0 oy
514 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,285 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bugun 3. De gündeyiz ama sole bi durum ile karşı karşıyayız duru her gün mutlaka 1 kere en fazla 3 kere büyük tuvaletini yapan bir bebek ama 2 gündür büyük tuvaletini yapmiyor cisi de tutuyor gibi nerde hata yaptım veya ne yapmalıyım?

3 Cevaplar

0 oy
(12,994 puan) tarafından
İlk başlarda büyüğünü yapmaya korkuyorlar ondan tutuyor ben klozete oturtup yanında durdum hep yapana kadar 1 kere yapınca korkusunu yenecektir 
(4,285 puan) tarafından
Herseyi denedim desem yeridir benle bir giriyor olmuyor kucağımda tutuyorum olmuyor klozet aparati var oturmuyor 2 tane lazimlik var 1 ne oturuyor sadece
-Reklam-
0 oy
(3,512 puan) tarafından
Yaşı kaç bebisin canim 
(4,285 puan) tarafından
27 aylik canim
(3,512 puan) tarafından
Benim oğlumda 27 aylık başlayayım dedim ama daha çiş demiyor kaka demiyor hatta kaka yaparken utanıyor o yüzden baslamadim
(479 puan) tarafından
Bence daha küçük
(4,285 puan) tarafından
Bizim ki hevesliydi tuvalete falan gitmeye bende anlam veremedim en çok tedirgin olduğum durum da büyük tuvaletini yapmaması her gün mutlaka ama mutlaka yapardi
(4,285 puan) tarafından
Herseyi anliyor konuşuyor neyin ne olduğunu biliyor cümle kurar şarkı soler kaka cis kavramını ayırt ediyor ama ne bileyim tedirgin oldu galiba yapmiyor
(479 puan) tarafından
Yaa benimm kızımda 2 yaşında öğrettim ama ağlıyor ve anlamıyor bende bir yıl sonra öğreticem
(4,285 puan) tarafından
Ne yapacam bilemedim inan 19 aylikken de öğretmeye çalıştım o surec daha iyiydi ise başlayınca havalar da soğuyunca birakmistim
(42 puan) tarafından
Küçük değil aslında tam zamanı.Kuzenimin oğlu var ,18 aylıkken öğrendi.
(4,285 puan) tarafından
Sukur yapti valla ben durudan daha fazla rahatladım:D
(42 puan) tarafından
Gözünüz aydın canım :))
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Bu galiba çocukla alakalı bir durum çünkü bende 2 ayı geçti başlayalı ama büyük tuvalette pek bi ilerlememiz olmadı ısrarla tuvalete yapmıyor inatlasiyor o kadar ki 2-3 defa hastanelik olduk gaz sancisindan ötürü bakalım sabrediyorum bir yerde pes edecek herhalde  
(2,039 puan) tarafından
Her çocuk bir olmaz canım belki yapar sen tuvaleti gelince başında bekle sevdiği bir oyuncak varsa onu ver eline yada telefon ver o şekilde oyalanirken yapabilir
(4,285 puan) tarafından
Neler neler şarkı soluyorum masal okuyorum istediği aciyorim bana misin demiyor
(2,039 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten benimki de çişi kolay öğrendi ama digerinde ısrarla inat ediyor yapmiycam diyor ikna etmek için her yolu denedim ama yok her gördüğüme akıl danisiyorum bir umut ama sonuç hüsran bende saldım artık bakalım ne zaman öğrenecek
(4,285 puan) tarafından
Ben de ole arastiriyorum videolar izliyorum makaleler okuyorum daha napam eskiden bu kadar ugrasmazlardi analarimiz biz üstüne dustukce çocuklar bir garip oluyor anlam veremiyorum.
(2,039 puan) tarafından
Aynen canım bende çok araştırdım 6 aya kadar surebiliyormus eğitimi tamamlaması inşallah o kadar sürmez ama 2 ayı geçtik gözüm korkuyor artık birde 1 yaşında kızım var şimdiden onu da nasıl alistircam diye düşünüyorum :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 595 göst.
1 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,597 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,475,805 soru

24,160,033 cevap

335,316 kullanıcı

...