0 oy
1,006 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
BİRAZ ÖNCE GÖZTEPE HASTANESİ  İLE İLGİLİ YORUMLAR DIYE YAZDIM BURDA PAYLASILAN TÜM PAYLAR GOOGLE DE  ÇIKIYO NİYE ÖYLE OLUYO KLLANICILAR BİLE GÖRÜNÜYO

9 Cevaplar

0 oy
(344 puan) tarafından
Google reklam verdiği için olabilir canım sponsor o çünkü 
tarafından
Yani bakdım ilk önüme gelen bu uygulamadaki paylar çıkıyo ilginç demekki tanıdık birisi aratsa hersey meydanda anowww
(344 puan) tarafından
Aynen resim koyma
tarafından
Silece mşimdi
-Reklam-
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Evet ben cok denk geldim hamilelikle ilgili bisey arastirdigimda hemen burasi cikiyo 
tarafından
Evet evet tamda bunu demek istemiştim aslında düşünsene tanıdık birisi böyle bisey aratsa ve karşına ilk bu cikiyo sasirir insan bi
(2,583 puan) tarafından
Kimisi detaylı yaziyo herseyi bide profil resimleri oluyo kim olduklari belli dikkat etmeleri lazim erkeklerde giriyo okuyo sonucta
0 oy
tarafından
Cikar canm kadinlar klubundeki sorularda cikiyor 
tarafından
Evet evet ordakilerde çıkıyo hatta kullanicilarla birlikde bi garip oldu
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Gerçekten mi Ben hiç farkına varmadım çok saçma olmuş Niye millet Bizim ismimizi soy ismimizi görsün ki Tabii ki erkek Olur öyle olursa
(5,935 puan) tarafından
Erkeklerin dediğin gibi Göztepe Ameliyat falan diye yazsalar bu Kadın Platformu çıkıyorsa Onlar da merak edip bakıyorlar Iğdır ne kadar çok kadın var üye olayım filan diyorlardır üye  olması kolay buraya çünkü
(2,583 puan) tarafından
Bizim mesela ilk basta dis gebelk falan dedi doktor eşim de bende hep googladan arastirdik bu sayfalar cikiyo yani erkekler sadece sapıklık icin girmiyo:)
tarafından
Valla bugün bende öğrendim yeni
(5,935 puan) tarafından
Yani ben burada hep diyorum zaten misal 2000 bayan varsa 3-5 tanesi erkek çıkabilir Ama dalga geçenler kadın Bence erkeğin aklı ermez öyle sorular yazmaya resmen dalga geçen sevilmeyen kadınlar tekrar üye oluyorlar
tarafından
Galiba bende pek bilmiyorum burasını yeni yeni öğreniyorum bakalım daha neler duycaz
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Erkeklerin günahı yok yani google  sayfasina yazsalar bütün herseyimız ortada olucak yine :)))) 
tarafından
Bende görünce dedimki laa ne oluyo acaba sayfayamı yazdım dedimdi ama google ye yazmısim kontrol ettim bak burdaki bi payı arat direk çıkıyo vay bee.
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Nerden baktın canım biz burda rahat rahat konuşuyoruz  bunlar başka yerlerdemi görülüyo
tarafından
Bende yeni farkettim bilmiyodum sadece Göztepe hastanesinde ameliyat olanlar diye yazdim yorumlara bakmak için burasi cikdi birde biyer daha var kadinlar kulübü diye orası cıkdı
(10,885 puan) tarafından
Bende bi bakıyim
(10,885 puan) tarafından
Ben göremedim sen hangisine tıkladın acaba
tarafından
Göztepe ssk da doğum yapan dedim bir iki alta inince çıkıyo gebe soru cevap olarak
0 oy
tarafından
Sildim çoğu postlarimi
tarafından
Eylem resim koyma sakin bence bende koymuyom gerçi ben daha yeni üyeyim öğrencem zamanla
tarafından
Koymuyorum adımı nerden biliyosun yeni uyesin :)
(10,885 puan) tarafından
Eyloş nasıl sildin bende bütün postlarımı silicem
tarafından
Kizzz rahime ben nasıl bilmiyon eşinle hastaneyi gittin sonra doğum olmadi geri döndün ardindan esine bebek icin kiyafet aldirdin dun sinrlendimya komple sildirdim hesabımı bende yine bugün yeni hesap açdım tekrardan eşinle arabada foto cekdin dedinya hatta cok sinrli oluyo trafikdeyken anam olcakla küsüz falan dediydim hatırladın mı :)
tarafından
Kız o kadar kadın var ki artık unutuyorum bide yeni üyeyim dedin ya ondan deidm nerden biliyo diye :D
Canım postlarin az altında ampul gibi bi sembol var oraya bas siliniyor
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Bende goolden giriyorum çünkü oradaki ismi anneler toplandık sadece uygulama olarak değil ki burası
tarafından
Bilmiyorum ben sadece öyle aradım cıkdı önüme ben daha yeni uyeyim zaten bu ikinci hesabım birisini sildirmisdim 1 ay olcak toplamda
(1,884 puan) tarafından
Bak Gooleden anneler toplandık yaz burası çıkar cnım
0 oy
(348 puan) tarafından
Evet cok eski gonderilerde var onlarda cikiyor
tarafından
Aynen hoş degil ancak yapcak bişey yok sanirsam
(348 puan) tarafından
Kadinlar.klubu de.oyle.canm buda.oyle benimde.hosuma.gitmiyor cnku profilimiz var.burda sonucta bunu bir.erkekte.cok rahat olur cnku biz hepimiz kadiniz diye rahat konusabiliyoruz  gizlilik gelmesi gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 514 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,693 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu