0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (2,445 puan) tarafından
Profilo çamaşır makinesi kullanıyorum kızlar uzun, kısa program, sıvı deterjan toz deterjan, sabun rendesi, deterjan siz hepsini denedim ama çamaşırlar aşırı tozlu çıkıyor ya. Marc temizleyici de yaptım. Sirke karbonat da denedim yok.. Hele nevresimlerin köşelerinde gri toz yumağı çıkıyor resmen ya başına gelen var mı acaba garantisi de bitti

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tamirci çağır içine baksın bence 
(2,445 puan) tarafından
Hiç cagirasim yok valla canım Bulaşık makine de profilo servise sordum bardaklar buğulu çıkıyor diye tuz kullanma dedi. Başka şehirde çalışan servis arkadaşlara sordurdum öyle şey mi olur makine yanar dediler güvenemiyorum 1 tane servis var burda
-Reklam-
0 oy
(22,895 puan) tarafından
İlk kez duyuyorum kız borusunda filanmı sıkıntı var belki bişi sıkışmıştır 
(2,445 puan) tarafından
Yok kuzu temizliyorum devamlı alt kapağını lastiğini falan
0 oy
tarafından
Hiç başıma gelmedi canım ama servis çağır bence 
(2,445 puan) tarafından
Daha önce Bulaşık makinesi buğulu çıkarıyor diye sordum da tuz kullanma dedi. Başka şehirde çalışan servis arkadaşlara sordurdum öyle şey mi olur makine yanar dediler güvenemiyorum o yüzden servise de. 1 tane var burda servis
0 oy
(980 puan) tarafından
Benim makine de sabun tozu yüzünden mahvoldu servis çağırdım servisin sattığı makine temizleyiciyi aldık işe yaradı vallahi ben memnun kaldım. Benim markası Arçelik
(980 puan) tarafından
Eski model mi canım
(980 puan) tarafından
Bu arada ben bebek çamaşırlarını bitirdikten sonra bir daha durulamaya yaptırıyorum sabun tozu kesinlikle kalıntı bırakıyor ve toz çıkartıyor çamaşırlardan O yüzden sabun tozu kullanmayı bıraktım. Yerine siveno sıvı kullanıyorum
(2,445 puan) tarafından
4 sene oluyor alalı kuzum. Bende öyle yapıyorum canım da bu değişik bisey ya yumak yumak birikiyor nevresimlerde falan
(980 puan) tarafından
Makinenin altındaki yeri temizledin mi hiç orasına da bir bak istersen
(2,445 puan) tarafından
Temizliyorum canım kapağı da küçük hortumu da
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ben de Profilo kullanıyorum nasıl toz canim
(2,445 puan) tarafından
Kuzu hani hali falan süpürünce yumak yumak toz çıkar ya o gibi diplerde birikmis çıkıyor bide siyah kıyafetler komple tüylü
(1,267 puan) tarafından
Haa anladım canım bende de oluyor o ya makinadan mıymış ben tüylü bişey yıkayınca çamaşırlara bulaşıyor sandim
(2,445 puan) tarafından
Hepsini ayrı ayrı yıkıyorum bide ben anlamadım ki öyle farklı tüyü olan bisey de yok
(1,267 puan) tarafından
Ben az önce yıkadim öyle bişey olmadı şimdi, uzun süredir tüylü bişey yikamamistim ondan mı acaba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Masel (1,112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,665 soru