0 oy
874 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Istanbulda bir kac gundur cok sicak olmaya basladi disarisi sicak olsa da evler serin olurdu simdi evde de durulmuyo eridik resmen camlar acik gram ruzgar esmiyo 2 aylik bebegim var zibin ustune ince tulum yazlik corap giydiriyorum gece uyurken de uyku setinin ince yorgani var onu ortuyorum acaba corap giydirmesem usur mu kisa kollu giydirmek istiyorum ama gece kollarini ortturmuyo uyuyunca usur diye dusunuyorum gaz olayi olmasa zibinla gezdircm de korkuyorum usuturum diye:angel:

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde yanıyoruz 
tarafından
Daha da sicaklar gelecekmis
tarafından
Abooo denizli yanicak
-Reklam-
0 oy
(8,317 puan) tarafından
Gece yatarken ayakların çıplak olması gerekir zaten sağlık açısından ben yaz kış giydirmem bu havada da üşümez merak etme . Bende Ümraniye de oturuyorum gündüz kısa kollu giydirdim ama şuan biraz serin uzun kollu penye pijama takımı giydirdim üzerine de yorgan yerine battaniye ortcem darlanmasin diye 
(8,317 puan) tarafından
İyi yapmışsın boşver sıcak iyi değil bak sokakta ki dilenenlere cingenelere falan hepsinin ayağı çıplak doğar doğmaz bebeklerini buzlu suya sokup çıkarıyorlar sıcağa alismasin vücudu dirençli olsun diye baksan hangimizin çocuğu beş dk onların yerinde olsa Allah muhafaza akşamına 40 derece ateşli olur . Benim eltim doğum yaptığında evine girilmiyordu oturduğun yerden ter akıtıyorduk resmen . Ama  noldu çocuğun burnundan afedersin sümük eksik olmuyor... Sen yine sadece corapta kalmışsın o da bir şey ama yine de yaz gelmişken corapsizliga alıştır derim
tarafından
Ayy iyi dedin gecen gun hastaneye gitmiştim o gun yagmur yagiyodu ben bebegimi sarip sarmaladim yuzune bile battaniye orttum ki usumesin islanmasin diye taksiyle gitmeme ragmen yani sonra bi baktim bi kadin kucaginda cocukla geliyo cocugun her yeri acik ayaklarinda corap bile yok cingeneydi galiba emin degilim de o rahatlik genelde onlarda oluyo
(8,317 puan) tarafından
Yine de olan bizimkilere olur da onlar maşallah taş gibi :) Tabi hiç bir yavru hasta olmasın sadece orneklendirmek için yazdım . Geçmiş olsun size de
tarafından
Aynen nasil alisirsa oyle gider ben yavastan soguga alistiriyim sagol canm :)
(8,317 puan) tarafından
Sende sağol canım sağlıkla büyüsünler inşallah
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Bizimde İstanbul ama nebilim çok sick gelmiyor yaa:D

(865 puan) tarafından
Bende okuyunca nasil istanbul dedim burası normal bahar havası var ama sıcak diyecek kadar bi sıcaklık yok :)
tarafından
Bi ben mi yaniyorum acaba ama yok cok sicak ya :)
(5,725 puan) tarafından
Yok kız ben yanmıyorum  normal zaten on gündür karantinadaydik sıcak falan görmedik :D
tarafından
Gecmis olsun canim normalde bende kansizlik oldugu icin usurdum ama bi kac gundur cok sicak olmaya basladi
(5,725 puan) tarafından
Sağol canım.. olabilir belkide kansizlikta etkiler yaa
0 oy
tarafından
Daha mayıstayız bunun daha temmuzu ağustosu var :/ valla yaz hiç bana göre değil sıcaktan bunalıyorum ruhum daralıyor. Kışın daha mutlu oluyorum.
tarafından
Ben sicagi severim ama asiri sicak ya esmiyo da yandik valla dedigin gibi bu daha baslangic temmuz agustosta ne yapcaz Allah yardimcimiz olsun
0 oy
tarafından
Nedense ben hiç isinamiyorum çok üşüyorum istambul dan 
tarafından
Bi kac gundur cok sicak olmaya basladi
tarafından
Aslında ben hastayimm enfesyon var bende
tarafından
Gecmis olsun canim
tarafından
Tskr ederrimmm kardesimmm
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Yatarken çorap giydirme kuzum üstüne de sadece uzun kollu zıbın alt giydir yatır öyle daha güzel uyur ben kızımı 15 günlükken tek kısa kollu zıbınla yatırırdım üşümez merak etme üstü örtülü ne de olsa gündüz de kısa kollu giydir sıcaksa 
tarafından
Uyurken kollarini ortmuyo disarda oldugu icin uzun kolluyla yatiriyorum ayaklarini usutme dedikleri icin coraplariyla yatiriyorum ama bugun fark ettim parmak aralari su toplamis havasizliktan :(
(3,818 puan) tarafından
Sen bakma millete ben Van da yaşıyorum hava daha ısınmadı üstü uzun kollu zıbın ve alt pijama giydiriyorum ayakları çıplak üstüne de sadece Müslin örtüyorum onuda 5 dk sonra açıyor dönecem diye 10 aylık Allah a şükür hiç hasta olmadı gündüz çorap giydir sadece
tarafından
Tamam canim tesekkurler
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Sorma bizde yanıyoruz ya ben direk zıbın ve çorap ile gezdiriyorm gecede altına sadece ince eşofman giydiriyorum ev 24 dereceden asaya düşmüyor çünkü 
tarafından
Bebegin ne kadarlik peki buyuk olsa hic dusunmem de 2 aylik ya gazi olur diye korkuyorm
(4,061 puan) tarafından
5 aylık canim ama arkadaşım 2 aylık Di bebeği o hep ben gibi gezdirdi canm ama ayaklarını açık bırakma
tarafından
Bu gece corapsiz uyuttum emzirmeye kalktigimda ayaklari sicacikti keske daha onceden corapsiz yatirsaymisim
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım üşümez bende öyle yatırıyorum gece çorapsız çok rahat edermiş doktorumuz demişti
0 oy
tarafından
Üşür canm daha çok küçük
tarafından
Yatarken coraplarini cikarmayi dusunuyorum yine ince tulumla yatiririm da
0 oy
tarafından
Biz niye donuoz ya 
tarafından
Sen nerde oturuyosn ki
tarafından
Yozgat kuzu
0 oy
(6,849 puan) tarafından
İstanbul'un neresi kız ben kombi yıkiyorum hala ilk kez bu gece yakmiyoruz
(6,849 puan) tarafından
Rahime :) karıştırıyor musun :)
Havvanur vala bilemedim cnm ama bnm ev çok büyük ısınmıyor
tarafından
Seni görmüşken Takılayım dediydimmm hahaaa
tarafından
Ben 5.kattayim ara kat oldugu icin yaz kis cok sicak oluyo
(6,849 puan) tarafından
Bnmde ara kat ama binanın etrafı açık ne güzel cnm şanslısınız,,550 TL kombi ödemekten bıktım vala
(6,849 puan) tarafından
:) rahime ya vla buraya pek giremiyorum hamile bebek bakımında yım hep
0 oy
tarafından

Yer İstanbul küçükyalı öyle bişey yok kız halen doğalgaz yanıyo bizde ev soğuk 

tarafından
Kartaldayiz biz yaniyoruz valla kombi de kapali kucuk çocuğum olmasina ragmen camlar da full acik ama gram esmiyo
tarafından
Anaaaa demekki oralar daha hızlı ısınıyo kız
tarafından
Belki de valla bilmiyrm ki daha da sicak olacakmis galiba
0 oy
tarafından
Ay evet ya çok sıcak camlar açık ama yok valla sanki ağustos ayındayız rabbim hayra çevirsin inşallah bu sene kuraklık falan olmaz ben çocuklara ince uzun kollu pijama giydirdim hiç üst örtmüyorlar 
tarafından
Benimki 2 aylik daha kucuk oldugu icin korkuyorm ama yavas yavas kisa kola corapsizliga alistircm cunku havasizliktan parmaklarinin arasi su toplamis
0 oy
tarafından
İstanbulun neresi bacım  :)biz daha geceleri yorgan örtüyoruz :))
tarafından
Pikeyle bile yaniyoruz kartaldayiz :))
tarafından
Tee bi uçtasın. Ben başakşehirdeyim. Gündüz sıcak oluyor ama gece örtünüyoruz hala. 2 aylıkmış bebeğin .Doğum tarihi ne
tarafından
3 mart canm
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Bzde 8 aylık oldık bıgun de çok sıcaktı artık zıbın ile yatyorum imce bi pijama kolsuz tişort oyle evınmz 7. Kat istanbulda otryorum bnde sıcaklar başladı 
tarafından
Ben de 5.katta oturuyorm ara kat oldugu icin yaz kis cok sicak oluyo yaniyoruz resmen ben de gunduz kisa kollu giydirip gece de ince tulumla yatirmayi dusunuyorm
(6,394 puan) tarafından
Bizizm battaniye Polar varya pamuklu battaniye ama çorap gydrmıyorum ince kolu zıbın bıde bi ince pijama tek çok sıcak bebekler sıcaktan da uyumayablyorlar rahat etsin dye bnde zıbın tek gydryorum
tarafından
Ben battaniyeleri kaldirmayi dusunuyorm cok yakiyo cunku
(6,394 puan) tarafından
Vala bnde bugun eşime ince battaniye üstüne atacam aynen bizm de Polar yakıyor vala bizde yorgan örtüyoruz üstümüze artık çarşaf üstümüze örtcem dediğin gbı sıcak vala

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 597 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 278 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meltem35 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 379 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Linan'nın annesi (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 610 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Aşk eşittir ben (903 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,408 soru

24,153,996 cevap

335,046 kullanıcı

...