0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (216 puan) tarafından
Sorum başlıkta temizliğe çağıracak hak yemek istemiyorum Mesela tam günde hangi işler yapılıyor yarım günde hangi işler yapılıyor ve yarım günde kaç saat sürüyor tam günlük kaç saat sürüyor

8 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Annem çağırıyo yarım gün sabah sekizde geliyo 1 e kadar ne derse yapıyo koltuk cam Filan
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından

Benim bildiğim tam gün evin heryerini temizler ama bunu sizde belirleyebilirsiniz

Yarım gün de cam balkon ev süpür sil  bide sen nere dersen o kadar

Saat olarak sabah 8 öğlen 1 falan yarım gün 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Cano ben gidiyordum. Tam Gün 200 sabah sekiz aksam 6. Yarım gün 100 öglen 1 aksam 6. Sabahtan cagırısan mesela cma kapı sildirirsin dolapları dolup Silemez ama kapakları siler gibi ama 1 den sonra cagırısan siler süpürür bir cam siler anca gider biter zaman. Özellikle bir işe cafıracaksan onu soyle belirt bir de evin büyükse daha cok paraya geliyorlar 
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Bna iki bayan geliyor tam gun duvar haric hersey varr cam kapi dolap wc banyoo . Ikisi 200 lira
(4,148 puan) tarafından
Aynn canm. Arkadasim tavsiye etmistii gercektende memnn kaldiim fiyatda iyi.
(216 puan) tarafından
Kız çok iyi fiyat burda İstanbul’da hayatta yapmazlar
(4,148 puan) tarafından
Yani yere gire degisiyo canm. Her hafta gelir sagolsun .
(216 puan) tarafından
Ay keşke burda öyle olsa iş yapmak İçin elimi yormam çağırırım Maşaallah hep memnun kalırsın inşallah
(5,725 puan) tarafından
İstanbul'da bir kişi tam.gun 300aliyor
0 oy
(55 puan) tarafından
Sabah 8 öğlen 1 yarım gün oluyor yapılacak cam kapı yerler temizlenecek yarım gün 100 lira 
0 oy
tarafından
Canım ben eski temzlikciyim 
tarafından
Tam gunde tum ev temizleniyo yarım gunde bazen camlar hariç ev isleri yapiliyo
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Tam gün çağırdığımda  8 den 4 5 e kadar duruyor abla. Evin komple silip süpürülmesi, tozlar, perdeler ve camlar, banyo mutfak her sey yapılıyor. Evin eşyasına büyüklüğüne de bağlı. Son geldiğinde sag olsun abla balkonumu da yıkadı mesela. Zaman kalırsa her şeyi yatırırsın sen yonlendireceksin birazda. Yarim gün gelince de 9 dan 2 ye falan oluyor daha yüzeysel temizlik oluyor. Ama tabi ablayla samimiyetine de bağlı mesela bazen ben silip supurdukten sonra başka bi şeye elletmiyorum birikmiş utum varsa onu söylüyorum yapıyor. Ya da sadece yarım gün komple mutfağı detaylı temizlik istiyorum değişiyor. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 543 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 115 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 606 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.

Kategoriler