0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından

Kızlar tavuklu karnıyarik yaptm 

imagekızlar hayatmda ilk kez karnıyark yaptm nasil olacak tadi merak ediyorm kıyma sevmedigim icin tavuklu yaptm. Kızlar iftara 2 saat var daha iftara 1 saat kala sosunu dokup fırina atsam olurmu bide fırinda nê kadar bekletmem lazm ?

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur canım hemen oluyor zaten üstü hafif kizardimi çıkarırsın fırından afiyet olsun 
(246 puan) tarafından
Tamam canm cok sagol :)
(246 puan) tarafından
Aaa canm birde iç harci fazla kaldi napsam sence ://
(601 puan) tarafından
içi kaldigi zaman ben patates kayik seklinde oyup tuzlayip onun icine koyuyorum
(246 puan) tarafından
Kız Aklına bın yaşa harika fıkır :D sagol canm
(601 puan) tarafından
afiyet olsun cnm =))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üstüne kaşar da rendele miss
(246 puan) tarafından
Evde yok canm :)
0 oy
tarafından
Çok güzel duruyor ama tavuklu nasıl olur blmym son bı saat atablrsn fiirna ben üstüne domates biber dilimliyorm yada yanına patates onlar pişince çıkarıyorum ordan anlym
(246 puan) tarafından
Bendê domates biber hazirladm canm uzeri icin atinca ustune koyarm Dêdim. Bak patetes iyi fikirdi bendê atiym :)
0 oy
tarafından
görünümü çok güzel 5 8 dk yeterli 
0 oy
(426 puan) tarafından

Bende eşim kıyma yemediği için tavuklu yaptım canım çok güzel oluyor. Ben ocakta salçalı sosta yapmıştım. Afiyet olsun canım şimdiden:)

(246 puan) tarafından
Canm salcali sos hakkinda pêk bilgim yok nasil yapiym nasil onerir sin :) sagol bu arada
(426 puan) tarafından
Bir kaba 1 kaşık salça, 1 çk toz biber, tavuk bulyon, tuz koydum. Karnıyarıkların ortasına gelecek şekilde karışımın üstüne su ilave ettim ve karnıyarıklara döküp altını yaktım ocağın. Üstüne sos gibi kalacak şekilde suyunu çekince altını kapattım. Karnıyarıkların üstünede kızartıp domates ve biber dilimleri koymuştum:)
0 oy
tarafından
15 dakikada pisiyor canim afiyetler olsun bende cok severim tavukluda super oluyor
(246 puan) tarafından
Sagol canm :)
0 oy
tarafından
Üzerine bir dilim domates ve biberi en kucuk parmak kadar kes koy hem görüntü olarak guzel duruyo hemde onlar kizarinca tamamdjr deyip çıkarıyorum firindan ben 

Bide daha kucuk bi borcama koysan daha iyi olur cnn bnce salcali suyu daha iyi çeker 
0 oy
tarafından
Tavuklu daha güzel oluyor ağır olmuyor 1 saat bile fazla gı çabuk pişiyor afiyet olsun 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Bunu kabak ile yaparsan sandal sefası yapmış olursun mükemmel tadı var
(246 puan) tarafından
Tühhh evde kabak kalmamis oysaki harcm duruyor
(4,848 puan) tarafından
Harcını dondurucuya at birşey olmaz kabak alınca benim dediğimi yap sandal sefası yaz googleye ordan daha iyi anlarsın nasıl yapıldığını ben anlatsam anlamayabilirsin :)
0 oy
tarafından
Birde üzerine salçalı sos yap canım oh mis
0 oy
tarafından
Tavuğu aynı böyle kabağın içinde dene harika oluyor böyle denemedim hiç 
0 oy
(1,013 puan) tarafından
20 24 dk pisse yeter
0 oy
tarafından
Harika oluyor cnn ben çok yaparım ablamda öyle ama sanki tavuk çok mu büyük kaldı kıyma tavuktan yaparım ben afiyet olsun canım benim 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Pişmiş onlar zaten bir saat bırakma fırında kurur 20 dkka yeterli
(246 puan) tarafından
Ezana bi saat kala atacm Dêdim canm bi saat bekletmicem :)
(1,541 puan) tarafından
Tamam ezana bir saat kala fırında çok kalmış oluyor anladım dediğini 20 dkka kala koysan olur dedim bende pişmiş yani hersyi
0 oy
(1,267 puan) tarafından
İçindeki tavuk pişmiş olduğu için 10 dk yeterli 
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Evet Tavuklu da güzel oluyo yapıyorum bende bazen kasar da rendeliyorum süper oluyo 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 468 göst.
11 Ekim 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Vefayahasret (1,021 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 266 göst.
+1 oy
6 cevap 793 göst.
13 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde sibelce (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,187 soru

24,426,309 cevap

352,056 kullanıcı

...