0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (288 puan) tarafından
Kızlar benim göbeğimin altında et beni var kendimi bildim bileli 2 doğum yaptım peş peşe karnım büyüdüğü için hamilelikte şekli biraz değişti ama korkuyorum et benlerin iyi ve kötü olanları varmş has plastik cerraha randevu aldım p.beye bunu parça almadan anlarmı doktor yoksa bana zararı yok şuan durmasında aldırırsam da ilerde bi sorun çkar diede korkuyorum yardmcı olurmusunz?

1 cevap

0 oy
(980 puan) tarafından
Canım benim bildim bileli koltuk altında et benim vardı. Estetiğe giriyor diye sigorta karşılamıyordu bir türlü aldıramamıştım. 3 sene önce cildiye doktoruna gitmiştim başka bir şeyden dolayı o esnada doktora gösterdim ve kol altında olması sağlık yönünden sıkıntı olabilir diye beni Plastik rekonstüktif cerrahi bölümüne sevk etti ve aldırdım. Allah razı olsun o doktordan onun sayesinde kurtuldum. Korkmana gerek yok aldıktan sonra patalojiye gönderdiler çok şükür birşey çıkmadı. Önemli olan kökünü kadar almaları diye biliyorum. 
(288 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım bunca zaman bşy olmadı bundan sonrada olmaz diye düşünyorum bende aslında bendede troit var 3 senedir ilaç kullanıyorum yavaş çalışyor kızıma hamileyken öğrendim 3 ayda bir kontrole o bile bayıyor artık
tarafından
Moralin iyise hasta değilsin moralin kötü geçiyorsa her hastalık seni bulur oyuzden asıl dikkat etmemiz gereken bu bence
(288 puan) tarafından
Kesinlikle canım çok saol tavsiyelerin için insan kendini dinlememeli:)
tarafından
Aynen kendini dinlersen hastalık üretirsin ama başka şeylerle ilgilenir aklına getirmez meşgul olduklarına daldığında unutur gidersin ben teşekkür ederim canım iyi akşamlar
(288 puan) tarafından
İyi akşamlar canım:)
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 284 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde elis (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kilacsultan (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,990 soru

24,379,268 cevap

348,604 kullanıcı

...