0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanimlar boyum uzun olduğu icin kilomu hiç bir zaman göstermedim ve hamile kaldığımda 84 kiloydum doğumda 110 kilo oldum ama hemşire felan inanmazdi senin neren 110 kilo felan diye başka tartı getirdiğini biliyorum neyse doğum yaptıktan sonra 1 ay içinde 87 ye indim ama sutum hiç yok denecek kadar azdı bi ara kesilir gibi oldüğü için bende emzirmek istediğim için yedim bu seferde çok kilo aldım şu anda 99 kiloyum artık kıyafetlerinin içine sigamiylrum etkili kür var mı ?

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Spor ya da egzersiz yaparak en etkili sekilde zayiflayabilirsin canim, kilo verdikce sarkmaz yani daha duzgun durur vucudun. Bunun icin de leslie onerebilirim ben cok severek yapiyordum hamile kalmadan once. Daha sonra da diyet degil ama yediklerime dikkat ediyordum, normal ekmek yerine bugday veya cavdar tuket hem saglikli kilo verirsin hem de duzenli bi hayatin olur :))
-Reklam-
0 oy
(7,141 puan) tarafından
Kelin ilaci olsa ahhh ahh bende ayni dertten yakiniyorum
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Karatay diyeti ile 12 kilo verdim ama artık yapamıyorum iştahım çok açıldı su bir haftadır adet oldum onunda etkisi var sanırım aldım herhalde sürekli açıkiyorm . Sabah ve akşam yedim pilav makarna ekmek tatlı börek cips hiç yemedim.  İki ay dolmadan verdim bu kiloyu şuan bunları yazarken tatlı yiyorum Allah affetsin
0 oy
(476 puan) tarafından
Bende normalde 55 56 kiloydum hamile kaldığım sıra 60 a çıkmıştım 80le doğum yaptım. Su an 6 ay oldu 72 kiloyum. Psikolojik olarak etkilenmeye başladım diyet yapacak azim de bende yok malesef buvyüzden ben herbalife a başlıycam siparisini verdim inşallah istediğim sonuca ulaşırım.
tarafından
Kac paraya verdin
(476 puan) tarafından
Başlangıç seti aldım bir shake bir cay birde aleovera suyu bi tamede shaker yani suluk 400 verdim ama daha sonra sadece biteni alacağım için daha ucuza gelecek hangisi biterse onu alıcam
0 oy
tarafından
Dukan birası var canım onu kullanabilirsin. Arkadaşim kullandı, yemesinede dikkat ettiği icin kilo verdi. Youtubeden bakabilirsin tarifi var.
(2,263 puan) tarafından
Emzirirken kullanılıyor mu
tarafından
Ayy valla onu bilmiyorum araştırabilirsiniz internetten.
0 oy
tarafından
Ekmek yemicen bol bol hareket edecen
0 oy
tarafından
Vlla canım en etkili çözüm stres sıkıntı başka da  bilmem e
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Yürüyüş ve egzersiz. Ben öyle belirli kuralları olan bir diyet hiç yapmadım. Sadece abur cubur kesiyordum. Ekmeği ve yemek porsiyonlarını küçült. Gün de 3 lt su iç. Ve egzersiz uygulamaları var evde yapabileceğin onu düzenli yaparsan belirgin şekilde verirsin kilo. Hem egzersizle kilo verince vücudun daha sıkı oluyor. Sarkma falan olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (407 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 280 göst.
+2 oy
9 cevap 309 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,477,606 soru