0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
Sorum yukarıda

10 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Benim çok işime yaradı valla bence gerekli
-Reklam-
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Bence değil eğer bebek doğunca gerek olursa alırsın ben almadım gerekte kalmadı 
0 oy
(714 puan) tarafından
Henüz hamileyim ama benim reflum var ve uzaninca çok rahatsız oluyorum inşallah bebeğimin olmaz ama yinede her ihtimale karşı aldım nolur nolmaz diye
0 oy
tarafından
Gereksz bence
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Daha dogurmadm ama hemşiremin tavsiyesi ile aldm. Bebeğin illa reflü olmasına gerek yok güvenli uyuma açısından ilk bebek olduğu için almak daha mantıklı geldi
0 oy
tarafından
Ben cok az yatirabildim sonra kaymaya basladi canim sen bilirsin 
0 oy
tarafından
Kesinlikle buyuk rahatlik ve guvenlik ben e bebekten aldim 75 tl marketlere 50 tl ye geliyor hem rahat hem sertligi cok iyi ben anne yani babynesylt almadim her yer e bu yatagi tasidim 3 ay ful kullandim beaiginin icinede bunu koydum guzel oluyor bebek saga sola gitmiyor hemde kusarsa diye cok gerekli. Simdide besikteki yatagin altina koydum bu yatakta egimli oldu guzel oldu 
0 oy
tarafından
Bebeğim 10 aylık hâla ayagımda sallarken onu kullanıyorum küçükken güvenli düşme ihtimali yok diye kullanıyodum gittiğim her yere götürdüm hatta ablam bile benim çok kullandığımı görüp ikinci bebeği için aldı reflü için değil ama bebeğin rahat uyuması için çok işime yaradı benim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kesinlikle  gerekli  alacaksan  reflu  yatakli  beybi nestler  war ondan  al canım  ben öyle  yapmıştım  besigin  içine  koymuştum 4 5 ay  öyle  yatırdım yatakta hemde kafam çok  rahat etti  kussa bile  boğazında  kalmıyor 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Degil bnce benim oglumda refluydu yastikla yatr dedi ebe ama sagdece kafasini degil sirtinn ortasindan yukarisinj hep koy yastiga dedi oyle yaptm 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 104 göst.
+1 oy
4 cevap 111 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
29 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyney (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,195 soru

24,068,829 cevap

330,512 kullanıcı

...