0 oy
193 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kargom gelmedi netten baktığımda nisanın 30 da şubeye gelmiş ve dağıtıma çıkmış şuanda şubede görünüyor. 

Ama müşteri hizmetlerini aradığımda da adrese teslim edildi diyor bu ne saçmalık acaba 100 tl alışveriş yapmıştım oğluma. Var mı böyle aptalca bişey başına gelen çözüldü mü sorununuz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muhtamelen başkasına bıraktılar kuzum yanlışlıkla kart ile ödeme mi yaptin 
tarafından
Evet kartla annem gil oğluma bayramlık almışlardı.s müstakil evimiz taniriz etrafta oturanları anlamadım kime bırakırlar hem o tarihte kargo gelmedi bile
-Reklam-
0 oy
(246 puan) tarafından
Benimde 4 gundur kargoya verildi urun ama hala elime ulastrmadi aras ama hep tercihim aras olurdu sanirim yogunlar yoksa 2 gunde kargom elime geciyor du 
tarafından
Hiçte sevmiyorum aras kargo yu yine sıkıntı çıkardılar bana
0 oy
tarafından
Bnada aras kargodan msj geldi kıblekah sipars ettim dün yurt içi kargo aradı bende parm yok almicam dedim
0 oy
tarafından
Kargo onay kodu sana geliyor kodu söylemeden veremezler ki kargoyu şikayet et 
tarafından
Kargomu başkası aldıysa şikayet etsem nolcakki ya
tarafından
Nası nolacak
0 oy
tarafından
Ben de öyle şubeye geleli 10 gün oldu ama dağıtılmadı en son bir baktım bir isme verilmiş. Aradım bağlanamadım sonra eşim aradı bağlandı geri bir şekilde getirdiler Aras kargo sürat bunun ikisinden çektiğimi kimseden çekmedim
tarafından
Valla sorma ya beddua etmekde istemiyorum çok sınır oldum ben de
tarafından
Aras kargo paketi dağıtmaz sürat kargo'da kapıyı çalmadan geri gider. Hangisini seçeceğimiz de şaşırdık iyice.
0 oy
tarafından
Onay kodu geliyor sana onu ögrenmeden bir başkasına bırakmazlar. Ama söz konusu aras kargo gerci benim onay kodumu almadan bırakıp gitmişlerdi. Şubeye git olay çıkar yada şikayet var sitesinden olanı biteni yaz dönüş yaparlar.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 196 göst.
0 oy
3 cevap 171 göst.
10 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde F-URAGUT (3,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 271 göst.
10 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 798 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,359 soru

24,384,689 cevap

348,951 kullanıcı

...