0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar cünüpken üstümdeki kıyafetlerin hepsi degismesimi lazım yoksa iç camasirmi sadece kilot sudyen çok merak etmisimdir varmı bilgisi olan yıkandıktan sonra nelerin değişmesi lazım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+2 oy
tarafından
Elbiseyle mi girdiniz ilişkiye hepsi neden kirli olur ki 
(14,201 puan) tarafından
Gerçekten artık hayret ediyorum gerçekten ya gerçekten aklım almıyor bazı soruları yemin ediyorum hayretle okuyorum böyle
tarafından
Ya biliyor musun yardım isteme postu gibi oldu burası bugün birisi açar ertesi sabah fark eder oda açar sonra başka gün başkaları buda öyle bsy görüp yazıyorlar bn tanımadığm insanlara bu kdr açmam özelimi tanıdığıma bile açmm kaç yaşında kadınlarız elimizin altında internet var hiç mi bilmediğimz şeyi araştrp bakmak aklınıza gelmiyor buranin iyice suyunu çıkardılar şu cinsellik soruları yüzünden
(14,201 puan) tarafından
Benim yatak odami sadece eşim ve ben biliriz baş edemediğim bir şey olursa doktora giderim bu kadar net yani burda abuk subuk sorular sormam. Şahsen ben bu soruyu soruna kadar gider bütün üstümü kirliye atar temiz giyerim ya çok basit ya valla çok basit bir cozumu var  gerçekten kafami duvarlara vurasim geliyor şöyle sorular görünce
tarafından
Bnce böyle sorular çok cvp aldığı için dikkat çektiği için açılmış diğer postlar gibi maksat ilgi..Allah herkese akıl verdi bazıları sadece kullanmasini blmiyor
(14,201 puan) tarafından
İnan ki bende öyle düşünüyorum dikkat çekme çabasındalar
tarafından
O ne bicim  soru len öyle abooo vallahi  insanlar değişik  yani bunuda bilmeyecek  kadar   degilerdir  bence
(54,122 puan) tarafından
çıkardığı donu tekrar nasil giyebilir ki insan ☺️
tarafından
Belki çıkarmıyordr sıyırıyordr :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
12 cevap 310 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 336 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,486 soru

24,140,020 cevap

334,461 kullanıcı

...