0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından

Veeee değerli dost canlısı ciciş annelerimmm bisey sorucam ramazana sali gunu basladik 5 gun sonra yani pazar gunu temizlendim sonra tutmaya basladim derken 9 gun sonra yine adet oldum özüre giriyomu ben giriyo diye bildiğim icin tuttum hic bozmadim bugun 8. Günündeyim ve inanilmaz büyük kan pıhtıları attim cesme gibi boşaldı bildiğiniz yinede bozmadim yada bozuluyomu ?  Dogum yapalı 20 ay oldu tam bi kac kilo veriyorum hop adet düzensizliği oluyo ilac veriyo su aygiri gibi kilo aliyorum :) pandemiden kaynakli doktoruma gidemedim kontez istagramdan da cevap vermiyo illa para bayilicam :) simdide oruc konusunda tereddut ediyorum sizce özüre giriyomu ? 

2 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
10 gün sonra özür diye biliyorum sizin 9 olmuş rabbim bilir ama bence o günlerin kazasını yapın 
(67 puan) tarafından
Az once bi vidyo izledim temizlendigin günden itibaren 15 gun sonra bozuluyo yani adet gormus oluyomusuz ama oncesinde ozure giriyo diye dediler ama benim sikintim hic bi kaza orucunu tutmuyorum unutuyorum yada durust olmak gerekirse isime gelmiyo resmen o yuzden be kadar az adetli olursam i kadar iyi :)
(12,762 puan) tarafından
Valla cnm öyle deme o boynunun borcu mutlaka hesapla ve kışın 3 aylar da tut
Annem hep alistirdi beni bekarken beraber tutardik sonra  1 aya yakın birikmisti ve 3 aylar da daha sevap ve Ramazan'a hazırlık niyetine  pzrt Perşembe bazen haftanın 5 günü tutarak kapatmaya çalışıyorum mutlaka hesabla tut cnm
(67 puan) tarafından
Dibine kadar haklisin dostum ama nefis mi benim aptalligimmi bilmiyirum benim annemde hep tut diye cemkirir tamam diyorum ertesi gunu bisey olur yada olmasada tutmadim yani simdi allahin bildigini kuldan saklamak mantiksiz o yuzden fire vermeden ne kadar tutsam iyudir
(12,762 puan) tarafından
Estağfurullah aptallık degkl şeytan vesvesesi bana da oluyo bı başlasan sonra devamı geliyor
(67 puan) tarafından
Ahh iste bi baslasam benim dönuslerimin virajlari hep keskindir ya tam yapiyorum yada hic arasi yok yani simdi hep dua ederim mesela Allahim ne olur namaz kilmayi nasip et diye huzuruna beni al diye ama nefis iste 90 kiloluk popoyu kaldirmasi zor geliyo )
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimi alimler arasında 15 gün olsun diyormuş kımısıde 2 gün geçse bile olur diyormuş seninki devamlımı geliyor  adet zamanundakı gıbı yoksa arada gelip gıden akıntılarmı 
(67 puan) tarafından
Benim son 4 aydir duzensiz 1 sonra adet oldum oda ramazanin basina denk geldi 5 gun yemis oldum 9 gun oruc tuttum tekrar regli oldum ozure giriyo diye devam ettim ama hala regliyim bugunde 8. Gunum felaket geliyo sızıntı gibi degil ama ozur oluyo diye tutuyorum
tarafından
Hm adet olduğunu biliyorsan emınsen tutma canım
Benımde lohusalıkta 60. Günüm aynı düzensiz şekilde akıntı geliyor gidiyor. 4üım çıktı 3 4 gün sonra adet oldum sonra arada akıntı geliyor gidiyor Bugünde geldi mesela ama adet değilim kanın renginden dokısundan anlarsın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
1 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,479 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 211 göst.

Kategoriler