Yarın arkadaşlar ve çocukları gelecek. 4 yetişkin 6 çocuk olacak. Revani yaptım. Makarna salatası mercimek köftesi saçaklı poğaça tarçınlı minik kurabiyem var. Bir de bugün de misafir vardı su böreği çıkardım buzluktan bir servis tabağı ondan var. Onu da koysam ayıp olur mu kızlar direkt taze gibi değil sonuçta bir gün beklemiş oldu. Patates salatası yapayım mı? Ya aslında evdeki malzemelerle bir şeyler yapmaya çalışıyorum memlekete gidicem uyumsuz mu oldu bu menü ya
Menü gayet iyi. Patates salatasına da gerek yok bence. Su böreği için de, beklemiş olması sorun değil. Ben çocuklardan ötürü her şeyi bir gün önceden yapıyorum. Tek sorun, anlık yapınca tabiki tadı da daha iyi oluyor.
Isıtsam mı acaba servis öncesi fırında canım? Ben revani ve kurabiyeyi yaptım kalanları sabah inşallah halledicem bebek var erken mecbur uyanıyorum
Hele bebek de varsa hiç kendizi sıkıntıya sokmayın. Evet öncesinde ısıtabilirsiniz. Fanlı ayarda, düşük derecede olursa üstü de yanmaz, gayet de iyi olur.
Sağol canım vakit ayırdığın için Allah razı olsun ❤️
Şimdiden kolay gelsin size 🌸
Su böreği ile beş çeşit olacak yeter bence cocuklara meyve suyu koyarsın bide yeterde artar
Çok sağ ol canım benim 🤍
Patates salatasına hiç gerek yok bence. Börek koy birer dilim. Zaten çeşit gayet fazla.
Teşekkür ederim canım 🤍
Yoo guzel bence yeter tatli var tuzlu var serbetli bile var
Sağol çiçeğim 🤍
Ablammmm ♥️♥️♥️
Bence bişey olmaz yeterli ellerine sağlık valla
Teşekkür ederim balım🤍
1,470,964 soru
24,092,624 cevap
331,848 kullanıcı