0 oy
1,035 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Cebremin yarısı kadın tum ütüyü yapiyor yarisi da herkes kendi utusunu kendi yapiyor. Biz de hep ben yaparim ama yarindan itibaren yapmamaya karar verdim. Sizde durumlar ne

34 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Yapar yemekte yapar bulasikta yıkar yap demem bakarım başlamış yapio bırak demem hayat musterek
(2,264 puan) tarafından
Kesinlikle canim masallah enisteye
(9,232 puan) tarafından
Yaapcak yani ewlilik demek kadın ew işi yapacak diye bişey yok.ben çekemem öyle adam
(2,264 puan) tarafından
Benimki o kafada sanırım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tişörtüne pantolonuna varana kadar herşeyini en güzel şekilde ütülerim ama bazen bebekten çok yorgun oluyorum hiç bana bile demiyor giriyor ütü odasında ütülüyor giyiniyor, hatta bazen evi bile topluyor, geçen balkonu bile yıkadı ben şok üstüne şok yaşıyorum Allah bozmasın:D

(2,264 puan) tarafından
Amin canim Allah benim esime de versin biraz :)
tarafından
Amin canım aminnn :))
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Ben yapmayı çok severim ama genelde zamanım olmuyor eşim yapıyor 
(2,264 puan) tarafından
Ne guzel canim
0 oy
(53,748 puan) tarafından
ben yapiyorum yapamdisam esim neden utusuz demez 
(2,264 puan) tarafından
Benimki delirir herhalde :)
0 oy
(237 puan) tarafından
Ütüyü kimseye bırakmam
(2,264 puan) tarafından
Cok mu seviyon kiz arada bize de gel hayrına:) adaşımsin bunarada :)
0 oy
(608 puan) tarafından
Bazen ben bazen eşim yapar 
(2,264 puan) tarafından
En demokratik :)
0 oy
(601 puan) tarafından

eşim yapiyor cnm 10 yildir evliyim 5 yildir eşim yapiyo ilk  cocuk olduktan sonra devr aldi simdi 3ncü geliyo hepten yapar artik:D

(2,264 puan) tarafından
Oh ne guzel benim bir cocuk ise yaramadi bakalim 2ye :))
0 oy
(3,834 puan) tarafından

esim gecen aya kadar bulaşık makinesini bile calistirmadi ki utu yapsin. utu yapmayı da severim zaten onu yapmasın. bizim evde evi süpürme isini yapar genelde esim kıza bakmaktan kaçsın diye :D

(2,264 puan) tarafından
Ay benimki ne cocuga bakar ne supurur bas ağrısı ile  kaçar
(3,834 puan) tarafından
sen bak ben süpüreyim diyorum tamam tamam ben supureyim yeter ki sen bak diyor :D haftada bi gun ya yapar ya yapmaz onu da. eslerimiz bize yardımcı olsalar hersey daha güzel olur aslinda
(2,264 puan) tarafından
Aynen keşke olsalar yorgun olunca mutlu 'da olamayız mutlu da edemeyiz
0 oy
(14,777 puan) tarafından
Eşim takım elbise giyer ütü konusunda hassastır. Kendi ütüsünü yapar bu yüzden çünkü ben onun kadar net ütü yapamıyorum 
(2,264 puan) tarafından
Benim esimde takım giyiyor ama malesef ben ütü bilmezken ogretti sonra elini surmedki bilsem ogrenmez bir iki parca yakardim :))
(14,777 puan) tarafından
Benim eşim çok yardımcı bir eş canım her konuda Allah ondan razı olsun. Bebek de bakar ev işine de destek olur. Çalışmayı sever bir de açıkçası yatayım adamı değil çok. Ama sen de cidden yaksaymışsın keşke :)
(2,264 puan) tarafından
Ne guzel canim eşin çalışkan demek tamamen kisilik meselesi alinda benimki cok miskin:)
0 oy
(2,241 puan) tarafından
cok nadir yapar o da ben hastaysam utulu gomlegi kalmadiysa falan ya da cok detaycidir bir yerini kirisik gorurse olmamis der yapar ama binde bir 
(2,264 puan) tarafından
Keske herkes kendinkini yapsa ya :)
(2,241 puan) tarafından
keske ya tum isi yaparim da utuden nefret ediyorum :))
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Dedem öğretmendi, anneannem ebe.. Evdeki tüm kıyafetleri dedem ütülermiş.. Annem evlenmiş.. Babam anneme gömleğimi ütüler misin demiş.. Annem bakakalmış, neden ütüyü ben yapıyorum ütü erkek işi değil mi demiş :) o yaşına kadar ütüyü erkek yapar sanıyormuş :) :) dedem 80 yaşında her gün takım elbise giyer (beraber yaşıyoruz) bu zamana kadar bir tane gömleğini ütülemişliğim yok hep kendi ütüler :) bizim kıyafetlerimizi de kendi ütüler :) 
(2,264 puan) tarafından
Ya masallah dedeye :) gece gece içimi ısıttı güzel aile hikayen sagol canim:))
(1,689 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim sen de sağol :) ❤️
(2,264 puan) tarafından
❤❤❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 771 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Birdilektut (1,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 418 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy