+2 oy
995 göst.
Diğer kategorisinde (2,074 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bana dua eder misiniz hayırlısı neyse o olsun Rabbim içimdeki bu ezilmiş duygusunu alsn diye..

İnsanın kalbine söz geçirmesi ne zormuş. Kalbi dururken mantığına yön vermesi ne kadar acı veriyormuş ilk kez yaşadım. Aşılmycak problemler değildi ama aşmak istemedi. Benimse artık tek başıma çabalamaya gücüm yoktu. Ama yinede içimde kocaman bi boşluk oluştu. Karadelik gbi. Rabbim sizlerin evliligini daim etsin huzurunuzu bozmasın 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşAlllah 
(2,074 puan) tarafından
Amin çok sağol
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Darısı başıma inşallah ilk zamanlar alışkanlığın vermiş olduğu yoksunluk duygusu oluyo zaten tüm kötü alışkanlığı bırakırken insan Yaşamaz mi yoksunluk duygusunu zamanla geçer yeni yaşantınızda mutluluklar dilerim 
(2,074 puan) tarafından
:D güldüm istemsizce. Bilmiyorum belkide dediğin gbi. Ben galiba hatırlamak istemedigim kötü hatiralari gerçekten çabuk unutuyorum.
tarafından
Allah a sığının artik tüm yükleri arkanızda bıraktiniz şimdi kuş tüyü gibi hafif hissedin bosverin hatırlamanın ne faydası var artık siz bambaşka yepisyeni bir hayata adım atıyorsunuz. Rabbım gönlünüze göre versin iyi insanlarla karşılaştırsın eğer gülümsemeemenize neden olduysam bende mutlu oldum
+1 oy
tarafından
Kac yil beraberdiniz kim bilir insan zaten biri öldügunden hep iyiliklerini hatirlar kotulugunu hatirlamazki ve eminimki bu kadar zorlaniyorsan cok emek vermmissin o yuzden bosver zamana birak su akar yolunu bulur 
(2,074 puan) tarafından
Gerçekten öyle. Geriye dönüp baktığımda sanki hep iyi hatıralar vsr gbi. Aslında kötü anılardan bıkıp bu kararı almıştım
+1 oy
(10,884 puan) tarafından
Her şeyin hayırlısını istemek lazım en öncede eşin . Eşin aşılacak problemleri çözmek istememiş kolaya kaçıp boşanmak istemiş ve inan bu adamdan sana zaten hayır gelmezdi. Hakkında hayırlısı olsun 

Dilerim Allah'tan köpek gibi pişman olsun boşandığına seni kaybettiğine  inşaallah
(2,074 puan) tarafından
İyi baba olsn sonrasında baska bi beklentim yok. Bu saate kadar olmamış pişman bundan snra olsa nolur
+1 oy
(4,724 puan) tarafından
İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun. Mutlu ol, sevdiğin insanlarla
(2,074 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Zaman herşeyin ilacı.vaktinde geldiğinde eşinin olmadığı hayata alışırsın.cocugun var mı bilmiyorum ,ayrılmasan da kararlı ol.erkekler malesef kaybetmeden değer vermiyor.
(2,074 puan) tarafından
Bi kızımız var. Kaybedince verilen değer de bi işe yaramıyor sanirim :/ teşekkürler
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşallah cnm amin çümleten inşallah 
(2,074 puan) tarafından
Amin sagolasin
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
(2,074 puan) tarafından
Cok sağol
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
(2,074 puan) tarafından
Amin sağol
0 oy
tarafından
Geçirdiğin hayatından daha guzel oldun yaşayacağın hayatin inşallah yolun acik olsun 

Amin cnm inşalalh 
(2,074 puan) tarafından
İnşallah sağolasın
0 oy
tarafından
Birisi bosaninca arsi ala titrermis  bu sözü duyduğumda cok etkilendim bende esimden yana cok sıkıntılar cektim ama ne onla nede onsuz olabilirdi bi baksa icimi eritiyor cok seviyorum ki Rabbimde bu yüzden cok iyi düşünülmesi icin ayni esle tekrar evlenmeyi yasaklamış 
(2,074 puan) tarafından
Bende öyle derdim hep ne onla ne onsuz. Ama hayatin önümüze cikaricagi sürprizler oluyo bazen. Tak dedign noktalar oluyo. Yılıyo insan bazen artk çekmek katlanmak istemiyo
tarafından
Tabiki doğru söze ne hacet ama senin acindandir o ben kendi adıma dedim benim 3 cocugum var cocuklarim için birde farkli penceren bakıyorum hayata onceden hep üzülür qglardim simdi diyorum bahane cektir sevabı bana gunahi sana hemen susuyo Saliha hanimlar diye kitap var ondan cok etkilendim diyoki o kitapta karşındaki firavun olsa sen esi asiye olucaksin bende öyle olmaya çalışıyorum
(2,074 puan) tarafından
Ben öyle olamadm. Kızım var bi tane. İstemem benim çektiğimi çeksin. İlerde annemde çekti bende çekeyim desin istemedim.
tarafından
Herkesin yuku kendine ağır ne sen beni nede ben senin yerine koyamam kendimi hakkinda hayirlisi olsun inşaAllah
0 oy
(4,876 puan) tarafından

:(Hakkında hayırlısı olsun 
(2,074 puan) tarafından
Sen beni mi merak edip baktn :)
(4,876 puan) tarafından
He valla biraz önce ilkimi banyo yaptırırken aklıma geldin :))
Dedim çıkayınca bakayım bişey yazdı mi paylaştı mi diye
(2,074 puan) tarafından
Canim benim :) ❤️
(4,876 puan) tarafından
Canmsn ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı canım kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı
(2,074 puan) tarafından
6 yillik evlyz bi kizim var
(2,321 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Rabbim hakkinda hayırlı olanı nasip etsin canim
(2,074 puan) tarafından
Amin sağolasın
0 oy
tarafından
Allah ülfiyetlik versin inşAllah
(2,074 puan) tarafından
Amin demeden bi arastirdim :D ulfiyetlik nasil kelimeyms kiz öyle. Amin sagolasn :D
tarafından
Guzel muhabbet anlaşma yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 362 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.
16 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mertin annesi (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 485 göst.
6 Aralık 2025 Diğer kategorisinde ecalased41 (130 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,068 cevap

350,770 kullanıcı

...