0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Oğlum emiyormus gibi yapıp sütü ağzında biriktiriyor yutmuyor ağzından akıyor süt neden böyle yapıyor başına gelen var mı :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aa kaç aylık 
tarafından
Kız Allah seni ne yapmasın ben de büyük de yaramazlıktan dolayı yapıyo sandım :) daha minnacık annesi o fazla gdliyodur süt tutamaz ki o normal ağzından akması sen yutkunuyo mu ona bak eğer yutkunuyorsa içtiği yeter ona
(1,300 puan) tarafından
Yutkunuyor kuzum çoğunlukla çok cişli bezi de oluyor takip ediyorum ama kendini çok kasıyor korkuyorum bide böyle yapınca :(
tarafından
Korkma korkma sütün bir anda iniyodur ağzja çok geliyordur tutamaz o zaman düşünsene şimdi bi bardak suyu bir anda ağzına boşalttuğını sen tutabilir misin? Bebek de o şekilde yeni olduğu için göğsünden süt bir anda iner çok gelir yutamaz
(1,300 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim:) içimi ferahlattin
tarafından
Rica ederim canım benim başımdan geçtiği için biliyorum benim oğlum 7-8 aylık olana kadar ağzından akıttı sütleri hep
-Reklam-
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Tok olduğu  içindir

Benimde oğlum tok olunca oynuyo oyle
(1,300 puan) tarafından
Ve kendini çok kasıyor sancısı var ama kendini aşırı kasmasi iyi değil sanırım
(3,531 puan) tarafından
Gazdandır canım
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Canım emdikten sonra çocuk huzurla uyuyo mu yoksa ağlıyo mu, bi de aşırı aşırı evhamlısın biraz sal bence. Böyle yapmanın ne bebeğine ne de sana faydası var. Annene kayınvalidene danış, yakınında bebeği olan sevdiklerinden tiyolar al. Bunların hepsi geçici, eski postlarını da okudum evet ben de yeni anneyim ilk kızım aşırı da evhamlı biriryim ama bunun bebeğime daha çok zarar verdiğini görünce bıraktım. Bi faydası yok bize
0 oy
(12,762 puan) tarafından

Süt çok olduğu içindir maşallah benim de öyle idi içerdi curk curk ses gelmiyor mu agizi dolandı kenardan akardı <3 :kissing:

(1,300 puan) tarafından
Aynen kuzum valla öyle
0 oy
tarafından
Benimki 20gunluk o da bazen öyle yapiyo bazen çenesi yoruluyo uyuyakaliyo ondan oluyo bazen de karnı tok olduğu için biriktirip yutmuyo ikinip kasılması içinde beline hafifçe vurup masaj yapıp sonra da yüz üstü dümdüz yatırıyorum biraz da öyle sırtına masaj yapıp hafiften vuruyorum gazını cikariyor genelde
0 oy
tarafından
Kız bir aylık bebek bilmez sütü tutmayı fazlası dir o korkma

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,731 soru

24,020,274 cevap

328,191 kullanıcı

...