0 oy
510 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Postu silemedim 

10 Cevaplar

0 oy
(150 puan) tarafından

Etkenlerin tiribi bu  neden yemek yok gomlegimi  yıkamadin:D

(190 puan) tarafından
Kız sahura yapmış eşim kızartma adamın günahını aldım hamileyim diye yorulmayim diye yapmış koymuş simdiden
(150 puan) tarafından
Allah seni ne etmesin  hiç yoktan kavga etcektin
(190 puan) tarafından
Hiç deme cnm ya
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Boşver kız hazırlasin yesin işte kendi öğrensin:D bende geçen eşimle tartıştım sofra falan hazirlamadim bu senin görevin diyip duruyor bende elin kolun yokmu kendin hazirlayamiyonmu dedim sonra merhametim sağolsun yalandan atılıp bayilinca hastalanınca gene hazırladım 
(190 puan) tarafından
Kız sahura yapmış eşim kızartma adamın günahını aldım hamileyim diye yorulmayim diye yapmış koymuş simdiden
(3,102 puan) tarafından
Ayyy kız ne güzel işte maşallah Allah huzurunuzu bozmasin eşin seni öyle düşünmüş ya ta ben burdan mutlu oldum:))
(190 puan) tarafından
Amin cnm Allah hepinizin esini başımızdan eksik etmesin
0 oy
(781 puan) tarafından
Hem anasına yardıma git hem sana trip atsın bırak yapsın güzel canını sıkma 
(190 puan) tarafından
(781 puan) tarafından
Allah seni davul etmesin kocanın günahları baya hafifledi hahahaahaha burda sinirlendik bak boş yere hahaaa
(190 puan) tarafından
Hiç deme günahı azaldı bn eşime ne diyorum meğersem eşim bni dusunmus
0 oy
tarafından
Yani eşin işten gelince yemek vakti ortada olmaman hoş olmamış
(190 puan) tarafından
Kız  evdeydim eşim geldi duşa girdi bnde annene yardıma gidiyorum dedim indim cnm sahura yapmış eşim kızartma adamın günahını aldım hamileyim diye yorulmayim diye yapmış koymuş simdiden
tarafından
Yaaa kıyamam yazık
(190 puan) tarafından
Bnde bı de ayağı da ağrıyordu işte yoruldu bn yorulmayim diye beni de düşündü
0 oy
tarafından
Boşver hiç üstüne düşme yapsın tabi hayat müşterek öğrensin sende vurdumduymaz olmasını öğren asar asar sonra bırakır surat asmayi
(190 puan) tarafından
tarafından
Hakkını helal et adamcagzim de öv adamı simarsin azıcık :-D
(190 puan) tarafından
birazdan yanına yanaşırim iftar için sofrayı hazırlayım yemekleri kaldırayim yıkayayim   derken  fırsatim olmadı saolsun bulaşığa da sofrayı hazırlayıp toplamaya da yardım etti boşuna günahına girdim
tarafından
Alistirin adamları sen yapma deme birşey yaparken şunu getirirmisin vs vs ufak ufak sorumluluklar verki her iş üstüne kalmasın canım :-D benim hamileliğim zor geçiyor benimki yapar yemekleri
(190 puan) tarafından
Eşim bnmle wvlenmeden önce de yaparmış hamile olduğumu bilmeden de yapıyordu normalde titizdir üniversite mi aileden mi böyle gördü bilmiyorum saolsun her zman her konuda yardım eder
0 oy
tarafından
Bize sorma cnm eşine sor ne oldu diye sana soyler
(190 puan) tarafından
0 oy
(876 puan) tarafından
Trip atası gelmiştir ajajzsd
(190 puan) tarafından
(876 puan) tarafından
Ayy kız Allah seni emi valla şanslısın bak
(190 puan) tarafından
Aynn cnm eşim çok iyi biridir iyi ki evlenmisim
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ne oldu ne kaçırdım 
(190 puan) tarafından
kaynanmla börek yapmıştım kaynanm onu pisirecekti(sacta) bana da yemek yapma burdan çıkarırsın dedi tamm dedim eşim geldi işten hiç bişe yok aramız iyiydi duş a girdi eşim duşa girerken kaynanma yardıma gidiyorum dedim tamm cnm dedi kaynanm börekleri pişirirken bnde salatayı yaptım sonra yukarı çıktım bı baktım eşim kızartma yapıyor yemek yaptığımızı da biliyordu morali bozuktu kizartmayi bn yaparım dedim sen içeri geç bn yaparım dedi bnde bnm yaptığım yemeği yemeyip kızartma yapiyor kendine diye post açtım meğerse eşim bn hamileyim gece yorulmayim diye kızartma yapmış  eşimin günahıni aldım anlican
(5,572 puan) tarafından
Haaa anladim canim . Güzel yürekli adam ..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 329 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Canim2018 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 492 göst.
0 oy
7 cevap 372 göst.
23 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nisan annesi (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,161 soru

24,135,309 cevap

334,271 kullanıcı

...