Hayırlı sahurlar gaciiilarr
Ay bu gece ben şok
Eşim sahuru hazırlamış cay yapmış beni çağırdı bende uykulu uykulu kalktım bide ne gorem sofra hazır ay cok mutlu oldum ya hazır sofraya oturmak ne guzel birşeymiş
Sizler neler yapıyonuz canimcimlar
Ayyy bu ramazan ben full öyleyim annemlerde geçiriyorum ramazanı. İki çocuktan fırsat olmuyor sağolsun annem hazırlıyor sofrayı bende yardım edebildiğim kadar ediyorum burda rahatlığa alıştım eve gidince nasıl iş yapcam bilmiyorum
Ne güzel
Esjmde oylr derin uyumuş ki kaldırdım az önce niye uyandırdın dedi yattı tekrar kaldırdım ilaçları ver dedi kızım uyuyor diye de gülemedim
Maşallah canım rabbim daim etsin inşallah ne güzel Biz sahur yapmıyoruz sadece su içmek için kalkıyorum size afiyet olsun ❣❣
Ahahha aklıma gün geldi ben yatmadan biber domates yıkamıstım sonra uyuduk. Esim uyuyamamış sahura benden önce kalkıp hazırladı ben duyuyorum tabi alarm da çaldı kapattm gitsem mi gitmesem mi dedim amaaan dedim hazırlıyor işte vur kafayı yat ahaha sonra hazırladı kaldırdı beni. Dedi alarmı kaça kurmuştun sen dedm 3 e kalkmadın neden kalkamadın dedi. Dedim senin hazırladığını duydum valla hic gelmedim hahaha
Sözde ramazanın başından beri bizimkide yapacak ama tık yok masllah
Ne güzel allah herkese öyle eş nasip etsin :)
Bende bebeğimi emzirmek için kalktım annem bizde sahur hazırladım eşlik ettim :)
1,493,282 soru
24,399,065 cevap
349,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın