0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

image

bu gece suskunluğa büründüm eşimle kedi köpek gibiyiz nedense sinirim bozuk..

3 Cevaplar

0 oy
(2,032 puan) tarafından
bende bugün eşime kusum yemek yapmadım kahvaltı vermedim delireli yıllar oldu
(3,757 puan) tarafından
Bende akşam yemeğini yapmdm
(2,032 puan) tarafından
valla mi bilinçli mi yapma din n3 hali varsa görsün misali
(3,757 puan) tarafından
Kavgalı iken yemek fln hazirlamm pek barisana kdr
(2,032 puan) tarafından
kız valla bende öyleyim
(3,757 puan) tarafından
Eşim de pek yemez ben yemiorken derken gerek kalmaz :),

Eşimle Ağzımın tadı yokken başka biriyim sanki
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ohoooo bn coktan delirdiim yeni yenii kendime geliyom 
(3,757 puan) tarafından
Sen neden delirdin okdr kız
(4,148 puan) tarafından
Valla bunaldim skldimm camdan disari bile cikarmiyorum basimi. Uc cocuk allahtan ualular ama.gene de cok.bunaldim en minnosun7 aylik uykusuzumm oructa kaynnmlarla bir yiyorum tum gun in in cikk.bacaklarim.kopuyo uff geldiler istee
(3,757 puan) tarafından
Az çok anlıyorum seni bende çok şey yaşadım
Çok yorucu bitkin düşürüyor insanı bu durum ama kendine gelmen lazım cancağızim iyi olman için
(4,148 puan) tarafından
Az kendim icin bisiler yapsam rahatlicamda yok.
(3,757 puan) tarafından
3cocukla biraz zor işin o yönden bide en küçüğü daha küçük
Birinin sana desteği lazım anca öle yapabilirsin
(4,148 puan) tarafından
Digerleri uslu aslinda. 9 ve 7 yasindalar ama genede cok bunaldim yaa. Ehliyetw yazildim. Bi baslasa havam degisecek aslinda
(3,757 puan) tarafından
Küçük dgllermis okdr güzel aynen bir değişiklik olur Ilgın başka şeylere dağılırsa iyi gelir
(4,148 puan) tarafından
Insaallaah canm yaa bakalm. Ya dogum logusalik derken hep ev ailm uzakta kimsem.yok o cok yoruyo beni
(3,757 puan) tarafından
Bilirim cancağızim ❤️
İnsan yanına bir arkadaş istior herşeyi rahat rahat knsablcgi yeri gelince hüngür hüngür omzuna yaslanıp aglayacgi beraber birşeyler yapıp yemeyi temizlik yapmayı neblm işte zaman geçirmeyi hadi çıkalım diyip giyinip yürüyüş yapmayı istiyor ama yok
(4,148 puan) tarafından
Aslindaa oyle arkadaslarim vr ama iste kaynnmla altli uatluyiz evleneli 11 yil oldu hala karisir bi yere gitsem 10 defa ararr gelmiyo musun diye. Cocuklari goturme bn bakarim der ooh tamm derim 1 saat sonra arart hadi gel durmuyolar die goturmek isterim dursunlar der  herseyin icinde gitsemde surat asar tum modum duser oyle
(3,757 puan) tarafından
Okdr sene iyi sabiretmssn helalvalla

Ben bir yerden sonra patlardim sinir olurum öyle hesap verme islerine hakkıda yok nereye gittiğine fln karışmaya Zaten
(4,148 puan) tarafından
Kuzim artik izin almak yok direk bn gidiyorum diyorum ki goruyo zatn. Ama modumu duauruyo gitmeseydin erken gel bilmm nee sinirimi bozuyi. Eakisi gibi kariaamiyo tabi bn cazgir oodugum halde bole bide sakin olsam beni kafese kapatirlardi
(3,757 puan) tarafından
Aynen öyle cancağızim beni mesela delirtrlerdi ben çok sabırlı sakinmdr içime atarım ama patlamasını kötü yasardkm gebertsm gözüm görmezdi
(4,148 puan) tarafından
Iste herkesin ayri be kuzum. Dortdortluk olan pek yok. Sabrediyorum rabbim el ayak dusurup bana muhtac etmesin ins ondan korkuyorum
(3,757 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim Allah senide onlara muhtaç etmesin inşallah

Onları sana muhtaç olup hakkiyla bakamayip sorumlu olmakda ağır gelir insana ahirette
(4,148 puan) tarafından
Ayy aynn kuzum ama olmasin ins insan etii agir olurr .
(3,757 puan) tarafından
İnşallah cancağızim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 723 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Icee Queen (7,683 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 133 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (14,968 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
19 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (14,124 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,467,950 soru

24,051,255 cevap

329,677 kullanıcı

...