eşim iciyo kokusu midemi bulandırıyo inşallah bulantilarim geçince canım istemez :D

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım genclık zamanında arkadaslara uyup ıcmıslıgım var.sonra bıraktım sadece cok keyıflı oldugum zaman bır tane ıcerdım.sımdı sıgara dusmanıyım :D bıraktıysan kesınlıkle baslama yazık gunah.
0 oy
tarafından
Malesef içiyorum bırakamıyorum 
0 oy
tarafından
Cok sükur hamilelik döneminde bıraktım
0 oy
(5,935 puan) tarafından
4 haftalık hamileyken kırdım attim paketi 14 aydır ağzıma sürmedim ki gunde 10 adet net içiyordum 
0 oy
(342 puan) tarafından
Evlendmden önce iciyodum ara ara evlendikten sonrada icim bi kc kere esime ykalandım boşnma derecesine geldik bıraktım 2 senedir faln icmiyom hic
0 oy
(6,400 puan) tarafından

Bi aralar içiyordum ama oyle tiryakisi gibi degl biraktim sonra hic agzima da almadm bağımlı olma gibi bi huyum yok sukur :)

İlgili sorular

+3 oy
35 cevap 1,082 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 897 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,189 göst.