0 oy
606 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (143 puan) tarafından
Kızlar covid gecireli 1 ay oldu tam ama koku ve tat hala gelmedi başına gelen varmi neler onerirsiniz internette 3 haftada gelmemisse doktora basvurun yazıyor başına gelen oldumu 

10 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben mart ayının başında oldum hala tam tamına koku geldi diyemem sen dusun
(4,285 puan) tarafından
Bende oleyim biri parfum sıkınca duyardım ama şimdi dibine girince koku alabiliyorum
(143 puan) tarafından
Ben hala onuda almiyorum canim ya wiks bile gelmiyor
(4,285 puan) tarafından
Zamanla gelecek artık bakalim bende bekliyorum
tarafından
Kızz durunun kraliçesi anacım bendede aynı 6 ay olcak bu ayın 10 unda soğan kokusu bana koltuk altı kokusu gibi geliyo
(4,285 puan) tarafından
Benik ole konularda degisiklik olmadi ama keskin bir şekilde almiyorum sadece eskiden çok iyi alırdım simdi eser şekilde alabiliyorum kokuyu :)
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah gelir canım ya
(143 puan) tarafından
Amin insallah canim
0 oy
tarafından

Koku ve tat alamıyorum tam olarak 10 kasımdan bu yana hemde böyle soğan falan koltuk altı teri gibi kokuyo bana birde yoğurt yediğim zaman kireç gibi bi tad alıyorum çok tuhaf geçmedi halen tam 6 ay olacak bu ayın 10 unda 

(143 puan) tarafından
Bu kadar niye uzun sürüyor ki ya ben hafif atlattım sıkıntım olmadan şükür ailemde atlatti benle birlikte onlarda geldi tat koku bende yok şaşırdım kaldım
tarafından
Bende sinizüt vardı birde burnumda kemik eğriliği belki ondan olabilir ben ilaç da kullanmadım lohusaydım
(143 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım insallah cabucak gecer
(1,301 puan) tarafından
Bende aynı. Kötü koku alıyorum
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Benim 2 ay sonra düzelmeye başlamıştı 
(143 puan) tarafından
Insallah benimkide gecer ya
0 oy
(762 puan) tarafından
Tatlım ben Kasım da oldum daha yenı yenı kendime geldim tat neyse de koku bayagı kalıcı hasar bırakanılıyor
(143 puan) tarafından
Benimde koku yok tat biraz varda ya ne olacaksa boyle doktora gittinizmi
(762 puan) tarafından
Gıtmedım valla  ama gecıyor muş diyorlar 6 aya
(143 puan) tarafından
Insallah gecer canim
0 oy
(1,662 puan) tarafından
10 ay sonra aldım oda tam açılmış değil 
(143 puan) tarafından
Off böyle kalirsa ben napicam
(1,662 puan) tarafından
Zor kızımın kokusuna hasret kalmıştım
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Ablamın görümce si korona Türkiye de ilk çıktığında geçirdi hala tat koku alamıyor 1 yıl oldu yani 
0 oy
(132 puan) tarafından
Esimle bende de gitti tat ve koku, bi bucuk ay sonra yavas yavas tat geldi 3 ay olucak koku eskisi kadar net alamiyorz ikimizde, kiminde aylar suruyomus geri gelmesi
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum bn hiç bilmiyorum hiç covid olmadim
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ekimin son haftası corona oldum tat koku gitti 1 buçuk ay hiç koku tat alamadım. 1 buçuk ay sonra yavaş yavaş geliyor derken kötü koku almaya başladım, hala düzelmedi. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 434 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraomer (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraomer (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,875 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,829 cevap

329,210 kullanıcı

...