Kizlar ben aranızdan biriyim kendi hesabimdan yazmaya utandım bu son 1 aydır kocam bana düşman gibi severek evlendik 2 yıllık evliyiz yeni bir aylık bir bebeğim var ben 12 günlük lahusayken bebeğimi emzirmeye kalktım sabah 4 tu eşimin telefonu ortadaydi şifre vardı onunde şifreyi bilmiyordum eşimin parmağını sesizce okuttum heryere baktım bir şey yoktu tam telefonu kapatiyodum ki whatsap arşivi ve çöp kutusu aklıma geldi wp baktım bir kızla konuşmuştu kıza demişti ismin çok güzel seni iki hafta önce ariycaktim ama telfonum kirlimisti falan sonra çöp kutusuna gittim orda da bir tane ekran görüntüsü almıştı farklı bir kadınla görüntülü konuşup gülerek poz vermişti ikisi eşim ekran görüntüsü almıştı bende hemen uykudan uyandırdım küfür etmeye başladım tepefonum o an yanımda değildi yoksa kanıt alicaktim sonra inkar etti herşeyi hemen silip küfür etti dövdü iftira atiyosun bana dedi onlar benim arkadaşım dedi bende ağladım kizlar hiç bir şekilde yanıma yaklaşmiyor kırkım çıktı bile yanıma gelmedi sarilmadi bile güzel giyiniyorum dönüp bakmıyor bile bugün bulaşık yikiyodum koluma yumruk atıp baban mi ödüyor bu faturlarai deyip suyu kapattı iki gündür ekmek getirmiyor kendisi oruç tutuyor iftara gelince bir tane pide getiriyor yiyip kalkıyor bana ekmek al yemek yiycem diyorum diyorki dün bir parça kalmıştı onu ye diyor ama azıcık ekmekle nasıl doyayim artık çok yoruldum her sabah duş alıyor kötü rüyalar görüyorum diyor çok zoruma gidiyor artık ne yapicam bilmiyorum