0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Mrb anneler 24 ocakta 38 haftalikken bebegimin kalbi durmustu kaybetmistik bugün 2. Kez adet oldum korunuyorum ama bebek sahibi olmak cok istiyorum korunmayı birakmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir nolur bana 1-2 sene bekleyin falan demeyin durumum belli :( buarada sezeryan olmuştum..

4 Cevaplar

0 oy
(602 puan) tarafından
Çok yeni canım .hamile kalirsan karnın büyür dikislerine birşey olur biraz bekle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sağlık açısından beklemen gerekiyor tamam acın çok taze ancak sen sağlıklı olasın ki gebeliğinde iyi geçsin 3 ay olmuş henüz doktor benimde ilk bebeğim karnımda öldü 19 haftalık dı 6 ay hamile kalma demişdi bana bende dikkat ettim ondan sonra hamile kaldım 

(17 puan) tarafından
6 ay sonra hamile kaldiginizda  bi sıkıntı yasadinizmi dikisler agridi mi bebeginizde heehangi bir sorun olmadi dimi
tarafından
Yok canım ama benim sezeryan olmamışdı o aralar vakumla çekdiler bu arada 3 üncü bebeğime oğlum 4 aylıkken hamile kaldım yani sezeryan ameliyatından 4 ay sonra hiç bir sorun yaşamadım ben şükürler olsun ama sana doktorun ne önerirse dinlemelisin bana bişey demedi hiç neden hamile falan kaldın diye sadece artık çocuk düşünme yazık canına bağlayalım dedi zaten bende istiyodum bağlattım
0 oy
tarafından
Sekiz ay dolsun en azından canım 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Basin saolsun canim bende ılk  yavrumu 32 haftalik dogdu 3 gun yasadi kaybettim sezeryan dan  4ay sonra hamile kaldim sorun yasamadim canim. Zaten saglik ocag8ndada en az 4 ay korunun demislerdi. Doktorumda hic 2 sene bekle demedi. Hamile kaldigim dada kac doktora gittim hic biri neden erken hamile kaldin demedi. Sonucta bebegimiz8 kaybetmeyip kazara 3 ay sonrada hamile kalabiliriz. En hayirli zamanda Rabbim nasip etsin sanada
(17 puan) tarafından
Yaa icimi ferahlattiniz cidden sagolun zaten pcosluyum hemen hamile kalamiyorum oyuzden bir ay sonra birakmak istiyorum korunmayi epeyde gecmis olacak.. peki dikislerinizde bir problem var mi? Bebeginiz saglikli dimi Rabbim saglikla kucağına almayi ve uzun hayirli ömrü olmasini nasip etsin
(7,483 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun. Hic sorun olmadi canim. Ama tamamen bunyeyle alakali benim tanidigim arkadaslarim arasinda 2 yıldan fazla olan bil3 skinti yaşamıştı yani dikislerim acıyor diyordu ama bende hic sorun olmadi hamdolsun. Evladimda  saglikli  haziranda 2 yasin8 dolduracak. Sende Rabbimden hayırlısını dile canim. En kisa zamanda kalirsin insaAllah. Simdi herkes erken diyor onlarda kendince hakli ama insan ilk evladini kaybedince dikismis aciymis hic düşünmüyor valla.
(17 puan) tarafından
Haklisiniz valla hayirlisi olsun ozaman Rabbime biraktim artik teşekkür ederim
(7,483 puan) tarafından
Rica ederim hayirli sahurlar ♡♡

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,031 soru

24,424,150 cevap

351,772 kullanıcı

...