0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (2,609 puan) tarafından
Kizlar hayirli geceler hayirli sahurlar 37 haftalik hamileyim ve bugunden beri hapsirik ve burun akintim var halsizim arastirdim bazi kisilerde virus boyle cikiyomus neyse onceki postlarimdan bilen bilir kaynım bizimle kaliyo demistim ya size soyle soyleyim işten gelir el yikamaz hemen gider mutfaga yemek varsa tencere icinden yer ekmegi o pis eliyle koparir yani anlicaginiz saglik.bakaninin dedigi temizlik kurali bizim evde yok bunu esime soyledim bugun bana kalkmis diyo cocuk zaten sabahtan aksama kadar iste ondanmi kapcan virus ya salakmi bu adam ya elini yikamadan mutfakta geziniyo bulasik makinasindan pis bardak alip su icen bi insan siz soyleyin ben virus olmayimda kim olsun defalarca uyarmaya biktim ama eger bu halimle virus olduysam gunahimi ceksinler baska bisey demiyorum koca adam cunku temizligide ben ogretmicem o danaya 

9 Cevaplar

0 oy
(1,689 puan) tarafından
Canım mutlaka bir test ver Allah korusun ne olur ne olmaz.. Negatifse de için rahat eder en azından çok geçmiş olsun 
(2,609 puan) tarafından
Sagol canim test vermeyede korkuyorum o cubugu sokuyolar ya
(1,689 puan) tarafından
Kuzum ben de çok korkuyordum.. 15 gün önce belirtim vardı.. Mecbur yaptırdım inan hiç korkulacak gibi değil.. Boş yere korkarak Ke dime eziyet etmişim.. Denize giriyor musun bilmiyorum ama suya daldığın zaman burnuna su kaçar ya o his oluyor sadece.. Hiç korkma.. Çubuğu sokarken hareket etme yeter.. Boğazına soktuğu zaman 3 saniye sürüyor.. Burun deliklerine de 3er saniye sokuyor taş çatlasın 10 saniye içinde test bitiyor.. Hiç korkma canım benim
(2,609 puan) tarafından
Insallah canim ya cok sagol vericem bakalim
(1,689 puan) tarafından
Sen de sağol canım benim Allah şifa versin inşallah
(2,609 puan) tarafından
Amin canim sagol
-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Kız hemen korona deme mevsim geçişlerinde hapşırık burun akıntısı normal ben alerji olurum inşallah deyilsindir
(2,609 puan) tarafından
Ya insallah oyledir canim ya inan korkudan elim ayagima dolasti
(1,347 puan) tarafından
Yok canm kuruntu yapma koku tat gidiyo ben gebeyken oldum eşim oldu çok kötü allah yaşatmasın
(2,609 puan) tarafından
Insallah canim ya allahim korusun bu illetten
0 oy
(3,495 puan) tarafından
Kayniniz covidmiydi onu anlamadım yani ondanmi bulasmistir diyorsun
(2,609 puan) tarafından
Yok canim o covid degildi isten pis ustu basi ile geldigi icin ben ona yorumladim cunku ellerini yikamadan mutfaga gidiyo ve yemeklere ekmege dokunuyo belkide o getirdi eve fabrikasinda varmis bi kac kiside
(3,495 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım böyle insanlara laf anlatılmıyor
(2,609 puan) tarafından
Ya sorma canim inan agzimda tüy bitti anlata anlata
0 oy
tarafından
Bende aynı postu açmaya geldim. Hamileyim aşırı hapşırık ve burun akıntısı var şuan. 2 saat önce acile test vermeye gittik. Doktor test istemedi. Demekki yeterli belirti değil. Korkma valla bugünlerde herkesten aynı şikayeti duyuyorum 
tarafından
Bendede vardı iki defa hastaneye gittim serum istedim hamile olduğum için vermediler. Neyseki bugün iyiyim. Covid olsa 10 gun devam.ederdi canim
(2,609 puan) tarafından
Ya ne cok korktum ama varya uyuyamadim resmen korkudan
tarafından
Bende çok korktum önce. Sonra kaynanamlarında ve onun haricinde biçok kişinin yakalandığını duydum rahatladım. Üstelik benim.dun kokuda gitti. Neyseki bugün geri geldi :D
(2,609 puan) tarafından
Ayy deme kiz allah korusun valla varya insan kafayi yer heralde o anda yaa ne kotu bisey aman tanrim
tarafından
Normal gripmiş ya.valla bende çok korktum:D
0 oy
(143 puan) tarafından
Ben baş ağrısıyla gittim pozitif olduğumu öğrendikten sonra burun akıntısı hapşırık öksürük en son tat koku kaybı başladı. Ama o baş ağrısı hep vardı geçmek bilmedi günlerce hamile olduğum için ilaç falanda vermediler sadece ağırlaşırsan ara dediler

Şükür şimdi iyiyim bebeğe zaten bi zararı yok demişti doktor son 3gün daha karantinadayım.

Umarım değilsinizdir 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Virüs burun akıntısı yapmıyo canım sen üşütmüş olablirmisin tada normal gtip olmuşsundyr ama yinede için ragat olması için test yaptır
0 oy
(54,116 puan) tarafından
neden sizde kaliyo sinir oluyorum su kardesleri evli ciftlerin evine gonderenlere. esinde ayri sorumsuz isten geliyo cogu virüs zaten. belirtiler alerjide olabilir
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun canm havalar bi sicak bi soguk brlki üşütmus olabolirsn ama sen genede test ver mutlaka sakin bekleme
0 oy
tarafından
Cnm hemen test yaptirmaya git. Bende korkuyordum. Inan hic acımıyor gorundugu gibi degil. Bi igne gibi falan oyle bir agri hissi yok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 318 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mrvacly (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,474,299 soru