0 oy
2,144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Kizlar ben aranızdan biriyim kendi hesabimdan yazmaya utandım bu son 1 aydır kocam bana düşman gibi severek evlendik 2 yıllık evliyiz yeni bir aylık bir bebeğim var  ben 12 günlük lahusayken bebeğimi emzirmeye kalktım sabah 4 tu eşimin telefonu ortadaydi şifre vardı onunde şifreyi bilmiyordum eşimin parmağını sesizce okuttum heryere baktım bir şey yoktu tam telefonu kapatiyodum ki whatsap arşivi ve çöp kutusu aklıma  geldi wp baktım bir kızla konuşmuştu kıza demişti ismin çok güzel seni iki hafta önce ariycaktim ama telfonum kirlimisti falan sonra çöp kutusuna gittim orda da bir tane ekran görüntüsü almıştı farklı bir kadınla görüntülü konuşup gülerek poz vermişti ikisi eşim ekran görüntüsü almıştı bende hemen uykudan uyandırdım küfür etmeye başladım tepefonum o an yanımda değildi yoksa kanıt alicaktim sonra inkar etti herşeyi hemen silip küfür etti dövdü iftira atiyosun bana dedi onlar benim arkadaşım dedi bende ağladım kizlar hiç bir şekilde yanıma yaklaşmiyor kırkım çıktı bile yanıma gelmedi sarilmadi bile güzel giyiniyorum dönüp bakmıyor bile bugün bulaşık yikiyodum koluma yumruk atıp baban mi ödüyor bu faturlarai deyip suyu kapattı iki gündür ekmek getirmiyor kendisi oruç tutuyor iftara gelince bir tane pide getiriyor yiyip kalkıyor bana ekmek al yemek yiycem diyorum diyorki dün bir parça kalmıştı onu ye diyor ama azıcık ekmekle nasıl doyayim artık çok yoruldum her sabah duş alıyor kötü rüyalar görüyorum diyor çok zoruma gidiyor artık ne yapicam bilmiyorum 

31 Cevaplar

0 oy
(15,991 puan) tarafından
Terbiyesiz bir üste çıkıyor 

Bununla yaşanmaz 40 i çıkmamış birine bunlar yapılır mı eve ekmek almamak nedir 

Ailene yada kendi ailesine anlar durumu 
-Reklam-
0 oy
(28,300 puan) tarafından
Vay deyyus vay hem suçlu hem güçlü eğer ailen arkandaysa arkana bile bakma kaç bunla ömürmü geçer ya şerefsz pislik
0 oy
tarafından
Ailen var mı 
(4 puan) tarafından
Var canim
tarafından
O zaman al çocuğunu git canım babanın evine eve ekmek almamak ne demek ya
0 oy
tarafından
Canım çocuktan sonra değişti demişsin belki düzelir diyecem de bilemedim hani bizde eşimle kotuyduk gerçekten kaç ay kavgaliydik hep çocuk olunca adamlar çok değişiyor dayan katlan desem olmaz adam ekmek getirmiyor eve ailen sahip çıkacaksa git ailene ya da hani gözünü korkutmak için git doğum yapınca kocalaramiz da lohusa oluyor resmen ama cidden bu durum dayanılack gibi değil Allah ıslah etsin bebeğini de al git bacım yoksa sütünde kesilir azalır bu Ramazan'da rabbim dualarını duysun dualarımızı kabul etsin inşallah düzelir çok üzüldüm gece gece
0 oy
tarafından
Ona muhtacmissin gibi davranma yok gibi davran hatta birak ne *** yerse yesin 
0 oy
(301 puan) tarafından
ya gerçekten ne diyeyim bilmiyorum böyle insanlar duydukça sok oluyorum ya nasıl bir insandır bu 
0 oy
(270 puan) tarafından
Acele davranmissin hemen gece yarısı uyandırıp hesap sormaya bir müddet takip edip kanıt toplamaya calissaydin keşke.Simdi adamı uyandırdın daha dikkatli olacak sana malzeme vermicek senin elinde de kanıt yok zeytinyağı gibi üste çıkacak inkâr edecek.
0 oy
(54,175 puan) tarafından
ailene anlatıp gitmelisin gözü disari kaymis bir kere bebegindende utanmıyor
0 oy
tarafından
Ayy suan şok oldum nasil bu kadr cabuk değişebilir bebgine karşı nasıl canm biri buyu fekan yaomis olmasin bunlariucune atma anlat birulerine aile buyuklerine bi çaresini bulsunlar boyle devam etmez boşan demem kolay degil bosanmak elinden geleni yap baktin olmuyirsa olmuyirdur yapacak bsey olmaz.
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin bu adama rabbim yardımcın olsun kardeşim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 417 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 63 anne (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,077 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,655 göst.